Амбър Хърд: Заплашват ме, че ще сложат дъщеря ми в микровълновата

След 100 часа свидетелски показания в продължилия 6 седмици процес, днес е черешката на тортата - пледоариите на адвокатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой е бащата на това дете?Джонката и Хърд и двамата са хвани единя, удари другия, но той си го търси повече. На 53 немаш работа при 20 години по-млада жена. Като остареваш- омекваш както всички,колкото и да не ти се ще и каквито и ще глупости да правиш. Ми не мисли изобщо, че децата му гледат и няма как да скрие тоя грозен цирк от тях. Но ти какво ли му е зор....нали мисли с долната

И кой е бащата на това дете?

Така е, когато богат и известен мъж иска двадесет години по - млада жена за съпруга, а алчната млада кучка иска лесни, немъчени милиони. Единият е сравнен с чудовище, домашен насилник, а Хърд си е комплексиран хахавелник, без морал и чест, само алчност и хленч

Драма, драма

Това е сериалът "Кой е по- по- бит". За да се съгласят и двамата тяхното дело да се излъчва по телевизии и интернет, това означава, че ще вземат купища пари само от телевизионни права. В тая история имаме двама психично болни и неуравновесени дебили,които се карат единствено и само за пари. Не за имидж и кариери, ами за ПАРИ!

телевизионни права, кви пет лева? Никоя телевизия НЯМА ексклузивни права за излъчването на процеса.

Когато СРА в леглото никой не те заплашва. Вълка. Даже я е страх да стане майка, използва друга да и износи детето. Куче гнойно. И Мъск ще те разкара,но наистина ще те вземат в порно индустрията. За там ставаш.

Дир, движите се няколко години след събитията. Ако може да ъпдейтнете инфото си и да напишете нещо за Камила Васкес. Пишете за красиви и умни жени, а не за долни златотърсачки и психично болни персони.

Тази е олицетворение на максимата "Ангелско лице - дяволска душа".

Ангелско лице? Наивник:)

Да си мислила мацко преди да почнеш с тези модерни истории за насилие. Сега ще бъдеш ошушкана но в порно бранша винаги се търсят нови актриси.

Стига с тая лъжкиня. Дори дъщеря й не е нейна, а родена от друга майка.

Гледах шоуто вече 6 седмици. Тази жена ме плаши. Радвам се, че Джони Деп е успял да се измъкне от тази токсична връзка.

Не е шоу, а процес!

Това си заслужила мила! Ти съсипа един от най-добрите и многопластови актьори. Срина светът му и го изкара такъв от какъвто е страдал той самият като дете. Това заслужаваш лъжлива гадино ! Целият свят те мрази!

Курви с курветини, гювендии с гювендии, пукнати стомни... Тая що не си гледа дебелият гъз, и малко дете има, по дяволите, Ами се занимава с Деп Боже опази!

Какво е гювендия?

Женски гювен

И аз се чудя, но нещо гадно ще да е.

На тази социалните трябва да й вземат детето. Иначе ще стане същото като нея

Гледате сезон 20 от сериала "Деп срещу Хърд", заснет директно в съдебната зала. След предните подобни тип "Извънземни срещу каубои", това е сериала с най-големи приходи. ;)

Турски сериал.

Психопат

охх котьооооооооооооооо

На тая мозъка и е минал през микровълнова

Изобщо не е луда госпожата. Просто за пари, някои хора са готови да паднат много ниско и това е най-жалкото в тази сапунена опера. Лошото е , че имаш милиони , а ламтиш за още....но пък поне е забавно за тези от нас , които не им се връзват сериозно на цирковете :)

Тая има тежки психични отклонения. Паси Боже всеки мъж от такива създания, това е най-големият ужас за едно боцване на пишлето после с такива психологически травми.