17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за статия!? Да не споменете,че изпълни "Моя страна, моя България"?! А реверанса бил с шотландска мелофия?!

ФАНТАСТИЧЕН!!! Редакцията, много сте изпуснали, че не сте пратили репортер на маясто!

PEYTSCH

Преди 5 години ги каних за концерт в Русе, но не успях да отделя 1 милион евро...Такава беше офертата тогава на ZDF - Втора германска телевизия която държи правата....

Уникаен концерт, уникална атмосфера и чудесна публика!

Нещастник! А гайдарите? И те ли са шотландски?

Гледал съм го 4 пъти на живо и не отидох на концерта му тук поради възмутителните цени на нашите хайдуци.Преди две години го гледах в Германия за 90 евро на най добрите места , а тук за кошарата Арена искат 120.В цялото турне няма никъде по скъпи билети.А на нашите боклуци няма да пълня джобовете.А и самите концерти в 70% се повтарят.

Да бе,да...В Европа направо ги подаряват билетите за концертите му ! Мои приятели го гледаха тази година - едните в Кьолн,другите в Любляна.Цените бяха 1:1 с тези тук.Много лесно може да се провери.И защо си мислиш,че ние му определяме цените билетите на концерта му ? По друг начин стоят нещата.Няма как да са му евтини билетите.Защо - сам може да си отговориш щом си бил на 4 негови концерта.Иначе за по тънко - бЕгай на концерт на Веско Маринов примерно :)

Отличен концерт, но акустиката в Армеец е под всякаква критика...

Прекалено скъпи бяха билетите за този посредствен продукт. Голяма част от музиката беше на плейбек. Посредствено ниво в стил бирфест. Вероятно другаде по света се представя по-добре.

"на цугуларяТ"???! Делчева явно е женският вариант на Стоенчо Гогов, или поне когато иде реч за поразителна неграмотност.

Страхотен концерт! У нас такъв състав не е имало!

Вие на концерти в БГ не ходите ли? Има доста оркестри на много добро ниво. Имаме и отлични диригенти.

Как българина може да отрови всичко, дори себе си. Ето така. Като само плюе, плюе отрова непрекъснато. Вечно недоволен, скапан, и нещастен, щото е забравил да се разва на живота. Прекрасно настроение, прекрасен концерт, хората се наслаждаваха!!! И накрая, ще Ви кажа никой не Ви е виновен за нищо, единствено и само сте си виновни Вие, вечно недоворлните

Гледах концерта му миналата година в Америка. Залата в която беше организирано събитието е огромна от типа на закрит стадион с пластмасови седалки нагъчкани една до друга и там по принцип се провеждат музикални концерти на групи. Оркестърът се губеше в средата на това голямо хале, стадионната обстановка беше в тотално противоречие с музиката, роклите и фраковете на музикантите. Сред публиката повечето бяха облечени с дънки и маратонки, в антракта хората се наредиха на опашки и донесоха големи пластмасови чаши бира и парчета пица и това тотално ми развали усещането. Тотално разочарование от обстановката. Да не говорим че се бяха опитали да разчупят малко нещата и разиграваха някакви сценки на сцената и докато свиреха се "удряха" с надуваем чук, може би за да са по-интересни за американската публика, нямам идея, не ми хареса изобщо. Билетите бяха евтини иначе. Цялата обстановка създаваше впечатление за посредственост и евтиния, нямаше никаква магия съответно.

Най ми хареса, че на входа никой не те тараши като на концерт на бълхари...

Практичен и хитър шоумен, намерил своята ниша за правене на добри пари. Цигулар само за позиране - нямаше и една нота, изпълнена солово, всичкото беше заучени диригентски пози и физиономии за пред камерата/ видеостената. Да не говорим за миш-маша от музика, неуместно допълнен с български гайдари, а с шотландска музика

Хората само споделят своите впечатления. Това че има различни от вашето мнения не ги прави по-малко валидни. Радвам се че сте се наслаждавали на концерта.

Много красив, интелигентно поднесен и спиращ дъха музикален спектакъл! Ние бяхме сред зрителите в Арена "Армеец" и възторгът на публиката беше наистина неописуем!

Много точен коментар! И аз не схванах участието на българските гайди при изпълнението на шотландски мелодии... Даже в началото помислих, че това е реверансът към българската публика. Преспокойно можеха да оставят гайдарите да изпълнят някоя българска мелодия, ама не - акцентът трябваше да падне върху Андре и неговия оркестър. Който е бил в залата на втория концерт и е видял танцуващата малка балерина, ще разбере какво имам предвид - да, качиха детето на сцената, да, поднесоха му цветя, ама как не казаха нещо поощрително за него! Само заучени фрази и нищо извън сценария!

ИМА ЛИ НЕЩО КРАСИВО И ИНТЕЛГЕНТНО, КОЕТО ДА НЕ ОПЛЮЕМ? КОНЦЕРТА БЕШЕ С МУЗИКА ЗА ДУШАТА , ТАЗИ МУЗИКА НИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ И

ИМА ЛИ НЕЩО КРАСИВО И ИНТЕЛИГЕНТНО, КОЕТО ДА НЕ ОПЛЮЕМ? КОНЦЕРТА БЕШЕ С МУЗИКА ЗА ДУШАТА , ТАЗИ МУЗИКА НИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ. ОТ КЪДЕ СЕ НАМЕРИХА ТАКИВА "РАЗБИРАЧИ" - СНОБИЗЪМ ,КОМПЛЕКСАРСТВО И ГРАНДОМАНИЯ-ДА ОПЛЮЯТ НЕЩО ПРЕКРАСНО? ДА , ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, НО ЗЛОНАМЕРЕНОСТТА НЕ НИ ПРАВИ ЧЕСТ. ЦЯЛ СВЯТ ГО ОБОЖАВА, У НАС СЕ НАМЕРИХА ШЕПА ХОРА ,КОИТО СЕ НАПРАВИХА НА ИНТЕРЕСНИ И ПУСНАХА КАТРАН В КАЦАТА С МЕДА. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ЗЛОБНИТЕ ОЦЕНКИ,КОНЦЕРТА БЕШЕ ФАНТАСТИЧЕН.

Той е преди всичко диригент. Наистина, това е шоу - при това на високо ниво - и достави (поне на мен и още няколко хиляди) удоволствие, от подбраната музика (от класика до рок), от подбраните изпълнители (соло вокали, бек вокали, оркестър), от настроение и емоции, които ми донесе. Не ми се коментира негативизъм/комплексарщина/тролове. Единствено си пожелавам да гледам български аналог някой ден.

Ей злобата ще ни убие нас, как на нищо не се радваме, а само плюем?