17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да коментираме, ако това е начин да напомня на феновете си, че е жива, добре, но изглежда евтино и наистина трябва да се преориентира към кариера във филми за възрастни.

Да ражда едно дете и да почва са участва в някоя MILF поредица...

Тази жена не може цял живот да крие, че е циганка.

Чалгата изисква определен модел и тя го спазва. В този ред на мисли, е професионалистка. Джуки, цици, нарисувана, изрусена, всичко е както си е реда, за професията.

ами след десетина-петнайсет годинки!!! тогава к,во ще се публикува? М??

не мога да разбера КАКВО НАМИРА В НЕЯ КУБРАТ. под сламата на главата друго няма да открие, освен една КУХИНА. но впрочем такива са всичките ФОЛК И ПЛЕЙМЕЙТ.

То, щото и Кубрат е един духовно извисен интелигент.....

Заприличала е на секс-робота Хармони!

ще изкара много повече пари ако отиде там където и е мястото,във филмите за възрастни.

Толкова ли свършиха нормалните жени по света, че ни занимавате с това НЕЩО? Ужас!!!

Беше сипатична навремето. Преди корекциите.

Има анимационни героини, които изглеждат по-секси от каката, тя даже с фотошопа се прави на по-страшна, ама страшна страшна!!.. Брррр!!.. С тези джуки и цицондри е като митично гръцко чудовище!

Има и за Приянка! Отново се весели този път на друга сватба заедно с Хиларито!

Напълняла е от хормонална терапия, какво толкова! Дай сега да я разтреляме!

Не схващаш ли, че проблема не е в напълняването, а в нереалните снимки, които си пуска. Поне нищо да не прави.

Правят простотии и после "Ама това ли е най-важното?". Ами най-важно не е, но и да не си въобразява, че ще й се размине. Да спре с простотиите и няма да я критикуват.

Тази жена не може цял живот да крие, че е циганка.

Какъв VIP какви пет лева бе ... вие нормални ли сте бе? в България НЯМА VIP, има само селски пръчки, кифли и тутманици! Най-обикновенни простаци са всичките, те половината не могат да си напишат името... А хората които се прехласват по това безумие, не са много по-добре от тези които гледат. БОЛИ ме у за всичките VIPOWE...

Не разбрах какво е отговорила?!

На тя на снимките, само пода не е фотошоп. Може би....

Супер е. Бих я блъскал здраво. Прилича на Кристина Агилера. Има кво да се ръга. Слаби не щем!

Нчето. Моята сътба.

Кубрат нали си я харсва. Това е важното. Иначе жената се опитва да забременее, спря да пее, не се афишира. Баш пък на нея да и търсим косури? Появила се в едно предаване - много важно. Преди е била много популярна, вече не е, нормално е. Вече не звездее, гледа си мъжа, какъв е проблема, че се забавлява с Фотошоп? Всяка втора жена с нейното образование го прави. пп: Чалга не понасям, нямам фейсбук.

То фотошоп за краката, за бузките, добре, ама да си изтриеш зърната на гърдите, е сууупер тъпо! Хахаха

Това е цензура за социалните мрежи! Не я харесвам, нито пък съм Андреа.

Идеята на "цензората на социалните мрежи" е да не се качват голи снимки (някак си приемат за неприлични много разголените, на които ти се виждат зърната). И Ганьо какво прави - трие си зърната. Ми дообре!

Андреа, та Андреа. А за Приянка нещо няма ли днес? А, имало, извинете, отивам да чета по- интересни новини.

Мила, права си! Това не е най-важното! Най-важното е каква ти е представата за себе си и по-важното - за хората около теб. Най-важното е какъв ти е мирогледа, какви са ти ценностите, какъв ти е морала, каква ти е ерудицията. Най-важното, също, е да печелиш уважението и доверието на хората с изброените фактори, по-горе! Най-важното е преди всичко да си човек, да проявяваш съпричастност и разбиране, дори и в най-тежките моменти от живота. Има още куп други фактори, които бих изброил, но всичко опира до онзи мироглед, който споменах по-горе, както и до умствен капацитет и възпитание!

Тя отдавна няма много общо със снимките, които публикува. То даже не са снимки, а по-скоро рисунки. Чак сега ли забелязахте?!

Това ли е най-важното? Като не е важно, що ползваш фотошоп, а?

Тяхната професия е много кофти. На 18 е едно, на 30 вече има нови 18 годишни и нещата загрубяват.

Знаеш ли коя е Бренди Лав? А знаеш ли, че вече сигурно гони 50те? Ама спорт и хранене трябва, а не да се тъпчеш с каквото ти падне.

Тази жена има ли поне една снимка със затворена уста? Като почнат да се снимат така, мигом минават в графа "евтини", без значение от цената на дрехите и бижутата, които носят.

Според Вас тази уста дали се затваря...

Само на мен ли ми се струва или на една от снимките /с прозрачно боди и лъскави токчета/ ѝ липсват зърната на гърдите?!?!

Не само на една... Упорито търся зърна, но няма и няма. Чудо на чудесата!

На тази устните са ѝ по-големи от бицепса. Но това не е най-важното. Най-важното е, че не разчита на глас и акъл, а на външен вид, който от своя страна разчита на фотошоп. Т.е. продава празнаопаковка, която на живо не изглежда като на рекламите...

Кобрата е по приятен за гледане от тази хаха ужас...... бива бива не трябваше да участва в шоуто на живо да я гледат... всичко е фото шоп с тая както и песните и.... нито може да пее нито нищо ужас

Нормално е да напълнява и погрознява след като остарява, така е със всички кифладжийки.

Тъпотията да публикуваш каквото и да е било в интернет,води такива ситуации.........

Има с какво да се похвали, няма да го крие под чаршафите като мюслиманките я ! Да му мисли Кобрата, пред такава жена има много да се доказва.Айде ,догодина се очаква от него да смота Джошуа.Няма тако и вако.

Кобрата явно въобще не му мисли, като не я клати достатъчно ясно че ще стане кит.

То няма нужда от говорене, всичко се вижда.

Ох олекна ми, преместих го... ;)

Има ли кво да местиш изобщо.. изтъркани селски лафове..