Сърчаджиева и Ранков ще водят ”Dancing Stars”

Двамата популярни актьори никога не са играли заедно на една сцена - това ще е първият им съвместен проект. "Dancing Stars" стартира от 11 март по Нова ТВ.

Обратно в новината

Коментари - Сърчаджиева и Ранков ще водят ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, писна ни вече! Във всички медии плащат (безумни хорорари на фона масовата безработица!) на едни и същи лица да се лигонтят! Дайте възможност на свежи лица, протегнете ръка на млади таланти! Еххх, като е в политиката ни е, абсолютно отражение са всички медии!Тъжно...

тази алекс добре изглежда, но ,много лигава бе, и отвътре и идва! би изглеждала много по-секси, интересна и интелигентна ако успокои топката малко. явно прикрива липсата на богат речник и кадърност с писъци, кълчене, мимики и изкуствени усмивки.

А Юксел? Той как чете новините?

толкова ли няма други млади актриси , да им се даде малко шанс и на тях ? и ютията да пусна , все сърчаджиева води - фермери , биг брадър , сега и това...малко почна да омръзва , добре че не го гледам това супер измислено предаване .

Нова телевизия съвсем се оля! То не беше Камелия водеща , то не беше Иван и Андрей сега е ред на друга отврат Сашето и Старшината !!!!!!

И пак минутки за реклама на половинката и...пияния простак Паласкин. Аман от тези прости муфтаджии и авантаджии...все просят нещо от някой,а иначе стиснати за своето...пълни кретени и двамата, лигави и досадни.

Я ПАК -ГОЛЯМАТА МЕКИЦА И РАНКОВ ?????????????

Много е лигава. Няма да гледам

Kalin

Може лошо няма стига да го гледа някой аз лично нямам такова намерение.

Алекс е чаровна и талантлива , ама не мога да разбера що се набутва в разни тъпни и то по нова тв. Заедно с бтв са най-просташките и процигански , едва ли някой ги гледа. Само индивиди с тежки ментални увреждания : )))

Ами защото това и предлагат, чвно още не е дораснала за по- зрели предавания (формати)!!!

Защо ли не ми харесва тая лигла?Простее отвсякъде.Намерете интелегентна жена за водеща!

Ами не я харесваш, защото вероятно си грозничка и никой не ти обръща внимание. Ако пък потърсим причината в завистта, тя е присъща най вече на злобни селски пръчки.

"шоуто" е по Нова тв - хайде да коментираме, а не да плюем заради плюенето

Благодаря на Дир.бг че ме информирахте за да не гледам и това предаване.Всички водещи на разни "шоута" у нас залагат на просташки хумор и лигаво държане.Да не говорим пък за участниците.Тези неща се изтъркаха и отблъскват аудиторията,но кой да го разбере.

Алекс преди ББ много я харесвах, след това обаче - бляякк.

Тодор Колев царствие ему небесное беше невероятен водещ на това шоу. Дано и Краси Ранков бъде такъв ;-)

Понеже великия актьор не го искат вече в никакъв сериал, белким води Dancing Stars! То бива, бива простотия, ама Ранков водещ.....

а защо не казвате нищо за журито

Искам да попитам, носи се слух, че и здравната министърка Десислава Атанасова ще участва в предаването? В жълтите медии от известно време се тиражира тази клюка, но засега не е официало потвърдено. Някой дали знае дали е вярно или не?

Харесвам Десислава Атанасова, ще се радвам, ако вземе участие в този формат!

А бе, много лигаво това момиченце ....... що така?

Мерси за информацията! Сега ще знам да не пускам това предаване изобщо. Не мога да търпя плоските шеги на тая и неуместното и поведение и изказ от екрана.

ВОДЕНЕТО НА ПРЕДНОТО ШОУ ПО НОВА ОТ АЛЕКС БЕ АБСОЛЮТНА ЛИГОТИЯ И ПРЕИГРАВАНЕ! ТОВА НЕ Е ТЕАТЪР ! И СЕГА ЩЕ НАБУТА ЛАСКИН НЯКЪДЕ , БЕЛКИМ ИЗКАРАТ ПАРИ - НЕЗАСЛУЖЕНО ! ТОЗИ АЛКОХОЛИК ЗА НИЩО НЕ СТАВА !

Абе Алекс със сигурност не е връзкарка в случая......