Александра Кръстева сяда на стола на Мариана Векилска

Репортерката на "Тази събота и неделя" става водеща в предаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито Александра !!! Пожелавам ти успех в начинанието !

Оох, защо тази млада къдрава овчица ще сяда на стол, а не ми седне на дедовия..?

С изключение на арменчето, в БТВто са се настанили един куп тъпанари, които развращават българския народ, като се започне от Слаби Тупанов, и се стигне до Иван и Андрей...

Кой ли дърт и порочен пръч плющи тази нова къдрава овчица, с купешкото име "Александра"?

Брюксел - Содом и Гомора, гнездо на паразити, педали, курвари и курветини, с големи заплати за нищоправенето, сюнгер на пороците..

Аман от тези нахални журналистки-курветини, скачат като жаби, от гьол, на по богат гьол...

Но преди да седне, нека поиска от домакинката по-тесен стол според новия ханш, че този нещо-оо....

И на кой му пука???? Махнала се едната настанила се другата в предаване дето няма какво да видиш и да научиш реално за реални хора и неща..

Нещо като Гала и свитата и само ,че в съботно- неделен вариант.

Браво! От кога си го мечтая. По скучно съботно предаване няма. Дори само кафето да си изпиеш. Досадно, монотонно, отегчително.. Тя отслабваше, после отново изпълваше екрана. Оголваше чело, закрепяше кичури. Но без чувство за хумор, енергия и динамичност. Уморена, вяла и дежурна. Ако и Жени Марчева и Диана Любенова се осъзнаят и оттеглят доброволно ще дадат пример на Слави Трифонов , може би ... Мечти..

Наистина сте права Сара. Мариана Векилска, трудно я изтърпявах. Имах чувство, че насила я влачат в студиото. Не става за водещ, за репортер и за говорител. Май за чистачка трябвало да я пробвата. тя каза, че само това не е работила. Там щеше да се реализира. След Анна Цолова тази ми беше най-неприятна и бездарна. В този часови диапазон дори кулинарните канали са по-занимателни

Много я харесвам, успех!

е ли дъщеря на Митко Щерев и Катерина. Много прилича и е хубава като нея.

На стола и сядала,но може да има и приложения. Не се знае само стол ли е? И от къде иде таз другарка ? Каво е правила до сега ? Какво е учила и колко езика знае ? Явила ли се е на конкурс и кои други са били акндидати. Кой ги е "одобрил" и "утвърдил". Каква е нейната концепция с която се е класирала на първото място? И т.н и т.н.

ти от небето ли падаш, какви конкурси какви пет лева, те затова нашите деца избягаха в чужбина, защото не можаха да минат "конкурсите" ли ... не, просто системата "мой човек" прогони има няма 3 милиона българи, заради връзкари некадърни и червените наследници никой, ама никой не може да си намери свестна работа, дано си разбрал!

Екстра, а другите две кокошки кога и те в пенсия?

Браво, явно добре се е справила на приемния изпит!

По -добре е момичето от "ботевското чело"!

Одобрявам!

Ако разкарат и Жени Марчева, предаването може и да стане по-гледаемо

Що пък ще ѝ сяда в стола? Купете един нов стол на жената, че онази Векилска сигурно го е изтърбушила със 100-те си кила.

Много е хубава и е свежо попълнение в екипа! Успех Алекс!

те брюксел цъфнали и вързали

репртерката? Коригирайте заглавието!

Векилска какво заминава да работи към ЕК, направо ще падна от стола как си ги избират нашите хора ... кажете как бе милички, с три езика съм да кандидаствам и аз.

Не е ясно какво ще работи там, но е ясно че отива със солидни връзки. Там местата са или на квотен принцип (всяка държава има определена бройка хора), или ще е към административния персонал на някой наш представител там. Ако беше отишла без връзки там щеше да се похвали и с това, което ще работи. Но понеже е с връзки не иска да каже какво ще работи там, именно защото ще се разбере че е с протекции. А ти и 10 езика да знаеш, без протекции нямаш шанс да отидеш там.

Що да няма, може да е по-малък, но шанс и за нормалните, без протекции - винаги има.

Сладурана е май...

да бе

защо се хабят изобщо? кой нормален човек ще седне да гледа 2-3 часа 3 кокошки как разменят клюки и дъвчат едни и същи неща с години..

Е потидкащ направо....