Коментари - Андреа с голи снимки от банята: Обичай ме такава, каквато съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

G

Sehsi

Защо няма уши на всички снимки? Мрази ли ги, че все са изтрити и неумело скрити с фотошоп?!

Xaxa

Без грим ще е по истинско снимката е обработена....

..

,къси пръсчета като кебапчета

.

След 100 кила фотошоп, изглежда като анимационен герой

Mnogo krasiva

кой знае защо ми се повдигна. Сигурно е от обилния Фотошоп. Имам чувството, че главата и е монтирана върху чуждо тяло.

Няма по досадно нещо от гладна курва.

Евала на човека обработил тази снимка...

Какво работи Андреа в момента и какво ни претопляте стари манджи и докога? Предполагам просто, че е платена статия, защото за някои хора известността е мания, а за други възможен приход. Странен свят, все нещо или някой ни кара да се чудим един и същи вид ли сме в действителност!?!

е поне пусни истински снимки стига с тия обработки

Не е грозна жената, ама защо се прави на маймуна и на 20г по снимки? Дори не е и дебела. Леко сочна и толкоз, какво не приема по себе си та се рисува на изрод толкова не знам.

Sehsi

Видяхме те на мача, каква бухта си.

Застаряваща кукла Барби.

Искаме снимки в банята без грим.

...САДЕ ДУПЬЕ...ОНА С НЕГО САМО ПРАДИ И ГОВОРИ...

Аз да питам тая едно нормална снимка с дрехи и в нормална поза има ли или всичките са и разгологъзени и разкрачени?

Има- на паспорта :)

Андреа, моля ви уточнете какво разбирате под това да ви обичат. За сексуална любов ли ми намеквате, или за нещо съвсем друго? Защото с тези снимки бих си помислил, че е първото, но това за мен не е истинската любов от която вашата нежна душа се нуждае.

Някои хора никога няма да спрат да се излагат.Себе си ли иска да излъже или нас и защо и е нужно това.Всички поостаряват,качват по някое килце.И какво от това.Ако си добър и стойностен човек,хората пак ще те уважават-Така ,както го правиш,си печелиш подигравки.

Готина е

Браво, Андреа! Ти си изключително красива и чаровна дама с голям певчески талант и огромна харизма!!! Пред тебе пасти да ядат и Мерилин Монро, и Бриджит Бардо! И на 100 години сигурно ще си красив сексимвол и огромна певица!!!

Една жена е хубаво първо да се научи сама да се обича и уважава, да се грижи за себе си, да се усъвършенства, да не се изоставя. Тогава и другите ще започнат да я уважават и обичат.Това е цялата истина. Бомбардираш със снимки социалните мрежи и не смееш да се покажеш навън, защото реалността е друга. Ти самата не се харесваш, преправяш се сама, а искаш ние да те обичаме, каквато си реално - дебеличка и не особено умна. Няма как да стане.

Андейо , как да те обичам каквато си , след като ти самата не се обичаш.

Да не си закъсала бе моме..?

Значи да го кажем така! Снимките дето ги виждате тука нямат нищо общо с действителността!

Таз мома кога успя да се втали:))

Шш, алооу, фотографчето. По-лекинко с фотошопчето, че ми се нацепи дисплея на телефоня от тия кадри. Виждали сме я по телевизора на ко мяза, не можеш ни излъга.

Нося тъжна вест. За съжалението на 100% от всички златки, патки, фолк певици, "инфлуенсъри" и сие, от Adobe официално обявиха, че ще пуснат софтуер на пазара, който разпознава кои снимки са с фотошоп. Тогава "ко" ще праимИ, а?

Да бе.....а на живо я подминават...не може да я познае човек ...прасенце

Супер путка тая, мазна от всякьде и от пред и одзад и посредата. В смисьл какватo жената такьв и коментара де,вие да не си помислите, че сьм простак. ;-)

Само тези дебели пръсти... Ако можеше и тях да пипне малко...

Грийнпийс веднага да се намеси, и да върне клетата душа в океана. Не може така във ваната да се гледа.Нехуманно е някак.

Най-вече обичаме пластичната хирургия, естетичната козметика и IT технологиите като фотошоп. Те ни прават такива каквито сме :), че без тях не знам какви щяхме да сме - не е за показване.

А къде са снимките на Андреа??? Към някоя друга статия или?

И ка си допуснала да те пипат разни смачкани картофи. Малцина знаят, че имаш афинитет и към класическата музика, музикантка си, а и май си хлеменница на прочутата Мими Иманова, ако не се лъжа. Нека те видят и в такава светлина, стига с тези мокри и предлагащи фотоси, не е каталог за избор в Париж или Амстердам. Та, вече отърва ли се от тази посредствена напаст? Ако да, значи можеш и да твориш спокойно в бъдеще. Чакаме и нещо различно, не само простонародни напеви. Успех!

С Деси Слава. Десито е певица, а тази е актриса.

Дори си нямате представа, къф зор е видял човекът с фотошопа! Някой беше казал , че да притворилш една фантазия в реалност е трудна работа, но една реалност да я скриеш.... си е бая по трудно нещо! Евала човеко!

Сигурно снимат друга жена и залепват лицето на Андреа върху тялото на другата на фотошоп. Изглежда размазано около врата и главата сякаш е по голяма. Но защо й е да поддържа такъв фалшив имидж? Да се приеме каквато е.

Дай малко по актови де. Разкрачена да видим материала. Кво ми се правиш на загадъчна.

Как го правят това да свалят към 50 кг на снимка? Може би имат дубльорки.

34 г..... Това й е! Още " семето" не си е видяла, а одъртя... 34- и за " XXL' вече е не става!

Прекаляваш с фотошопа Андреа, смешна си.

пари говорим, и за колко човека?

За Андреа или добро или нищо. Тя е красива, естествена, тялото ѝ е уникално изваяно, невероятно интелигентна е, много успешна, постигна уникални резултати като самостоятелен изпълнител, личният и живот е страхотно уреден и има прекрасни и верни приятели. Ако Андреа се беше родила в една нормална държава от запада, щеше сега да има кариера от ранга на Мадона, Бионсе или Адел.

Това е сарказъм, нали?

като гледам, граничещ с гротеска ....

Чети между редовете.

Андреа, наистина не те познах на снимката във ваната. Това не е нормално, това не си ти. На живо си една, на интервю 2ра, а на снимки 3та и то винаги различна, явно различен човек ти обработва снимките. Ами ако си решила да ползваш фотошоп и то да искаш да изглеждаш корено различна на снимките си в социалните мрежи, то тогава си наеми един човек, който да се занимава само с това и да ти обработва снимките. Така поне няма да си с различни килограми и нос всеки ден. Този съвет е само ако продължаваш да водиш този измислен живот. А иначе си мисля, че Андрея трябва да направи пауза от светския живот и да се отдаде на всекидневна! работа с психолог, за да се стабилизиара психически, да преодолее много свои страхове и травми, както такива и от възката си с Кубрат и най- вече да се научи как да обича себе си! Трябва да започне да живее за себе си- с истинските си емоции, с истинските си отношения с хората и с истинските си килограми. Няма как хората да я заобичат, ако тя сама не се обича. И когато вече е в мир със себе си и е готова да създаде здраво семейство, правилният мъж сам ще дойде при нея и то по-бързо от колкото си мисли. И чак тогава ще е истински щаслива, а не сега гола и фотошопирана във вана. Успех Андреа, още си млада и животът е пред теб.

Малеее по красива жена никога не сьм виждал! То не е джука, то не е гьрда, то не е гьс - от всичко по много ебаси яката работа. Тая е ебаси яката мадама. И чалга пее и маааалееее. Атом от всички страни, земята гори... Защо братче отмениха казармата, такава перла е само за войнишки концерти на закрито.