Коментари - Алек си тръгна сам от "Ергенът", остави Маги и Надежда в шок | Лайф.dir.bg
назад

Алек си тръгна сам от "Ергенът", остави Маги и Надежда в шок

С видео послание той им обясни, че не може да вземе решение

Обратно в новината

Коментари - Алек си тръгна сам от "Ергенът", остави Маги и Надежда в шок | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И почвам да бегам бате....!!! :))) какви са тия уруспии бре.... ако си махнат грима и прическата по-добре да не ги виждаш ... ша повърна

Колко истински мъже има в тази държава, кавалери, отнасящи се с уважение към жените??? Я има 1 на хиляда, я не, някой динозавър, оцелял някъде на запад, другите сте като Ергенът, това е народопсихология на българския мъж, Простак, дето се мисли за голямата работа, а няма пет пари в джоба си, само дето към жените имат изисквания като за топ модели??? Защо ако съм топ модел, ще се занимавам с такива мухльовци, бе?? Ще си хвана някой западняк и ще им бия дузпата на прочие тъпанари, седнали да обиждат жените на менопауза и прочие. А за какво ми е мъж, непрокопсан, простак, дето не може да си държа оная работа в гащите, без петак и простак отгоре на това с високи изисквания??? Тези всичките жени са хубавички, всеки средностатистически западняк бих ги взел и на тези години и с деца...

Ако беше пич още първата вечер като видя какви кобили и змии с креватен опит са му докарали трябваше да избяга а той ги лъга и им сваля звезди ама нали тря да има шоу и цирк за цървъландциър

Поне ги олигави всичките. Дано да са минали тестове за венерически! Малко като вица за тира с ябълки дето се състезават кой ще изяде най много а нашия ги нахапал всичките!

Докарали му един отбор силиконки с 20 годишен стаж в духовата музика, и му викат избирай. Тежи жени са подходящи за някой преуспял 60 годишен бизнесмен, който няма да ги мъчи нито със секс нито с работа. А на ергенчето му дайте да избира от няколко 20 годишни непокварени момичета, и ще видите дали няма да избере! Ще избере още на първия ден, и няма да има нужда да се задръства ефира с месеци от тези полюции.

Че той имаше поне десет 20 годишни, даже имаше една 19 годишна...ама ги изгони и си остави силиконките със стажа. Явно досега е расъл под полата на мама и за първи път вижда бръмчалки на живо

Имаше само едно момиче на 20 и тя си тръгна по две причини. 1. Има душевно заболяване. 2. Погнусена е от Алек че е целунал няколко от участничките...ЦЕЛУНАЛ! А зрителя няма право да се погнусява от факта, че са му докарали кандидат булки с по една гора пишки зад гърба си. Средна възраст на участничките 29 годин...по възрастни от него.

Хахах онзи ден дока цъкахме карти някой го пусна това. Като видях срещу какво се е изправил...нормално е да избяга. Застаряващи, с деца от друг мъж и психически проблеми. Какво го храните в коментарите - вие си ги вземете у вас двете коври.

Е той сам си ги избра, имаше млади пичета, без психически пролеми, ама той ги разкара щото има едипов комплекс

Като ти чета коментара се чудя при теб коя нормална жена ще се задържи. Освен ако не е някоя която мрази себе си и няма нищо против да е с шовинистка свиня.

Недай Боже и дъщеря ти да завърши в същото положение ..нещастник седнал да обижда!

Се казва,Ергенът избяга.Подплашен от двете застаряващи булки.

Нека да ообобщим, в Ергенът-3 победи дясната ръка!

Типичният младок, който е много смел на думи с голяма заявка, но когато му опря ножа и майка му го направи на нищо се сви и избяга. Просто си личи че е още с тийнеджърски акъл и цял живот е бил мамино дете.

Аз така ги виждам нещата. Ергенът, както сам заяви, има комплекс за себеутвърждаване и принадлежност. В допълнение , още милинкият , витае в облаците и въобще не е готов да се кротне. Влязъл е в това предаване с нагласата за поредната авантюра, адреналин, а пък може да му се отвори парашута да влезе в шоубизнес средите. На маминка, горката, най вероятно й е писнало от простотиите лутаниците на синковеца, и си му каза в прав текс, къде хвърчиш бе Алекс, къде си тръгнал, това са стабилни жени, ще искат от теб да се кротнеш, а ние си те знаем какъв си, я се освести , преди да викна баща ти да ти извърти един зад врата, хубаво поигра си два месеца на ученически лагер на морето, айде сега да си те прибираме..

Той като видя 26 мацки около него, отиде облаците и не можа да слезе даже и след като майка му взе да го дърпа към земята - успя като за последно пак да ги олигави и двете. А майка му относно тия 2 момичета за 3' успя да разбере това, което той не успя за 3 месеца. Тя е пенсионоран кардиолог, но ако изкара един кетап по психология, може спокойно да стане консултант за двойки.

Определено на тази кардиоложка шапка и свалям, щото жената за пет минути ги прецени "кандидатките" и че не стават, а предаването си направиха шоу цели три месеца, а кандидатките си скубеха косите и забиваха си пайове за ергена...

Да, майката е човек на място, с много точен поглед към реалността, но с брутално отношене и ниски нива на емоционална интелигентност. Не се прави така, може и по-деликатно да подбутнеш гарджето в правилната посока, без да хвърляш под моста другите. Относно за това дали стават кандидатките или не, мисля , че много хора не схванаха, че тя по-скоро счита , че Алек не става , не и на този етап от живота си. Тя и на тях им каза, той още не с е осъзнал, а на Надежда каза, да и аз съм била в твоята позиция, но разликата е , е моят мъж тогава беше вече зрял , имаше деца, знаеше какво иска и как да се справя , а моят Сашко още ме държи за полата, сигурна ли си че знаеш в какво се забъркваш. Направи им услуга жената според мен.

Съгласна съм напълно с репликата Ви по-долу относно майката и това , че всъщност тя смяташе , че синът и не е готов за връзка с точно такъв тип жени като тях. Бих поспорила единствено за емоционалната интелигентност, за която говорите и която според мен е просто другото лице на политическата коректност . Понякога нещата трябва да се казват в прав текст , а не да се захаросват. Но уважавам мението Ви все пак.

Амчи да беше станал мюсюлманин, щеше да си ги вземе и двете.

И мюсюлманин да беше,нямаше да ги вземе тия булки,защото за Харема си трябват млади девственици.А тия и двете не са такива.

Магдалена е красива, но гони 40-те и й личат годините. Надежда носа й са го изпилили като на Буратино, изглежда комично. Не знам защо това е новина по медиите, след като "Ергенът" е шоу, не действителност.

е, че никоя от тези двете не беше за него, нито химия имаше, нито физика между тях. Която и да беше избрал, нямаше да имат бъдеще, просто не му подхождаха.

Те, че тези двете не са цвете за мирисане не са ама то и тоя "ерген" е ебати клеса умрел. Мишок дето не посмя да иде да им каже нещата в очите. Е какъв мъж си ти бе? Правя е онази дето го е нарекла страхливец. Мама казва, че не ставаш и аз няма да и прекърша думата и да те взема. Нищо де, аз те обичам ама няма да те взема и да бъда с теб понеже мама не ми дава. Ебати женчото скапан. Ако парите дето имат са на майка му може да го държи с това ама какъв мъж си ако на 28 години се представяш за милионер пък още оставяш на майка ти да ти определя живота и да искаш за всичко позволение от нея? Одобрение, съгласуване да, ама позволение? Айде нема нужда. По тая логика тя никога няма да хареса никоя понеже има шанс да дойде някоя и да им отмъкне безценното богатство. Обикновено в такива случаи като пукнат дъртите и бизнеса остане в застарелия вече "ерген" той пръска парите по коври, бело и глупости или си намира някоя дето е още по-зле и от тези двете и му изцежда всичко за 2-3 години и го оставя разорен на улицата. Преди малко го мернах и в студиото на БТВ въпросния "ерген". Ма той си е мамино синче отвсякъде - лигльо дето не може да обори и една дума казана срещу него, а вместо това се сърди и почва да гледа лошо и заплашително. Този ако излезе в реалния живот и истинския свят с тези му фасони ще го пребият след половин час на улицата. Той си живее в някакъв свят под похлупак. Много е зле.

най-добрият ерген досега. основната цел е да се спечели мъжката публика :)

Харесвах Алек, въпреки че се съмнявах, че е влязъл в риалитито, за да срещне любовта. Прекалено млад ми изглеждаше, а и прекали с ролята си на сериен любовник. Мляскаше се с всяка подред и не пропускаше да си пийне. Маги и Надежда не му подхождаха изобщо, по-възрастни и доста състарени, без професия, едната разкаяна мутреса, другата отаяна бивша съпруга, по-скоро изглеждаха като майки до него. Въпреки това, финалът и бягството му от отговорност да застане пред двете и да изтърпи достойно сълзите им, не му отива, падна ми в очите, прояви се като абсолютен лигльо и келеш, нищо мъжкарско, целият му имидж на сериозен и стабилен млад мъж се срина. Развали мен ако ме питате и шоуто, не знам как сценаристите са му позволили подобна фриволност. Не харесвах Маги и Надежда, в началото дори ми се стори комично, но после като видях унижението, което се наложи да изтърпят от един безотговорен и лигав хлапак, ми стана мъчно за тях. Пълна излагация, Алек, за пореден път се убедих, че така наречените 'красавци", разлигавени от женско внимание, в реалния живот са пълни лекета и мухльовци. Жалко, че уж си от добро семейство, но родителите не са те възпитали да бъдеш мъж и отговорен. Гола вода си, мухльо, жалко, че си приятел на мой близък!!!!

за добро или лошо всички (български) мъже са/сме такива. в крайна сметка селекцията на жените в шоуто е правено от продукцията по психологически типажи, не според нуждите на "ергена". Нормално е да не хареса нито една. А ако се случи или е насила или по невероятна случайност. въобще - този сезон ергенът превъртя играта и спечели - поздравления!

Постъпи кат жентълмен, не обиди никоя избирайки другата! Той таквиз класни дами не е виждал, няма и да види. Всичко беше тук и сега! Пък и мама го излови на време, а каже ли на тате става страшно, ще изяде шамарите. И отпраши с 200, от предаването едва са го измолили да остави поне едно видео та да не остане и Ергенът с отворен край като нелепия опит за крими сериал АЛФа.

коментарът ми напълни душата! Умрях от смях!

Постъпи кат жентълмен, не обиди никоя избирайки другата! Той таквиз класни дами не е виждал, няма и да види. Всичко беше тук и сега! Пък и мама го излови на време, а каже ли на тате става страшно, ще изяде шамарите. И отпраши с 200, от предаването едва са го измолили да остави поне едно видео та да не остане и Ергенът с отворен край като нелепия опит за крими сериал АЛФа.

мъжа на живота си и им тегли балтията по евро-либерастки!

Всъщност освен двете претендентки, дето бяха потресено разочаровани, какво да кажем за зрителите, дето ги баламосваха няколко месеца да гледат петчасови рекламни блокове за едното нищо....:)))))))

То винаги е за едното нищо. И да избере, и да не избере, е все тая.

Определено глупавият ни зрител, ще си купи ако не хапчета за сън, поне сладолед покрай целувките на Ергена и неговите претендентки. А човека, не може да му отречем - отцелува се, като за световно хаххахах

Уау.. колко драматично! Сценаристите направо надминаха себе си. Това го няма и в турска сапунка..... Браво! Баба Вуна от Долно уйно сега рони сълзи и сиктеросва този мискинин дето излЪга убавите девойчета. Добре, че не гледам бг телевизия, че след този "връх" на телевизионерството спокойно можех да си прережа вените с гумен трион. Не зная каква е айдиторията на този тип предавания и не искам да обидя никойа, но това е помия от най долнопробно качество.......

Не решението му е това, за което хората го съдят, А НАЧИНА ПО КОЙТО го съобщи. Доста немъжко, страхливо и подло. Ако това беше мой син, в момента щеше да ме срам. Много да ме е срам.

Пошлост......

С жена не се спори, така или иначе е права и на всяка дума връща десет нейни, хахаха, правилно ги е изправи пред свършен факт без да им се обяснява, хахаха освен това е и прав да иска да е-е без да се жени особено с жена, която не може да си изброи партньорите без да се замисли, хахаха, както майка му правилно ги нарече с богт опит, хахаха,

Как пропусна да се нацелува и с Наум само се чудим!

Доста мухленско. Бил послушал майка си. Въпросът тук е, защо не избра по-млади, без деца и там на неговите години, ако това е драмата.Избра тези жени. Сваля тия момичета, говори им сладки-медени, целува се , натиска се, подигра се с емоциите им и накрая ДОРИ като един МУХЪЛ, се изплаши да си обясни позицията лице в лице. Ако това е мъж-не благодаря!

Срам за майката на Ергена! Когато възпитаваш момче ,трябва да мислиш за бъдещето, как един ден ще стане МЪЖ, отговорен, смел, да му тежи думата и да стои зад делата си. Не се е справила госпожата , ще си го гледа до пенсия

На майката беше точна и на място! Просто курвендилите не успяха да я измамят. За тяхно съжаление.

За Какво да я измамят? Тя буквално отиде видя , че синчето ѝ е надробил поредната глупост , "Мамо кой ми ака в гащище" и мама търчи да бърше дупето, и мама излезе лошата. Александър имаше всички преимущества кого да оставя, кого да гони, кого да гняви, кого да представи пред родтелит си. По-скоро мама си го знае какъв недорасъл льольо е и тръгна да спасява и последното останало от репутацията на семейството пред съседите като му наля акъл и го щляпна публично през задните части, като палаво момченце :)))

" Човекът, когото аз познавам..." Кого "познаваш", ма булка?! Хората по цял живот са заедно и пак не се познават добре.

Сашко маме, кажи чао на какичките! Прибираме се вкъщи ...

Всички копейкари-пидали и русофилистици-амбрияжи сме влюбени в Алекс. Пипи парясано само да не ревнува.

Геронтофил човека…. ко да прай…. Първо ги хареса… после майка му му наби шамарите … и нашия избяга

За коментарите съм тук!

И аз!

ставаха за Чоко-боко други и за това не ставаха. Тоя дори да не копнееше за мъжка ласка, щеше да е луд да се хване с някоя от тези. Като цяло това са нагласени сапунки за отчаяни домакини. Чудя се що за лелички ги гледат.

тоя ми прилича на финалист от Евровизия

да беше зел стюардесата. тя поне хем не беше с ремарке, хем не толкова обиграна лисица. ама пуст ергенин имал синдрома на макрон да гледа по по - големи каки.

В крайна сметка за тоя има "победителка" и тя се казва "Левита"

Всичко е театър за глупавите обаче има хора които го гледат.

Естествено, че е театур, какво ти пука... Зяпай мадами и това е...

Правилно послуша майка си. Винаги, когато не съм се вслушвал в съветите на майка ми, след това съм разбирал по трудния начин, че е била права. Жените са много по-прагматични от нас мъжете и виждат по-ясно живота. Но все пак беше доста педалско да се изниже по този начин и да не им каже лице я лице каквото мисли.

Първо, и двете не бяха за него. Второ, той си призна, че досега е имал връзка само с по-стари от него и явно е сокол-бабичкар. Трето... мухъл!

Сокол-бабичкар вика хахаха, направо с черпака!

Сокол - бабичкар.... Хахаха

Доста мухленско.

да предизвика ("правилната") реакция у теб. Това че му се връзваш си е твоя грешка...

няма ли да покажете? За какво си губим времето само?

Що? Не можеш ли и така да си биеш чекиите?

Кой нормален мъж, би си вкарал таралежв гащите с такъв измет!??!? Н И К О Й !!!!!

Белият хетеросексуален мъж е лош, ЛОШ, ЛОШ!!! Това трябва да си го набиете дъбоко в празните кратуни! Самодостатъчността, феминизмът и лесбиянството - това са правите пътища към истината! Или най-малкото - да простанеш на черен...

# "Реалити" СЕРИАЛ !?

Как е възможно да има хора, които да гледат такива бълвочи и да вярват, че не са по сценарий.

Спряха руските канали....

Не познавам някой, който да е гледал руски канали, а и в интернет има всичко.

няма нужда. на всички кандидатки се прави психо профил и ги знаят до час какво ще направят и какво ще кажат. Кога ще реват, кога ще се смеят....

щеше да е по яко да им каже че вече е педерас и е срещнал мъжа на живота си - аз съм го казвал за да разкарам грозна жена!

Можело и така.

Тоя си е тръгнАл с Наум! :)))

....и оператора ,,отзад,,... !?

....тръгАнал .

Мизогиния в действие. Да се чудиш на главния сценарист Щерева.

че това се случва наистина, а не е режисирано - ХАХАХАХАХА !

Чувахме гласа в слушалката,бе.

- Това въобще гледа ли го някой ? - Да, избирателите ! - Кои избиратели ? - Ония 80%