17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива гиганти ми идват в повече да ги гледам всеки ден, а имат очевидно и умствени проблеми, изразите на лицата им ги показват... тоя Петканов, вече едно съм го извадила от кошарата на село....а тази с този гигантски скелет и тазобедрени кости направо ме ужасява

За тия хора нищо лично ли няма? А това,че тя спомогнала за пола на бебето истински ме впечатли. Явно е смукала пръсти в часовете по биология и анатомия в училище.

От сего още предлагам хубави нормални мъжки имена: Виктор, Мартин, Александър, Камен, Борис, Павел, Явор, а може и Вихър. Да няма после разни Патриковци и Домениковци.

Е, "Вихър Петканов" определено е традиционно име :)

Освен Корами Петканов, друго име няма да е подходящо.

Петкан

Тия двамата наистина ли са луди или само така си гледат?

Тези с какво бяха известни???... Май с това, че тя му беше изневерила и той я беше изритал като парцал.

Тя не е известна с това, че е изневерила, а с това, че той е разбрал...

Schilo

Да са живи и здрави!

Лигльовци

Леле, само преди 2 г. тя влиза в лудница заради обидите му към нея, а сега ще му ражда дете. Каква ли не я нарече пред цяла България заради някакъв италианец, а сега все едно нищо не е било. Дано късата памет да не и изиграе лоша шега.

Да са живи и здрави и да им се роди здраво детенце, че и още след това, но ... на кого му пука за тях? Не мога да не се съглася с едно от по-долните мнения ... Александра е яка п...а и става за ....

Изключителни лигльовци са тия двамата. Направо с кеф да им завъртиш шамарите. Наистина тая е готина п*тка, но с това поведение, освен за здраво еб@не, за друго не става ! Жалка история !

Безкрайна радост за всички осемдесетки(%) в Тикваленд :)

тея па двамата как не им омръзна да се правят на смешници тя е готина п... друго не мога да кажа ама все да са на показ докога

Ни помня някой да ги е питал....

Много тъпо!

тез` пък к`ви са?

шшшш... пудел....лЕжи и трай!

Е няма ли да го оставят само да определи пола си, че и после да има възможност да прехвърча от пол на пол.

Живи и здрави да са ,но идват в повече тези представления.Все някакви чупки,все някакви физиономии....Детска му работа.

E кога ще разкрият как са го направили с едно видео...

Дженифър?

Грешка, джендър !?

Как така са разкрили пола на бебето. Тия не знаят ли че вече не се пише пол, а бебето може да си избере какво да е. Веднага БХК да се самосезира и да ги осъди на доживотен затвор!

Да си клоун вече е професия в България. Че даже семейства правят.

Малоумен преразказ по снимки от безумни сайтове за дебили. Ясно, днес е застъпила Не-делчева, значи е време читателите да си вземат отпуск от сайта, поне да бяха смешни новините за идиоти и самите идиоти, ами то - жалки - електронен боклук, както и тия дето ги генерират.

Топ новина на света!

"Даниел разпространи кадри с бившата си любима в частен самолет" Може ли линк към кадрите, че съм ги пропуснал! Сега като ще ни информирате, давайте всичко!