Алекс Богданска блесна във футуристична прозрачна рокля на червения килим във Венеция

Българският модел получи покана за 80-ото издание на най-стария кинофестивал в света от компания "Armani"

Обратно в новината

Коментари - Алекс Богданска блесна във футуристична прозрачна рокля на червения килим във Венеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тази 80% от чара й беше кривичкият нос, а сега с този отрязан нос след 20-30 години ще прилича на княгиня Калина, да не говорим, че си е правила още 1000 корекции, които ако ги махне, ще заприлича на бостанско плашило. Нелсучайно Кортни кокс, която също бе голяма хубавица навремето, сега вече съжалява, че толкова се е оперирала, но е късно и тя вече прилича на извънземно, Богданска смело върви по нейния път.

Съсипали са я в Турция. Прилича на пинокио в носа, толкова брутално издялкан, поне да се бяха постарали да го оформят в по-естествна форма. Момичета не ходете в Турция там режат на конвейр..всичките им лицеви интервенции са като излезли под щампа..

Акцентът е на „прозрачна“.

Това някаква знаменитост ли е?!

Винаги съм се чудЕл на разни кинофестивали и тн , разните моделки и подобни кво дирят там на червениьо килим, коги не са част от нито една продукция или екип па и се снимат па и се нагиздили повеке от самите звезди? За чий бре, в ролята на кви? Имаше една па ншенска ромлянка Неда ли Нора ли, брутална, по-проста и с по-каруцарски език и от мене ,което е постижение да се чекне на килима в Кан по времето па на кино фестивал

КОй го кани тоя батал бе? А и на снимката не е оная с големия нос... да не би да си го е оставила у тех си?

Тази е готова за един червен килим и гола да се разходи, белкем забърше някое милионерче!

Алекс, каня те на парцалената черга /населеното място е строга тайна/ веднага след това събитие. И после сравнявай къде ти е било по-добре.

имаше много интересно излъчване преди операцията и приличаше само на себе си. сега е неотличима от разните галени, преслави, емилии и тям подобни чалга конфекции с еднакви изпилени носове. жена му на джордж клуни е с несъвършен нос, но е достатъчно умна и с достатъчно самочуствие да не прави глупости и да се превръща.....в поредната еднаква богданска.

Дори червеният килим се нуждае от обслужващ персонал.

фотографите не са се затичали да я снимат.

Само че на петканова потото е да се продаде сега, а ще съжалява после.

Нали актьорите като се почерпят и после требе да п0н@€б@т нещо.

Това момиче има излъчване и харизма, но носът ѝ не е ок, има и ръст въпреки, че фигурата ѝ не е идеална/ прекалено широк ханш, хърбави ребра и грозно поставен силикон/ и въпреки неуспешните интервенции на тези снимки изглежда божествено и роклята е много интересна и в същото време не е вулгарна... по-нищо не отстъпва на холивудските хубавици... що и трябваше насила да се загрозява!

Лекувайте се бе хора. Това си е болест…

Прави ми впечатление ,че фотографите зад нея гледат на друго място и изобщо не снимат. Е, може би някой нейн фотограф е снимал роклята, хубава е , а момичето живее с илюзията за хубост.

В що няма снимк от афтър партито където се отплаща за поканите … Лапай, душо тея космати трюфели…След 20 години като увисне ще се сети как е била насилвана…

Е това са измислените медии и фалшиви новини, не е поканена от Армани, а от Армани бюти, които са гримове им и е избрана от бг представитела на бранда, както и останалите момичета с нея са от балканите, които са инфлуесъри с по 15к последователи и не са нищо особено, не е ясно защо се тиражира такава новина тук, все едно Армани лично я е поканил.

Жалка работа. Фотографите дори не я гледат , а зяпат някъде встрани, където има явно по - интересни хубавици

...щом ѝ харесва...

Тази женица ,да си сложи най-после цената за съответните услуги и да миряса

Ха. Има същия нос като Джако. Иначе е много красива. Щом и харесва на фестивала - да ходи.

Както каза еда моя близка позната за нейната ,така наречена визия, можеш някой да извадиш от село ,но селото от него няма да можеш

Хубаво момиче но има проблем, трудно му е да реши как да се облече за да е голо.

Ще лапа пръсти ли там..?

Не питай като нямаш пари!

Беше хубавица

Не Салма Хайек участва във ‘Ферари’, а Пенелопе Круз

Добре , че изпили клюна и го направи като носа на Майкъл Джексън ! По дрехите посрещат , по ума изпращат. На една от снимките конец и виси от задника .

Това не е Алекс. Това е наша Сашка.

Освен да се съблича и поприляга ,друго дали умее??

това с конеца беше много тролско

Това е конецът на тампона!

Прехвалена кобила... отишла да си търси нов спонсор... Никога не е била някаква страшна красавица, просто лесно си отворя краката

Ким Кардашиян обаче по-висока и кестенява ... секси е но до там.

Сутрин в студентско общежитие, първокурсник с тежък махмурлук едвам се довлича в банята и се поглежда в огледалото - от едната страна на устата му виси конец, а той започва наум: - Дано да е от пакетче чай...

Браво, отиваме на 1000 евро/час

Тази пьк коя е?

Какво прави тая там ? С какво е известна ?

Успешно дигна мизата с фалшив пиар. Щом има идиоти да ги кефят такива кобили.:) Хинт за еачите: Не се събуждайте сутрин до това. Праскаш и бягаш. Шока като се махне кита и и щръкнат кривите палци на краката 47 номер ще ви държи жега за цял живот.

Не знам моделката ли е зле, или роклята, но вечерята ми упорито се опитва да се върне обратно.....

Интервю на Джордж Клуни до него беше Амал Клуни. Супер сепла и обикновенна. Ако я срещнеш на улицата ще я подминеш. Наште се дърпат, теглят на дърпан мех приличат и джуки и тела и очи и скули. И накрая Баба Яга ряпа да яде в сравнение с тях. Като Николети, Златки и т.н. ГОЛА ВОДА СА.

Горката. На 30+ и е важно носа и как е и дали е поканена някъде да се покаже? На тези години свекърва ми е чакала 3 дете и е била медицинска сестра .

Разхубавила се е. Не прилича на себе си.

Възможно е да й се повръща от теб. На вечерята ти, де. :D

Айде бегай в банско да те лашкат пак в кафявата дупка, от твоя приятел ЦУНИ знам много неща

Облякла се е като ескорт и може би е там в качеството си на такава.

кажи ги де, не бъди егоист

да се обади да я черпя бешамел

Кажи за банско, за цуни, дай подробности.