ALMA се завръща с нов проект - "Close The Door"

Песента се ражда във второто издание на Sofia Songwriting Camp

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво да се очаква от Великата Саня Хармутлиева. Изпилено безличие, постна манджа нагъцана от успал бийт, мрънкане под носа в стил Дебелата Пача Ейлиш и няква неясна меланхолия. Като бранд към видимо затлъстяващата дъщеричка на къдравата богиня на унищожението на млади таланти, не върви някой, който няма певчески данни да се опитва да "компенсира" с евтини визуални трикове. Поредната повърня на родната музикална индустрия.

Close the door behind your mum ;-)

Харесвам я, но ми идва вповече момичета, които нямат 20-25 години, да ми пеят за затворени врати, смазани мечти, нещастна любов. И много прекалява с това заспало излъчване, може да е секси отвреме-навреме, ама нон-стоп едва ли.

на 17 са минали през толкова, колкото не можеш и да си представиш

Момичето е красиво и има глас. Може да не харесвате или да се дразните на майка ѝ, но това са две отделни жени. Само дето Алма вече прилича на зряла жена, потничетата с презрамки са за тинейджъри, не и за нея.

Красиво е силно казано, но със сигурност не изглежда на 17-18 години, на колкото е в действителност. Иначе е неизбежно да понесе негативи заради майка си - длъжна е да работи повече от другите за да докаже че заслужава да е известна и че наистина има талант, а не е просто протеже на родителите си. Няма да я съжалявам за това, има и по-тежки съдби от нейната

мамка й що не плаща за платен пр в англия, след като тоз урунгел е там, а ни мъчи с тази кенефна мрънкаща дрисла..

Бих я лющил до сабале,барабар с макя й

ама мама има кеш и влияние

Понапълняла си дъще!

Поредния мънкалник, копиращ онзи урод от щатите.

Че урода от Русия ли да копира?

Кристиян Костов ли имаш предвид?