17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... едната свирка и е избила зъбите и цепнала устната.

Е па ,като ходи гола ,голеничка и не знае къде и с кого ляга ,ще има белези я ,то се знае!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е мн нещастна жена. Хем има всичко и всъщото време няма всичко. Тия хора само си клатят краката по цяял ден. Да вземе да иде в някоя социална кухня да помогне. Ще и придаде някакъв различен смисъл в живота.

.... върнете ми парите, да си купя самолет!

ем кат се чука с боксьори тежка...

Кобрата трябва да бяга далеч от Андреа. Доста време я издържаше.

Ще покаже снимка на катерицата

Жената не е добре с нервите престанете да я съдите на всеки може да се случи.

Идиотка

Само снимки, които са по изгодни за порно сайт! Нищо не остава скрито, защо не започне да е малко по скромна,вече всичко показа на широката публика! Време е за промяна !

Ми нормани белези като за партньор-боксьор. Да беше се хванала с научен работник.

Белезите са от многобройните пластики. Иначе и двете сме наборки и супер нещастни. Тя поне има пари а аз не. Дано се справим.

И научните работници не са стока.

Тази освен всичко фалшиво във външния си вид, явно е и с биполярно разтройство! Абсолюно неадекватна в последния 1 месец. Бута масло още от сега.

Така е, абсолютно безсмислено същестуваване. Дори деца не иска да има. Смятай за какво нищожество става въпрос.

Абе явно и тази дава пари да пишете за нея, на колко години беше с тези увиснали цици, захабена, за нищо не става, грим и фотошоп, и пак е дробббб

Какъв абокат моля? Какви вени има точно там на кокал??

са посинели от миняги а синините от грубо клатене..

Става за дрънкане та дори и сае пухкавелка на живо.

коя е тази курва

Фотошоп ли бе да го опишеш...

Нещо за черния с коляното няма ли да публикувате? За цял ден само една платена статия без опция за коментиране. Пари не ви ли трябват още? Андреа дава по-малко от Сорос със сигурност.

Абе тази няма ли да спре да си показва голото тяло... то вече не остана човек в България, който да не я знае от горе до долу, отвън и отвътре. Чак е белезите й ги научихме

Хората са казали - голям хуй лапни, големи приказки не приказвай. Да се спре малко тая с информациите. Никой не го интересува

взимам я на работа и ще се оправи.

Тази вече има сериозна нужда от психиатър! Тези номера дето ги прави не са нормални.

Дебеланка пак на дневен ред с Фотошоп сесия. Хихихи

Абе тия синки може и Кирил Чалъков да и ги е направил - така е по вероятно. Ще се занимава Кобрата да и прави синки по ръцете--глупоасти.!

Баце, аз толкова, не мога да пия бе ...

Бита карта

Тази, ако я видите как изглежда на живо , ще се изплашите доста. Казвам го от няколко такива опита. Той и Кубрат не е цвете за мирисане, ама го разбирам човека, защо награби приличащата на травестит Джени Суши. Време е Теодора да спре да си прави пиар на гърба на Кубрат и да си купи кантар и огледало. Отритната първо от Митьо Пайнера, сега и от Кубрат, най- близък й е фотошопа- пръв приятел. Жал ми е за момичето, дано скоро спре да се излага.

Освен да кажа, че гримьора и е добър... Няма разкъсвания, няма подуване. "Хематома" уж го има, но ако е от удар няма как да е само там. Бе голямо театро, няма що. А и белега може и от опит за самоубийство да е. Пак слагат абокат след това...

Нема ли да се соспре тоя шундаж нахален, бе!!! Ма не ме интересува дали е бита или евана бе! То па бива бива на Стелиан тъпите статии!!! И да я е бил Кубрат - НЕ МИ ПУКА! СТЕЛИЯНЧО ВЕРОЯТНО Е ОТ ОНЕЗИ ФРИЗЬОРИ С МЕКА КИТКА, ЗАТОВА ТОЛКОВА ОБИЧА ДА ПИШЕ ЗА ЧАЛГОПУТКИ.

Явно ѝ липсват парите, с които я зариваше Кубрат... И тя като Меганката си прави пиар както си знае - с голотии и скандали. Това могат - това правят!

Тази започва да буди само съжаление! Такова падение!!! Определено има нужда от помощ - един психиатър например!

Андреа, ако беше използвала времето за фотошоп за тренировки, как само щеше да изглеждаш ... помисли си!

Още по-добре да не се възпроизвежда точно тази. Но защо обиждате, какво ви е направила?

Аз лични се съмнявам Пулев да посяга на жена.......хахахаааа....тая кифло прост да се гръмне, голяма излагация....

Белези от садо-мазо......хахахаааааа.....курва....

Тая си направила тату, ама да беше показала онова на русата си рунтава неменужка.....лелеееееее......та тя и за Плейбой нестава...

Видя ли ма "Бял мерцедес те е преследвал в животааааааааа", ай сега не си показвай белезите от гумите

Тая на човек не прилича вече.

А стига с тая никаквица

Това са номерца на разни от нейния бранш - вечно да се пише, да се шуми около нея, побойща, и други, че да не я забрави народа. Простотията е пълна.

Андреа, трябва незабавно да започнеш тренировки и от това има само ползи за тебе : 1. Ще имаш супер тяло 2. Ще можеш да се снимаш полусъблечена, полуоблечена, както пожелаеш по спортни прашки нон-стоп - това, което ти обичаш да правиш 3. Ще забравиш за Кобрата за нула време с батките във фитнеса или който и друг спорт да избереш Успех!

До кога ще ни занимавате с тази откачалка.Толкова ли няма някой свестен за когото да пишете.

Едра ми идва за моя вкус. Трябва да позаслабне. Но пък тя щом се харесва така, ние, каквото и да и препоръчваме - няма смисъл. За всеки влак си има пътник. Дано да се оправи в живота.

Ако слагаш филари и не си съобразил и пиеш преди процедурата асперин ефекта е такъв, сори

Кое е дебелото аз не мога да разбера? В българските медии явно се котират само кожа и кокъл жени. Тялото на Андреа е съвсем в рамките на нормата, да не говорим, че е много по-секси от кльощави такива.

Екстра е тялото и. Кожа и кокъл нито са модерни вече, нито са секси, нито е здравословно. Въпросната жена не е нито едра, нито дебела. БГ пресата изкриви тотално възприятията на народа...