Поп фолк певицата Андреа, която през последните дни бе подложена на остри критики заради визията си, отговори на коментарите на феновете си. Тя често публикува свои снимки в социалните мрежи, които не кореспондират с истинската ѝ външност.

"Хора, това ли е най-важното?", попита певицата във Фейсбук.

Вижте снимки >>

И отговорите не закъсняха. Веднага след поста много хора започнаха да ѝ пишат. По-късно обаче публикацията изчезна от официалния профил на певицата.

Наскоро Андреа бе коментатор на финала на Big Brother: Most Wanted, а след предаването в социалните мрежи се появиха колажи и подигравателни коментари за външния вид на поп фолк звездата.

Тя постоянно публикува свои снимки в социалните мрежи, които обаче са силно обработени с фотошоп. Някой път певицата толкова прекалява, че липсват важни елементи от фона на снимката. Именно това даде повод на феновете ѝ да започнат да коментират визията ѝ. На живо се оказва, че певицата далеч не е толкова слаба, колкото се показва в социалните мрежи.

В профила ѝ бяха публикувани и две снимки, към които администраторите написаха: "Кадри от вчерашното живо предаване в студиото на "Big Brother Most Wanted", където Андреа бе сред защитниците. (Не разтегнати снимки в оригинален размер)".

Едни от най-одобряваните коментари под снимките са:

"Имам чувството, че огромна част от хората са малоумни! Никой не се подиграва на Андреа, че е напълняла. Хора сме! На всеки може да се случи по ред причини. Осмиването става заради факта, че тя непрестанно оправя снимките си с Фотошоп и до такава степен се олива, че буквално на живо не можем да я познаем. Ето това е за подигравка, а не че е напълняла! Крайно време е всеки да започне да харесва себе си такъв какъвто е!"

"Едва ли някой ще си прави труда да ви разтегля снимките! Целият хиейт идва от това, че реалната ви визия и тази от социалните ви профили е коренно различна! Килограмите не са повод за подигравка, но ако вие не се харесвате такава (а, то е видно от труда, който влагате в обработки и оправдания), направете нещо за себе си!", пише пък друга потребителка.

Половинката на Кубрат Пулев публикува снощи и още един секси кадър, към който написа:

"Ето ви една нова снимка ... така да си коментирате".