17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ !!!!

Леля ви хАндреа, поне да си обработваше всички снимки по еднакво адекватен начин. На една пръстите на ръцете и са като кебапчета, на следващата са тънки като на пианист и така се редуват. Няма нищо лошо в наднорменото тегло, но има лошо в това да си абсолютен комплексар и лицемер.

Колко деца има тази 32-годишна младуха? Щото за раждане на здрави деца има още 2-3 години.

Я, и силиконовите гърди увисвали.

Може да е посетила обучител по фотошоп. Задобряла е.

тази да внимава, че тайландците си пазят бизнеса и не обичат вносни проститутки да им подяждат бизнеса.

може и сега но и на 60 да стане, пак няма да е проблем да отскочи до китай и да се клонира. даже, дотогава цените сигурно ще са паднали.

tonk11

Само не разбрах що се се дупят и джуклят на тези снимки? Някой знае ли?

Фотошоп-а е играл сериозно...

Едно време ставаше поне за филмите за възрастни, сега вече и там няма да я вземат!

Делчева, пише се "доза", не "доса", и "... другата ...", а не "... а на другия левият ѝ крак ...". Едно само изречение имаш да напишеш като коментар, тъй като останалото е преписано, и винаги има грешки. Не става ясно - оня дето я мандръса тая фльорца там ли е бил? Той, че няма много акъл дето я е взел, това ясно, ама поне малко му е останал, та не слага халката на тоя свлеч.

Нещо тая вода в джакузито до горната част на лявото бедро много крива, бре.... :))))))) Някакви странни гравитационни вълни има около тая дама:)))))

И нито една снимка с половинката....явно много го е срам човека. Разбирам го.

ще се комплексира от тайландските лейдибойс; те са по-хубави от тази скумрия

Е ДОБРЕ ДЕ! ДВА ПЪТИ МИ ИЗТРИ НАПИСАНОТО С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА И ЗАГРИЖЕНОСТ! А ТО Е,ЧЕ КУБРАТ ТРЯБВА ДА ЗАВЕДЕ АНДРЕЙЧЕТО НА ПСИХИАТЪР,ВМЕСТО НА ЕКСКУРЗИЯ! АМИ ТЯ СЪВСЕМ ВИДИМО СЕ Е ЧАЛНАЛА И ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ! НЕ Е НОРМАЛНО ТОВА МАНИАКАЛНО ОБСЕБВАНЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ВЪНШНОСТ И ОТ ФОТОШОПА! ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ!

Снимките са.....

15 години едни и същи пози и мятане на руси изкуствени кичури наподобяващи коса. Всеки човек има моменти в които напълняла и е далеч от най- добрата си форма, то трябва ли да става смешен с тези обработени снимки на които не прилича на себе си! Кого и защо се опитва да заблуждава? Като погледне снимките и действителността сигурно и идва да вие!

Здравейте препорьчвам ви Теленовелата хит Италианската Булка Изльчен по Бтв Повторение всеки следобед без сьботите и неделите От 17 до 17 55 18 часа Всяка Сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 6 часа И Всяка Сьбота и Неделя Сутринта от 10 до 12 на обяд по Бтв Лейди

Сигурно е много гадно да не се понасяш, когато се видиш в огледалото и да се налага да отделяш часове, за да се докараш пред другите такава, каквато би искала да те виждат. Жал ми е за нея.

Ах, как хубаво го каза!

Абсолютно шаблонна кифла, с банални пози, в комерсиален курорт.

Видяхме я на мача в Арена Армеец преди месец и нещо каква е бухнала тетка, не на 30+, ами на 50+ изглежда, таман за Коледа готова. За да изглежда така на тия снимки, отвсякъде е отрязано до половината, без там дето е пластмасата, изкуствената коса и кухата тиква. Това същество има спешна нужда някой с поне малко акъл да му помогне, дори да е на местна почва. Няма какво да дири и да си почива в Тайланд, Дубай, нито от нещо се е изморила, нито екскурзиите ще й помогнат.

да внимава с холестерола, пръжчицата

Да се снима с мис Тайланд (мис или мистър) там каквото е. Да видим на кого пластиките по-хубаво стоят.

Защо винаги е разкрачена на снимките

Разберете, красавици може да сте само, ако сте естествени. Другото си е травеститска работа.

Тази коя беше ?

Пошла и вулгарна! От малолетни започват да се чекнат...до кога???

Тая вече не мяза на човек... по-скоро е порно карикатура... няма ли да я остави някъде и ни спести болката и простотията

Бездетна употребена проститутка ... Употребена проститутка можеше някакси да се преглътне, ако поне беше родила дете на полвинката си. А то, ялово, злобно, грозно, дебело и употребено.

Кубрате Сменяй я

С просто око се вижда некадърната употреба на фотошоп... поне едни курсове да вземе да изкара...

Пак празнува сама. Само тя и фотографът и имам предвид. А Тайланд не е кой знае каква дестинация. Екскурзия за цяла седмица може да се намери и за пад 1000 лева.

И как разбрахме, че снимките са от Тайланд? Бани има навсякъде. За тези момичета отиването някъде се ограничава само до хотелска стая... От памти века хората не са се приемали, сега естетичната хирургия позволява кълцане и помпане, но не помага, дори задълбочава проблема. Истината е, че човекът трябва да мисли, да се развива, да опознае добрите си страни и да тушира негативните. И да не се тъпче като прасе, де.

Интелектуалка

От гледане на задника, не забелязвате че ръцете ѝ са безкрайни

Aide spri se malko s tia otvratitelni kvalifikazii!

Професионално изкривяване

Вземете я разкарайте тая! Как може изобщо да я показвате, егати грозила, прилича на долнопробна проститутка!!! Не искам да гледам такива идиотки в dir.bg! Да се стегнете ли какво?

I kvo i ima ???..mnogo si e dobre momicheto....Haide jenite gi razbiram ....zloba jenska....AMA MAJETE...Q SE STEGNETE. VIE KAKVO SAMO S KLAUDIA SHIFER. ...LI SI LQGATE. ..CHUDNA SI E ANDREA....MASHINKA si e ...NE e kato na rachna....mashinka.

Спасеното коте Том има повече коментари от Андрея. Дано го осъзнае тази жена та поне следващия път се снима с някое животно а не със задните си части напред!

И аз това се чудих... В текста - интуиция, съдба, незнам си какво, а снимката - ужас! Много груба и вулгарна!

Кратко и ясно: кич!

Мен пък лайното ми тази сутрин беше учудващо РЯДКО!!! Ей това е НОВИНА!

И какво точно си се опитал да кажеш ...?! Защо си натоварваш едната мозъчна клетка която имаш ?!

Защото нищо друго не могат - ей за туй !!!!

Защо на повечето снимки тая мома се е разчекнала като на гинекологичен преглед? Грозно и някак отблъскващо е, когато една жена така вулгарно показва половите си органи.

Така е модерно днес.

Каква ти скумрия, то цял тюлен

Малииии,ужасна е