Алекс Енева и любимият ѝ се отдадоха на жаркото лято на остров Крит

Блондинката и съпругът ѝ са на почивка там, където континентите Европа, Азия и Африка се срещат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косата й особено много ме е отвращавала. По- точно винаги, когато я мерна на снимка тая. Да му се догади на човек, изглежда нечистоплътна.

Иобицата на езика е меха отврат.

Коя е тази? Или това е също (платен) подход. Поднасяте я няколко пъти и после казвата - ама как, толкова пъти писахме за нея. Нищо особено! Има толкова красиви жени. Важното е каква е като личност и изяви към обществото. Да, няма силикон, но има яйца на очи в сутиена си, което също не е добре.

пейзажните снимки ми харесаха. коя е Енева ?

коя е тази?

К,ва е па тая??? Откъде я извадихте???

неа цици... дъска с ръбове...

Ами толкова дал Господ... Мен пък ме кефи, че не си е напълнила пазвата със силикон.

За сметка ма това си е препълнила джуките с хиалурон. Руса мангуста.

Аз лично с такъв скелетоподобен манекен не бих рекламирал Мошино. Още едно мат'риалче за чекиджии. And Who The F.ck is Алекс???

Грозна била, ами Бедрос да не е хубав. Отиват си, и двамата са грозни и шантави. Един за друг са. Пък му е и кака с 7 години.

"пренасяли в жертва" или "принасяли в жертва" ?

Само не разбрах коя е тази на снимките!

Искам и мен да пишат в дир-а, когато съм на море? Мога да предложа хубави снимки с малки от екзотични дестинации. Как става работата, някой да каже?

в тоя вид статии със снимки ВИНАГИ има по някоя марка която се вижда . я шампанско, я дреха , я цигари, я името на хотела . от производителя взимаш 500-1000 кинта (петкановица мисля че взима към 1000-ка) . от инстаграм взимаш 100-200 , на дира плащаш някакви пари и те така ...

.

Много е важно добре че тати .Нищо не правят и са за пример къде си почиват задните колела части. Тъпотия.

Медиите в България обожават да навират в лицето на хората всякакви нищоправещи и нищозначещи индивиди.

чакай бе, защо се пускат новини за някакви нищоправци, които нито са заслужили внимание с някаква полезна дейност, нито са дали пример.за подражание, още по-малко могат да предизвикат интерес с благонравни постъпки... Това да не би Халвата да го пуска като платена реклама...

Дамо бели човечета, че й меткам у устето, а мъжлето, че ми либе газо!!!

Лиготии, нищо не постигнали сами!

Защото е милионерка, затова!

Обиколка по почивки до откат. Докато обикновения българин бачка такива се скъсват да почиват повече от 6 месеца. Пък вие после Гласувайте за фънки мънки.

Такава й е наталната карта, съдба! Иначе е мега грозна, но...

Грозничка е но е слаба , а на фона на повечето дебели български лелки , става за ебня. Има палава гъзинка. А с отварянето на границите мита за красивите българки тотално се сгромоляса. Само некви таласъми трътлести и най лошото - безперспективни. Немогат да се реализират в живота. Една част стават курвета , ама до време , друга слугуват на тюфлека си цял живот. Реализират се 5 процента максимум. Те пък във възторга че са успели да се реализират в кочината , го вадят по голям от мъжете. И какво ни остава - педерастлъка ще спаси България.

Всичко написано се отнася на 1000% за бг "мъжете'. Бидони с кисело зеле без пари, образование и маниери, но с огромни претенции! Отврат сте!

Не ме карай да направя един анализ на средностатистическия български мъж, че няма да ми стигне коментарното поле. От повееение до визия е трагизъм. Понеже и аз като ходя по улиците само едни високи и атлетични мъже с хубави зъби, кожа и усмивки виждам…ама не.

и е тая халка на носа ? На синджир ли я водят ?

че съществуват. но вече съм осведомен.

Г-н и г-жа Клише.Всичко им е изкопирано от Инстаграм.Тия дори и мисъл как да си снимат задниците нямат, та за това гледат от руските проститутки в инста.

Утре за кои гюбрета ще пишете?

Сина на Магърдич - Бедрос (Бебо) Халваджиян и жена му Алекс на море - колко важна за България новина!

Отврат.Мамино синче,дундуркано,уреждане и не постигнало нищо само,светът се тресе от заплашваща диктатура,този фен на джендърството ни се натрапва платено

Коя е тъз пача?

Да. Ама, вашето семейство сте по-скоро само отломка...

Отрудени, изстрадани, изучили ... Елитецо местьен.

В чужда държава, която ви е приела като бежанци? Не ви беше проблем да маскарите хората с измама? Вашта арменска... Репортерите ви се търкаляха по пода, уж в полза на народа. Сега чакате бурята да премине, та пак да сучете от държавното виме? Вече не сте Халваджиан, а Еневи? Доста редки... характери сте.

защо пропагандирате всякакви травестити? тея на кадрите явно са ви дали 2 лева

Не снахата на Магърдич? Арменецо винаги знае кога да се снижи и да наведе главица. Но и докато харчи парица. За дечица. Че ако много мяукат Слави ще реже главица? :-D Да са живи и здрави на мама и тати!

Много тежко четиво, директно превъртях до коментарите за да прочета нещо по-интересно!

Кой от двамата е Алекс Енева?

Баси дъската

а гащите са и от Мошино, Вива Перник!

До кога ще ни занимавате с отрочето на арменската халва.

Тая да не е падала отвисоко по корем, та така са се сплескали "циците" ѝ? Ако въобще някога ги е имала, де... Е, кво да му отговоря на тоя мой приятел? И аз не знам...

Сега пък тези... аман от позьори, наистина.

KAKVI SA TIA BOKLUZI

Коя е Алекс Енева?

Е какво митовете и легендите?