17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малииии,ужасна е

Защо на повечето снимки тая мома се е разчекнала като на гинекологичен преглед? Грозно и някак отблъскващо е, когато една жена така вулгарно показва половите си органи.

Така е модерно днес.

Мен пък лайното ми тази сутрин беше учудващо РЯДКО!!! Ей това е НОВИНА!

Кратко и ясно: кич!

Спасеното коте Том има повече коментари от Андрея. Дано го осъзнае тази жена та поне следващия път се снима с някое животно а не със задните си части напред!

I kvo i ima ???..mnogo si e dobre momicheto....Haide jenite gi razbiram ....zloba jenska....AMA MAJETE...Q SE STEGNETE. VIE KAKVO SAMO S KLAUDIA SHIFER. ...LI SI LQGATE. ..CHUDNA SI E ANDREA....MASHINKA si e ...NE e kato na rachna....mashinka.

И какво точно си се опитал да кажеш ...?! Защо си натоварваш едната мозъчна клетка която имаш ?!

Вземете я разкарайте тая! Как може изобщо да я показвате, егати грозила, прилича на долнопробна проститутка!!! Не искам да гледам такива идиотки в dir.bg! Да се стегнете ли какво?

От гледане на задника, не забелязвате че ръцете ѝ са безкрайни

Интелектуалка

И как разбрахме, че снимките са от Тайланд? Бани има навсякъде. За тези момичета отиването някъде се ограничава само до хотелска стая... От памти века хората не са се приемали, сега естетичната хирургия позволява кълцане и помпане, но не помага, дори задълбочава проблема. Истината е, че човекът трябва да мисли, да се развива, да опознае добрите си страни и да тушира негативните. И да не се тъпче като прасе, де.

Пак празнува сама. Само тя и фотографът и имам предвид. А Тайланд не е кой знае каква дестинация. Екскурзия за цяла седмица може да се намери и за пад 1000 лева.

С просто око се вижда некадърната употреба на фотошоп... поне едни курсове да вземе да изкара...

Кубрате Сменяй я

Тая вече не мяза на човек... по-скоро е порно карикатура... няма ли да я остави някъде и ни спести болката и простотията

Бездетна употребена проститутка ... Употребена проститутка можеше някакси да се преглътне, ако поне беше родила дете на полвинката си. А то, ялово, злобно, грозно, дебело и употребено.

Aide spri se malko s tia otvratitelni kvalifikazii!

Пошла и вулгарна! От малолетни започват да се чекнат...до кога???

Тази коя беше ?

Разберете, красавици може да сте само, ако сте естествени. Другото си е травеститска работа.

Защо винаги е разкрачена на снимките

Професионално изкривяване

И аз това се чудих... В текста - интуиция, съдба, незнам си какво, а снимката - ужас! Много груба и вулгарна!

Да се снима с мис Тайланд (мис или мистър) там каквото е. Да видим на кого пластиките по-хубаво стоят.

да внимава с холестерола, пръжчицата

Видяхме я на мача в Арена Армеец преди месец и нещо каква е бухнала тетка, не на 30+, ами на 50+ изглежда, таман за Коледа готова. За да изглежда така на тия снимки, отвсякъде е отрязано до половината, без там дето е пластмасата, изкуствената коса и кухата тиква. Това същество има спешна нужда някой с поне малко акъл да му помогне, дори да е на местна почва. Няма какво да дири и да си почива в Тайланд, Дубай, нито от нещо се е изморила, нито екскурзиите ще й помогнат.

Абсолютно шаблонна кифла, с банални пози, в комерсиален курорт.

Сигурно е много гадно да не се понасяш, когато се видиш в огледалото и да се налага да отделяш часове, за да се докараш пред другите такава, каквато би искала да те виждат. Жал ми е за нея.

Ах, как хубаво го каза!

Здравейте препорьчвам ви Теленовелата хит Италианската Булка Изльчен по Бтв Повторение всеки следобед без сьботите и неделите От 17 до 17 55 18 часа Всяка Сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 6 часа И Всяка Сьбота и Неделя Сутринта от 10 до 12 на обяд по Бтв Лейди

15 години едни и същи пози и мятане на руси изкуствени кичури наподобяващи коса. Всеки човек има моменти в които напълняла и е далеч от най- добрата си форма, то трябва ли да става смешен с тези обработени снимки на които не прилича на себе си! Кого и защо се опитва да заблуждава? Като погледне снимките и действителността сигурно и идва да вие!

Снимките са.....

Е ДОБРЕ ДЕ! ДВА ПЪТИ МИ ИЗТРИ НАПИСАНОТО С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА И ЗАГРИЖЕНОСТ! А ТО Е,ЧЕ КУБРАТ ТРЯБВА ДА ЗАВЕДЕ АНДРЕЙЧЕТО НА ПСИХИАТЪР,ВМЕСТО НА ЕКСКУРЗИЯ! АМИ ТЯ СЪВСЕМ ВИДИМО СЕ Е ЧАЛНАЛА И ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ! НЕ Е НОРМАЛНО ТОВА МАНИАКАЛНО ОБСЕБВАНЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ВЪНШНОСТ И ОТ ФОТОШОПА! ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ!

ще се комплексира от тайландските лейдибойс; те са по-хубави от тази скумрия

Каква ти скумрия, то цял тюлен

И нито една снимка с половинката....явно много го е срам човека. Разбирам го.

Нещо тая вода в джакузито до горната част на лявото бедро много крива, бре.... :))))))) Някакви странни гравитационни вълни има около тая дама:)))))

Делчева, пише се "доза", не "доса", и "... другата ...", а не "... а на другия левият ѝ крак ...". Едно само изречение имаш да напишеш като коментар, тъй като останалото е преписано, и винаги има грешки. Не става ясно - оня дето я мандръса тая фльорца там ли е бил? Той, че няма много акъл дето я е взел, това ясно, ама поне малко му е останал, та не слага халката на тоя свлеч.

Едно време ставаше поне за филмите за възрастни, сега вече и там няма да я вземат!

Фотошоп-а е играл сериозно...

tonk11

Само не разбрах що се се дупят и джуклят на тези снимки? Някой знае ли?

Защото нищо друго не могат - ей за туй !!!!

тази да внимава, че тайландците си пазят бизнеса и не обичат вносни проститутки да им подяждат бизнеса.

Може да е посетила обучител по фотошоп. Задобряла е.

Я, и силиконовите гърди увисвали.

Колко деца има тази 32-годишна младуха? Щото за раждане на здрави деца има още 2-3 години.

може и сега но и на 60 да стане, пак няма да е проблем да отскочи до китай и да се клонира. даже, дотогава цените сигурно ще са паднали.

Леля ви хАндреа, поне да си обработваше всички снимки по еднакво адекватен начин. На една пръстите на ръцете и са като кебапчета, на следващата са тънки като на пианист и така се редуват. Няма нищо лошо в наднорменото тегло, но има лошо в това да си абсолютен комплексар и лицемер.

ДОБРЕ !!!!