Алекс Енева с жарки кадри от мястото, на което лятото никога не свършва

Блондинката сподели нови снимки от последната си семейна почивка на Малдивите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не е красавица, но е естествена. Има страхотно тяло и то след като е родила 2 деца. Забравихме какво са нормални жени в последните години - яко чалга и силикон от всякъде. Виждала съм я на живо-много е фина и грацилна. Хлапетата са много сладки.

си шмърка белото и да не заниамава с безличното си съществуване!

ПИПО

И Гошо Костов също си пече задника на Малдивите. Кой е Гошо Костов? Гошо Костов е също никому неизвестен също като Алекс Енева.

В първия момент се зачудих кое е това травеститче, което ни го представят за жена, но после като видях момченцето приличащо на момиченце и се сетих, че е от халваджианските наркомани.

И аз искам вече лято, писна ми от това побъркано време, днес вали сняг

У наше село лятото е само... през лятото, зимата па мааме пръжки и пием рикия, вино. Отвреме на време тепам мъжо, като не слуша. Има много копанье в градината и риенье в обора на животните. Не знам с какво друго да ви са похвалям. Извинявам се на Алекс че и ползвам безплатно статията, ма паре за риклама немам!

Тая па коя е? Явно още не е намерила спонсор да тури пластмасата и сега се рекламира, барем хване някой, че да надуе балоните.

Joe69

Готина мацка!

Убедена съм че този сайт е пълен с инсели. Долни отрепки, които никога няма да бъдат “мъже”. Комплексари и селяндури с плоски чела и арабски манталитет. Разбрахте ли че никога няма да бъдете европейци ? Никога.

Аха, викаш европейско е да си развяваш голия зад..ик по сайтовете в Интернет и да изкарваш някакви мизерни стотинки от реклами като го навираш непоискан в лицата на нормалните читатели.

'мъже' що е в кавички ?

Изключително грозна скумрия

Ако не бяха арменците тая щеше да е сервитутка някъде,или фризьорка ,сега се гъзи по Малдивите,човек я направиха !

Не всяка мома с амбиции успява да надскочи сервитьорството или пилона. Трябва да ѝ се отчете това:)

Ако НЯМАШЕ арменци, араби, турци, щеше да е по- добре...Арменците са арменски ШПИОНИ, докато не си оправят името и да стане БЪЛГАРСКО... Тая е сложила много ТЪПИ имена на децата си- Еди и Кая. в тия имена няма НИЩО българско.. После се чудите, защо българите живеем зле, а някакви араби- крадци, убийци и изнасилвачи, нахлуват в България и получават БЕЗПЛАТНО къща. и пари....

Ох, не мога повече , на какво са редакторите и легално ли е ?:-) "На тях се вижда как тя, заедно с двете ѝ деца - Еди и Кая, хранят жираф. Наследниците ѝ изглеждат наистина запленени от бозайника, който е съществуващ животински вид на земята". Съществуващ животниски вид бил жирафът, ти да видиш, не само анимационен герой

Това е всеизвестният "редактор" с неадекватните си писания, километрични изречения без смисъл и статии, които не стават за четене.

Ох котьоооооо

Снаха арменска, че си, за да не личи.

я сакам ергеня

Жена на мъжа си. Кокто пък е син на баша си. И толкоз. Успя Алекс де- години наред вършееше софийските тупалки, докато не прилъже някой да я Забремени и 20год наследнин на М. Х. Се излъга

Дядо ми викаше така : - Сине като дойде време да се жениш , като избираш жена гледай да има цици . Нормално по тинейджърски попитах: - Защо бе дядо , -Защото пу.ки имат всички - беше отговора . Та така хубава мома , ама само за дрънчене .

Прав е бил дъртия.

Отвратително грозно и долно. Ало дядо ви ви е “възпитаваш” не ми се мисли какъв боклук сте. Такава простащина е типична за утайката.

Да наричаш боклук човек когото не познаваш... говори доста добре що за възпитание ти си получила гологъза балеринке.

Значи си без цици!

българска дъска за сърф ли ?

Тази пък коя е. Поредната кифла на Малдивите. Това място се превърна в синоним на...../да спазвам добрия тон все пак, /

Най накрая една мацка без силикони... бравос ;)

Харесвам я ! Тя никога не се чекне по плажа , като другите кокони Винаги показва и децата Не си показва и скъпите пръстени ,като безмозъчните певици и манекенки Не си показва и скъпата кола ,като циганските певици .

Сляпа ли си? То лицето не му се вижда на това същество защото фокусът е на задницата. Така е и в живота.

Носи й се славата от едно време...Танцуваше на пилона...

Боже, колко злоба има у българите, просто не е истина. Отношението ни към другите е огледало на нас самите. Като гледам кривите огледала са доста..

Another 200 лева ин дъ джоб ли тури?

Друго си е да си арменска снаха. Еле па ако свекърът носи фамилията Халваджян. Нищо, че синът му за чеп за зеле не става, парата утешава мъката.

Коей тва пути? Ни съм гу ивал!

А са някой да ми каже. Кой наистина я знае тая и защо тея идиоти са решили, че ни интересува? Ако не видя снимка, ама никога няма да се сетя коя по дяволите е Алекс Енева. Пу да ви е..а майката в тъпия сайт

коя е тая?

Много се кефя на тия, дето имат винт и топчр на езика, как готино ломотят ....

Не закача ли бе брат? Мен ме е страх да и го подам, да не ме денифицира

Не разбрах, жаРки или жаЛки кадри? Щот' повече клони към второто.

в устата и кой свьршва ? Мутресите на Малдивите Бальците с маски икарантина..

алекс на малдивите, а вие гледайте храчков и геро по нова! ха-ха...