За Андреа могат да се кажат много неща, но едно е абсолютно сигурно - блондинката е истинска царица на горещите провокации, посредством които не само привлича вниманието на господата, но също така, по един или друг начин, успява безотказно да го задържи, приковавайки погледите им задълго. Точно както стори съвсем наскоро - малко след като навърши 34 години, споделяйки свои голи снимки от банята, откъдето всъщност реши и да се включи на живо в социалната мрежа, за да отговори на въпроси, зададени ѝ от нейните почитатели.

Преди година певицата посрещна личния си празник в Истанбул, но предвид новата разпоредба, която е в сила от миналия петък, изискваща отрицателен PRC тест за влизане в България, сега тя отбеляза хубавия повод у нас. За сметка на това обаче го стори типично в свой стил - с кадри, нажежили до червено Инстаграм. На тях Андреа позира пред фотографския обектив във вана, изпълнена с гъста пяна, покриваща съществените части на голото ѝ тяло, отпивайки от чаша с шампанско, без да се притеснява, че от дясната ѝ страна има прозорец, чиито завеси са вдигнати.

Вижте снимки >>

"Никога не се чувствай виновен, затова че започваш наново", гласи едно от посланията към кадрите, допълнено от второ - "Обичай ме такава, каквато съм".

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Изображенията, събрали хиляди харесвания, бързо спечелиха възхищението на мъжката част от последователите ѝ в платформата, изписали множество ласкави коментари.

"Направо уби интернет", написа словенският моден фотограф Тибор Голоб, с който изпълнителката на "Лоша" неведнъж си е партнирала за различни проекти. "Познаваш ме", отвърна му тя.

"То бива, бива, ама вече прекаляваш... Правиш ми скандал с жената, но как да не ти харесам снимката", пише неин фен.

"Този Кубрат луд ли е да остави такава сладурана", пита трети.

Разбира се, нямаше как връзката на Андреа с боксьора да не попадне сред темите, от които хората, включвани от бившата пайнерка на случаен принцип във видео връзката, се вълнуваха най-много. Така, съвсем очаквано, тя се изправи пред въпроса дали със спортиста все още са заедно.

"Много е лично", отговори блондинката, която по-късно изненада потребителите на приложението с изявлението си вече да пази интимния си живот далеч от светлините на прожекторите, макар към днешна дата той да няма същата стойност за нея, каквато е имал в миналото.

"Мисля, че личният живот вече няма такова значение за мен... Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната цел в живота в момента", сподели тя.