17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е така е като им се свиди да дадат 40-50 лв на някой графичен дизайнер

Андрео, ша взема да ти платя един курс по графичен дизайн:))

Вече прилича на Мравояд.

мисля да си пусна в инстаграм мои снимки с питон от морето . със сигурност ще събера поне 10-тина лайка

Ако нямаш питон, нарусувай го върху левия си крак, все едно се подава от гащите докъм коляното чак...

На мен ли само ми се струва, че има драстични разминавания в начина, по който изглежда на снимките, публикувани от нея самата и тези, правени на обществени места!?!?! Каква разлика, само. Да не каже - няма никаква прилика!

Този дето ѝ прави фотошопа е мееега некадърен. Кобрата нали има кинти, да вземе да наеме някой по-добър, излагат се.

Лопата за форма, шкурка 800 за лицето и вместо гръцка музика, Агата Кристи и Джейм Остин като за начало. Но не вярвам да помогне, остава да се надяваме да не снесе яйца.

Честно казано на мен ми е мъчно за момичето. Колко трябва да не се възприемаш такъв, какъвто си, да не се харесваш, че да триеш и променяш идентичността си, за да се впишеш в калъпа?

За съжаление Андреа се превърна в лелка. Няма нищо лошо в това човек да качи малко килограми, да се закръгли малко с напредването на възрастта, но ако остави нещата на самотек, става "лелка" или "чичко". За да не стават хората такива, трябва не да си играят с фотошопа, а с малко гирички, тичане, упражнения. Възрастта не можем да я спрем, но можем поне да остареем достойно - с повече мускули от сланини. Но пък най-важното е Кубрат да я харесва, може да е приятна жена и компания. Външността не е всичко, което се потвърждава и от окепазените лица на родните ВИПове

на птицечовка

Нещастница! Толкова години не успя да се омъжи за мъжът с когото живее десетилетие. Не роди дете! Това е нещастна женица.

Не за всички великата цел на живота е да родят дете на всяка цена.

Тодорка - 100-те кила

Хубаво момиче, но устата и е също като на прасето,обърната и грозна!

А това какво ти влиза в работата на теб? Може да има проблеми, може и да не иска. Ни най-малко не те засяга, нито някого друг, освен тях двамата. Да имаш или нямаш деца е избор, не е задължение и никой няма право да упреква друг защо има/няма, още по-малко да го съди. Още повече, че не знаеш причините.

Пръстите на ръцете и са като кебапчета, гърдите са започнали да увисват, бедрата и прасците й са наедряли. В общи линии се е позакръглила, в което няма нищо лошо. Лошо е да се комолексира от това. Като иска да изглежда добре и стегнато - да започне да тренира...

За какво и е грим Нали има фотошоп.

Великата цел е да приеме чалга!

Тази на ринга майка и ли е? Много прилича на нея.

Само това мога да кажа! Колко ли се срамува от себе си, че поства единствено компютърно генерирани рисунки, които използват отчасти оригиналните й черти. Андреа, Андреа, вземи се в ръце и приеми реалността! Ти си здрава, яка селска жена и твърде посредствена певица, ако изобщо може да се нарече пеене твоето. Приеми реалността каквато е и на тази основа гради - подложи се на диета ако искаш, взимай уроци по пеене, направи нещо, за да не се срамуваш от себе си или си смени амплоато!

Беше си естествено красиво момиче. Уви, сега не е нито естествена, нито красива, а каква е истината видяха всички на живо по тв. Нищо общо с преправените снимки в интернет, които сама си пуска. Не знам, себе си ли лъже?

Това нещо на снимката прилича на друго нещо , наричащо себе си Ни Ло.... сигурно затова са приятелки, защото са от една калъп

Има проблем с дишането! На всички снимки е с отворена уста! Проблемът не е само на носа отвън, има проблем и вътре в носа! А аз така и не можах да видя коя точно снимка е без грим...

Като видях, че е изтрит, му го пуснал на кавалера на дамата и по имейл. Покрай бойните изкусква се познаваме отдавна. Той да прецени защо сте го изтрили и дали е нормално.

Хей .. юю булко черновежда ... не ме поглеждай ще сгрешиш хахаххахаха

Погледни жената до него и ще ти стане ясно що за тип е мъжът. Пульо може и да е голям боксьор, но...

Жената не е в час, оставете я на мира.

тъпата овца си е тъпа овца

Ако я видите на живо без грим и прическа , няма да я познаете. Дори лицето й е подпухнало от излишните килограми. Ако са хормонални да ме прощава, но ако не са ще трябва да забрави за макдоналдс и няма да има нужда от толкова вталяване на снимките.

това е просто навик

ТОВА Е НААЙ-НААЙ-НАЙ-ДОСТОЙНАТА БУЛКА ЗА ПУЛЬО! Спрете да плюете по доброто момиче! Тя изглежда чудесно, моя съседка е и смея да кажа, че тя е един културен, тих и ненатрапчив съсед!

аууууу, и дирниците умряха от ужас, пръднаха, подушиха си пръднята насън и пак заспаха като гъзове.

Всички известни певици на живо са много по различни,та чак неузнаваеми.Например Емилия.

Но на всички великата цел е на всяка цена да станат известни, с каквото и да е! Някои не могат, не че не искат дете. Но няма по-жалко нещо от жена без дете като поостарее, която не е родила само от егоизъм! Жената е създадена да ражда и отглежда деца, и всички, които го отричат са жалки,нереализирани кифли!

Андрейо,ти ли си ма?! Вземи да родиш едно дете, престани да се самообожаваш непрестанно и се отдай на по-неегоистични и благородни дейности! Пари ли нямаш,мъж ли нямаш, какво ти пречи освен егоизмът ти?! Честно казано се нуждаеш от лечение и едно дете ще ти помогне!

Никой не спори, като Сульо и Пульо са :)

"Без грим... Без изкуствена коса... само с фотошоп и празна глава.