17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пръстта къде е?

Имаме нужда от малко веселие ама вие направо сте се престарали с това ''изящна като лебед''......

Хаха, колко сте жалки, но пък сте хора, простено ви е. Всички жени тук искат да са като нея, а всички мъже да си я имат в къщата. Ама щото гроздето е кисело, затова само плюете да не сте валат.

Е, нека да не преувеличаваме толкова силно. Фотографа не може да прикрие безличието на девойката дори и с най-прекрасните светлинни ефекти.

Този лебед смуче пръстчета....

Колко ви платиха тез “модели” на покварата, разврата и пошлостта, за да публикувате тази възторжена статия за лебедовата им красота?

Не може да е лебед, защото лебедите не се ебът, а тази е разчепена от ебане.

Не, искаме я в черния лебед!

А ние какво трябва да правим сега?

Злобата е голпмо нещо. Мацето е супер готина. Що грозотиите дето пишат простотии не се погледнат?

направих си труда да прочета и лигавото описание на "този лебед, на това изящно създание, и прочие дивотии", както и на десетките коментари отдолу... Ей Богу, драги Дир-ници, ами никъде не видях хвалби в коментарите, а вие пишете, че направо валяли страхотни хвалби на този верек от снимките... Айде, бъдете по-прибрани в измислените комплименти, дори и след като са ви платили за това! И не ми трийте мнението, защото то съвпада с на всеки нормален българин... Аман от парцали, които искат са се продават и чрез вас, след като никой не ги бъзара за слива... Ще ме изтриете ли?

Тази да се снима гола и огъзена с разтворени крака за да се рекламира като модел за е..не.

Щъ повърна..

Къв е ценоразписа и кво е менюто на тази разпоретина, ходи ли по адреси, или приема в кабинет?

Изрода Петкан си е намерил майстора, курветината ще му поставя все нови рога, докато я шибат по ценоразпис.

Тази дама не е ли я срам да се покаЗва...

е само отпред. Отзад е цялото в лайна. Като я ебат в гъза не може да задържа и лайната и течат нонстоп

Ужасни импланти...гледах из Инстаграм някои снимки са ужасни и фотошопът също

Хубава е много и поради тази причина можеха по хубави снимки да й направят

Хубава е, ама много дебилни физиономии прави и все с оплезен език.

Изглежда тия като свършат мангизите,започват да си показват гъ...вете!!!!!!!!

Въпреки, че съм близо 90 годишен-БИХ !

къв лебед.. фотошопна чавка

Как ли ще се оправя, ако няма Инстаграм?

И аз си задавам този въпрос!

Ама има Инстаграм. То всички имат, ама болшинството не изглеждат толкова добре.

От заглавието да разбирам ли,че лебеда е в бяло боди или Алекс В БЯЛО БОДИ е изящна като лебед ?! Стегнете се малко де ,правописа ви понякога е потресаващ .

Сега ми се прииска да видя лебед в бяло боди .... Евала ! ;)

Супер е. Красавица. ВЕри факабле.

Не знам на такова хубаво момиче как може да му напишете, че била кон, че носа й крив, косата тънка, гърдите направени. Представям си за мен, дето съм 160 и 60 кг какви ще ги избълвате. Свалям си всички снимки от Фейсбука. Аман от хейтъри.

Да се изтипосаш по бяло боди 160 на 60

Имаш по-хубаво черти на лицето и си по-достойна!

Какъв лебед е тая мръхла,че и акъл няма

Но има клюн , признавам....поредната обезличена и обезобразена с нож

Сега Хоснито ли я пердаши без почивка?

От цървула маратонка не става

Ама ние си знаем, че тази е голяма бяла птица, защо ни я натрапвате с подробно описание как си била вдигнала ръката. Явно разбирате, че никой няма да гледа снимките и ги обяснявате като по радио футболен мач. Отдавна не сте писали за Мика, Тоца, Катъркина и останалите от кокошарника.

Смуче ли пръсти?

Александра с голямите изкуствени цици и още по-голямите петна....г-ца смучещите пръсти ...и още нещо...между нас да си остане все още на пазара обаче се е самозабравила с ценоразписа....

Аман от тия вече...

Рогата на Петканчо стават все по големи ..

А тази "фина и изящна дама-лебед" с какво точно е известна, линия бодита ли има или благотворителна фондация някаква? Извинявам се предварително за липсата на компетентност по темата, наскоро се образовах за дамата Тоца, но балерината не ми е понятна. Благодаря!

Млади момичета да си слагат цици, ей тва никога няма да го разбера. Айде по-застаряващи, при които и гравирация и раждания и т. н. дават отражение, но млади.... безумна суета. и оправданието й че била манекенка, колко светлвни модели на бельо с малък бюст да толкова успешни! Ценности....

Това , което сте написали е много вярно. Жалко!

Всички са с имплантанти. Или поне всички. Малки, ама имплантанти. За да са жилави, взимат стероиди, фат бърнъри, топят всякаква подкожна мазнина и нямат никакви цици иначе.

А кой е Петканов ?

на робинзон брат му

Да си вдигне клина до сливиците и пак да си покаже висналата кожа на корема.Само да не прилича некой пръст че оня дивия пак ще и хвърля парцалите по улиците.

Не е решила - не си я е опънала, може да иска да има още деца! Големи разбирачи се извадихте! Ако не друго, то поне тази жена е наистина много стройна и добре сложена жена!

Абе 2 метра, обувки-48 номер...носа кривичък,коса-тъничка...можеби ще е добра в счетоводството,но чак фатално красива и модел....мързеливичка е...при Гала каза,че е работила като ученичка само веднъж в бар. После баба и я питала кога ще си намери работа. Фатални жени са съвсем други личности....

Тука статията е да рекламира стегнат корем а той не е стегнат въпреки че само 3 см от него се виждат.Също трябва да си подмени и силиконя защото е много грозно увиснал.

Колкото и да ѝ лъскате имиджа на тази, нищо няма да изтрие факта, че беше по яхти и самолети на заможни и по-възрастни господа, че Петканов я хвана да си пише на кило с такива, че стана от ясно по-ясно, че е просто едно тяло с цена в менюто. Ама нека рекламираме парцалите на повикване!

Ти искаш парцали да те облужват безплатно,нали? Аман от мъже!

Вижда се, че на теб също ти липсва "обслужване". С това отношение към мъжете ще си останеш "необслужена".

Тия като ги гледам с треньорчето и се сещам за оня виц в който манекенка се оженила за мъжки модел. Минала сватбата, легнали си те и седят и се чудят ... "ами сега кой ще ни е*е ..."

Безработна кобила.