Доказалата се като професионален водещ Алекс, която ни представяше събитията в къщата на VIP Brother с усмивка и финес, от 11 март ще се появява на сцената на Денсинг старс под охраната на станалия любимец на публиката Краси Ранков с ролята си на Ставрев от "Стъклен дом". Дали двамата ще спечелят симпатията на публиката като водещ тандем предстои да видим, но със сигурност на тяхната подкрепа ще разчитат всички танцуващи 14 двойки.
 
Красимир Ранков е познат с много свои роли в киното и театъра, но за първи път в своята кариера ще бъде водещ. Той сподели, че е притеснен за новото си амплоа и го приема като истинско професионално изпитание. Красимир Ранков не смята себе си за добър танцьор, дори е късал мускул по време танц, което не пожелава на никого от участниците.
 
Александра Сърчаджиева обича да танцува и да се забавлява. Убедена е, че половинката й в живота Иван Ласкин е истински професионалист в танците и не би предпочела друг за партньор. "С Краси Ранков ще станем страхотен тандем, Никога не сме играли заедно, но се познаваме много добре. Той е изключителен. Това шоу ще бъде страхотен купон. Убедена съм, че зрителите и участниците ще се забавляват страхотно", каза Алекс.

Вижте снимки на Александра >>