Семейство Петканови, които са в очакване на първото си дете, обявиха по забавен и интересен начин пола на бебето.

Вижте бременната Алекс >>

Двойката публикува видео в социалните мрежи, на което в приятна атмосфера с аранжировка от розови и сини балони, и надписи на английски "момиче" и "момче", Алекс държи голям черен балон. Дани пука балона, а от него излизат цветни конфети в синьо, с което семейството показва, че ще се увеличи с още един член - момче. Бъдещият татко буквално скача от радост в прегръдките на съпругата си.

Към видеото Алекс е написала:

"Ето как съобщих новината на Даниел Петканов."

"Винаги съм искала първото ми дете да е момче и съм супер щастлива (явно съм си го проектирала подсъзнателно)", допълни бъдещата майка в коментар.

Александра обяви, че е бременна в началото на август и оттогава семейството не спира да публикува снимки, на които личи прогреса на бременността на модела.

Богданска и Петканов имаха бурна връзка, която приключи след секс скандал, при който Даниел разпространи кадри с бившата си любима в частен самолет. След това Александра имаше връзка с италианец, която приключи. В края на миналата година тя се озова в къщата на VIP Brother в компанията на бившия си, с когото отново се сближиха в рамките на формата. Те дори вдигнаха сватба в къщата. Зрителите на риалитито смятаха, че това е театър, на който двамата са се съгласили заради пари. След излизането си от къщата обаче двойката заживя заедно като истинско семейство, а вече са в очакване на първородния син.