Андреа с нов удар по Кубрат: Живееше в къщата ми, но купуваше имоти с любовниците си

Певицата сподели в социалната мрежа снимка на документ за покупко-продажба на жилище в София, но после изтри кадъра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са ми интересни жени като любовниците на Пулев... Какво очаквате момичета? Ако един мъж е заврян зет и се показва публично само с "жена" си, вие какво правите в тази картинка? Какво чакате от него? Можете ли наистина да очавате мъжкарско поведение от такъв мъж? Отговора май на всички ни е ясен. Такъв мъж никога не е мъж на място с никой.

Не е кобра, а е истинска жена, курва

От както свят светува,хората се събират и разделят.Освен силикон,човек трябва да има реална преценка за живота такъв какъвто е.Във тази връзка ,,МОНОГАМИЯТА Е МИТ!!?

Силикона си го бива и е важен

Тая май от злоба не и остава да се погледне... По долно нещо от това да плюеш там дето си яла само такива като тая могат да правят. Кубрат да не те е държал на вериги при него та искаш да се занимава само с теб защото си се натискала в него??

Местим.

Когато двама души закупят имот,не е задължително да имат интимни отношения.Всеки е собственик на определена част,за която е платил,а какво ще правят с имота си е тяхна работа.Драмите и квалификациите са стъпили на неизяснена база.Споко бе,хора!Каква е тази злоба?Ето,отвориха кръчмите,плажовете,границите...

Хубаво момиче, ЗАБРАНЯВАМ ТИ да се нервиш заради този колосален селяндур. Каквото още да откриваш за него, все до тази квалификация за него ще стигаш, а тя включва всички най-долни качества и страсти. Не върши себеразрушителни действия. Забрави, че съществува, не се интересувай от нищо свързано с него, не му споменавай името и забранявай да се произнася името му в твое присъствие. По-голямата част от обществото знае какво представлява този толуп. И като боксьор не става, няма дори боксьорска стойка на ринга. Халал да е на любовниците, да си трошат главите с него. Ти си хубава, способна, не си от кифлите които разчитат на парите на тъпк....е. Ти можеш да си независима и да се издържаш сама. А това е най-важно + свободата. След време ще се чудиш как си могла да се занимавсш с тоя. УСПЕХ! БЪДИ ЩАСТЛИВА

Типичен селянин

Кубрат Пулев е един прост селянин,нагъл и невъзпитан,който незнайно защо,половин България смята за национален герой. А За Андреа ще е по-добре да не прави такива гръмки изявления,защото не е красиво.

Тази певачка много надебеля и погрозня! С което наруши неписаният договор между мъжа и жената, а именно - вземаме се такива, каквито сме и не се променяме докато сме заедно! Тя обаче се е променила и той вече не я харесва! Което го освобождава от задължението и той да не се променя! Мили дами, това се повтаря откакто свят светува, затова грижете се за външния си вид и не се превръщайте в прасета!

Точно така! Една жена трябва да има извивки. А не да е свиня. От друга страна трябва и цици да има, по-големшки.

Видно е, че се касае за един много морален човек - патрЕот. Браво!

Госпожа Андреа,какво и интересува кой какво купува всеки си е в правото КАТО НЕ ВИ ИСКА НЯКОЙ ПРОСТО СИ ТРЪГВАЙТЕ НАСИЛА НЕ СТАВА А И НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАДЪЛЖИТЕ НИКОЙ ДА ВИ ИСКА. ПОРАБОТЕТЕ ВЪРХУ ВЪРХУ СЕБЕ СИ.СМЕШНО И ТЪПО Е СНИМКИ С ФОТОШОП НЯМАТЕ НЯМЯТЕ НИЩО ОБЩО.

На калпав ух вълната му пречи.

Направо ми се къса сърцето за всички фолк певици с извинение особено застаряващите колко силикон на вятъра

Пожелавам ти на теб да ти се случи същото!!! Лъжи, изневери и накрая да ти се смеят в лицето!!! Дано дано дано ти се случи същото. Злобата ти ще те урочаса и ще преживееш и по - лошо, запомни го това

Мангалка такава. Кълнеш и проклинаш стара циганко. На теб да се връща дано!

Някой няма ли да я издири тая Розали?

NE SE pravi. Dolno e da govorish za niakoi, sled kato ste se razdelili. Mlykni i si zapazi dostoinstvoto.

В такива моменти няма правилна или грешна реакция. Може да реагира както иска. А и няма какво да губи, достойнството й и без другото е отнето (не по нейно желание и без нейното разрешение)

Толкова години в публичното пространство той беше герой, а тя - лека жена. В действителност нито един от тях не е бил какъвто го представят.

Няма нищо по страшно от отхвърлената жена. Той те употреби като предмет и те захвърли.. Защо го е направил? Никой ама никой себеуважаващ се мъж не може да вземе на сериозно жена и да види в нея майка на децата си, когато същата се снима само в пози показващи гърдите си и задните си части,подходящи за сайтове за възрастни. Какъв авторитет ще има тя като майка пред децата си? Как ще ги възпитава? Какъв пример може да им даде и на какво да ги научи?

Кубрат трябва да е някакъв албански реотан 10 години да бистри у дома й какъв пример ще дава Андреа и т.н.

На крива ракета и космоса й е крив. Та намери си извинение Кубратчо за нелоялното поведение не само към Андрея, но и към цялото й семейство, което вложи пари в кариерата му.... извинението му, че г*а на Андрея бил гол.... Айде, стига, глупости. Изложи се пак като кифла това момче.

Съгласен , но едното не изключва другото! Той че е неандертал е ясно.Но това не я прави нея стойностна!

Щом няма българи за нея и въртяха цигснски номера.. Сама е виновна...

много анаболи и много хилурон с фото шоп ...вредна комбинация..

Наранена е, всеки бил би бесен на нейно място. Защото казва истината, според мен. Но така се излага, не е добре кирливите ризи да се вадят публично. Нали Господ отгоре гледа и винаги осъжда подобаващо. Малко ми е жал за нея. Кобрата е голям спортист, но виж като мъж, имам в предвид мъжкарско поведение, а не само купчина мускули, виж това е малко под въпрос. Особено след онази просташки история със Сушито, дето й налетя като Ганьо Балкански.

Не мисля че Андреа се излага, мисля че излага Кубрат Пулев на показ.

Е, да, все тази. Той се излага. Ама на нея не й става по - добре като всички я обсъждат, някои злорадстват. Все едно не знаете как ев България, ако си успял винаги си в устата на хората. Просто беше съвет, че ако си излива болката публично едва ли ще й е по добре.Излага се на показ в този смисъл употребих думата.

Честно казано все едно ми е каква е Андрея, но след подобни истории не мога да уважавам Кубрат по никакъв начин. Случва се във всяка връзка да се кривне, да се получат разминавания и прочие, но подобно поведдение си е използвачество и показва нисък клас за един мъж, особено пък за един известен спортист с някакви претенции.

Мъжете поумяват по късно, жените никога.

Нормален мъж няма да живее като заврян зет в дома на една жена. Ама Андрея е много тъпа, щом 13 години трая този търтей до себе си.

Андреа,виж имота на картата и после се тръшкай.Ами че това е някаква съборетина.Тук ича нещо гнило.Не го взимай толкова навътре,разкарай тоя дивак с тази аграрна мутра.

Ева искам да те ева ,да усетиш мощта на аграрната тояга !

Брей, Кобра, като си толко аграрен, карай ни поред във форума. Да те видим колко си гоУем

Андреа !Много си готина и те искам за жена.Имаш нужда от истински и честен мъж ,който да те обича и да ти се наслаждава.Влюбен съм в теб!Аз съм твоят човек!И ти обещавам да сме на първа линия на мача Кубрат vs Антъни и ще викаме за Джошуа!Обещано!!!

като чу за имоти и гледай какво става

Кличко само с един мач го опозна, въпреки че са от един и същи хамалски спорт. А Андрея първо, че го е харесала, второ е живяла с него 13 години.

И двамата са ужасно противни.Кръчмарска певачка пристрастена към фотошоп и един бияч с вид на неандерталец.Не занимавайте хората с глупостите им.

Това, че са еди какви си, не означава, че не са хора. Всеки душа носи.

да са щастливи ? Три неща : беден произход , многото пари и славата.Първото бедния произход -Те винаги неистово са мечтали да са богати, фикс идея.Многото пари- Те винаги ги провалят духовно и изведнъж решават,че този лукс това е живота и стават други хора,не можеш да ги познаеш.Славата - тя притъпява самоценката, какъв си бил, от къде си тръгнал и на къде вървиш. На тези три неща никой не устоял ,било то обикновен човек или известен човек.Отрезвяването обаче идва с годините и от огледалото те гледа стар и самотен човек, в повечето случаи от който никой няма нужда.

Никол и Гришо. Живот на скорост,безкраен пълен с угаждания живот, но не и истинска любов.

И тоя боклук политик щял да ми става. Андрейчето му разказа играта.

Горкото момиче. Никой не заслужава да го направят на глупак по такъв начин. Все си мисля, че е добре за един мъж да се държи достойно с партньора си и да не го мами така долно.

Тя е ясна каква е .... ок Въпросът е той какъв е - това никой не го вижда. Като не я цени, да и бие шута, но да не я използва за квартира и да я лъже с години. Нали е достоен мъж????

Ако наистина я лъгал това е Измамник..и не го подкрепяйки.. но жените понякога сме патки и вярваме в това което искаме..и не виждаме истината..Ви одобрявам да се показват така публично нещата но сигурно е много обидена

Тази драма задмина драмите на квартета Алисия, Божинов, Николета, Михайлов

мисли и решения идват, когато си тръгнат емоциите...Емоциите си тръгват, понякога по-бързо, друг път не, последствията от тях -остават.

Joe69

Евала Дир! Най-накрая нещо заавно извън "централната" тема!

каквото е останало от достойнството ти и си тръгни. Няма нужда да осведомяваш всички за личните си взаимоотношения, да искаш да те съжаляват, това не ти помага по никакъв начин. Направи си равносметка - какво искаш от живота, и дали съдбата ти не те тласка на път, на който ще намериш по-добро решение за себе си.

Андреа, спри да се излагаш повече! Много ниско си паднала! Противна си вече с личните ти драми!

би създал семейство с жена, която вее долните си гащи пред цялото общество. В жената трябва да има някакво тайнство, загадка.... Мъжът може да има да има много и различни връзки с всякакви жени, но когато става въпрос да избира жена за съпруга и за майка на бъдещите му деца, изборът му натежава в друга посокща ... Най-голямото оръжие на жената е нейната добродетелност, любовта която блика от сърцето й и пълни пространството, способността й да създаде атмосфера, в която мъжът иска да пребивава.

Подкрепям!

Много е тъпо при тази ситуация да се извърта, че понеже не била добродетелна, могат да се гаврят с нея.

Хубаво написано, но виж колкУ минуса?

ако мъжът иска да има ДОМ, а не просто жилище ще потърси жена, която да напълни този дом с присъствието си, с любовта си, с милосърдието си, с достойнството си, а не с претенциите си и изискванията си и той може да направи всичко за нея, само за да я гледа как сияе ИМа един много хубав израз - да я жадува...Жената може да привлече един мъж с фигура и секси излъчване, дори да отиде по-далеч да-излага на показ пред други съкровеното и интимното в женското божествено тяло, и да , тя ще привлече мъжа, но няма да успее да го задържи... Както и мъж, който е избрал жена, която по занятие се разсъблича за широката публика, не може да очаква , че тя ще иска да да го прави само за него. Това лишава от САКРАЛНОСТ една връзка. Такава жена, ще привлича само мъже, които се интерисуват само и единствено от това, което показва. Истинската жена няма да се впечатли от мускулите на мъжа, от релефа на неговото тяло, а от това, до колко той може да държи на думата си, доколко би бил надежден партьор, до колко иска да я пази и защитава. И от това ниво на осъзнаване може да се създаде здраво и щастливо семейство.Осъзнаването винаги настъпва - и за едната, и за другата страна, за някои когато времето е отминало безвъзвратно , за да го създадат , да се радват на детския смях, това е толкова прекрасно. Не можеш да накараш никой да те обича, нито да обичаш против волята си. Не губи ценното житейско време, използвай го да живееш в радост, любов и приемане.

Пълно е с мъже, които преследват добродетелни млади момичета колкото да ги окепазят и захвърлят. Това е фетиш за много мъже. По също толкова брутален начин се държат и с по-зрели жени, едва ли не като някакви проститутки щом са на възраст. Какво е поведението на мъжа е по-интересно? В случая имаме 13 презрителни години, защо? ако не защото сме имали изгода? и това е достоен мъж, така ли?

А не е ли същото за курвите с тия с парите а не със слабите безработни мъже бе

Предполагам че Розали е от добродетелните :)

Аз не виждам някой да е спрял Кубрат от това да си намери жена по мярка и вкус. Но защо е седял толкова години? За да използва. Това няма извинение нито с гащите на Андрея, нито с тези на другите му любовници, дето и тях ги е оставил явно... Като си леке, си леке за цял живот, независимо на чии гащи ще се лепнеш.

колко дълго ще издържи жена "с най-голямото си оръжие - нейната добродетелност " при мъж / съпруг, който има различни връзки с всякакви жени - 1. докато се разболее физически от унижението в което живее ; 2. докато психически не издържи и развие психотична болест 3. докато си вземе децата, ако вече има такива и се изнесе от общия дом. Въпрос - как ще се отрази това на децата в семейството - 1. на сина, който подражава на бащата, но живее в раздвоение : не може да спаси майка си от унижението и не може да победи баща си 2. как ще се отрази на дъщерята - свидетел на унижението на майка си и лицемерието на баща си. Основни неща с много пластове. Кой носи отговорността?

Две блондинки си говорят: - В началото си мислех, че той ми изневерява, а сега разбрах, че той с мен й изневерява на нея. Така ми стана хубаво...

Важно е човек да не изкарва кирливи ризи на бившите си публично. Аз никога не коментирам бивши. Това е много ниско падение. А и трябва да знае, че може и той да й го върне и той да каже нещо интимно за нея, което да я унижи пред хората.

Ти си нямал такава ти не си бара жена а си на над 120 станал

като го гледам Кубрат с очите на жена и никак не бих го допуснала до себе си,но аз съм интелигентка.А той просто и грубо същество и ако не са паричките и покупките му не става за любов въобще.Даже тялото му е бая застаряло ,а и физиономията.Тази глупава бивша певица да се съвземе и да си гледа живота и да роди едно детенце,а не да плаче за тоя и да завижда какво е купил на поредната пеперудка.

Ти така пишеш по форумите, ама ако можеше сама щеше да му се нанижеш. Сякаш не ви знам колко сте първични и как искате да ви мачка тежката категория.

Не всички сме първични...а и Кубрат е адски противен и като цяло тая категория...

беше друга, пак и видяхме големите балони :)

Хубавичка а била сигурно навремето Андреа, но времето лети. Много се надценявате жените, особено тия които някога са били по-гламурни. Ама на тая снимка виждам една нескопосано боядисана лелка в средата на трийсетте. За циците и знаем че са толкова пресилено напомпани, че изглеждат неествествено. Ами нито брак имате, нито деца, къде е бляла досега ? Човекът е милионер и чака мач за световна титла. Не една Розали, ами сигурно поне 5 такива има. Вие какво очаквате ?

и Кубрат, и Тервел лъснаха с изневери, толкоз по темата за мъжкото величие; жената на Тервел си трае, защото е по-неизвестна, а и сигурно я е срам заради него; а и детето да има баща. Но тия, които си траят, най-силно откачат и стават ужасно злобни с времето; рано или късно ще му вземе здравето с неврозите, които трупа покрай него

Щото жените випки у нас изоообщо не изневеряват ...

е изискан, красив, умен и т.н.

от мъжете, на които простатата им и липсата на пазещи хормони им разказва играта след 50те и оглупяват от чувство за малоценност, ако не умрат от инфаркт.

Аз съм колкото нея и не се чувствам лелка. Много идиотско мислене имаш,пуберче.

Може и да не се но ако той е млад а ти си стара 40 годишна лелка си си баш лелка ИДИОТКА

Над 10 години заедно. Кариерата на Кубрат тръгва с финансовата подкрепа на семейството на Андреа. Тя не успява да забременее (предполагам са пробвали, това са доста години връзка). Кубрат поглежда встрани, а тя вече е почти на 35 години, без брак и деца, кариерата й не върви по план и пълнее. Много боли да те предаде човека, на когото си помагал и вярвал. Той помогнал на друга - често става така в живота. Не можеш да върнеш времето назад. Остава ти да продължиш напред. Не хванеш ли шанса на момента, моментът отлита и после вече е късно, всичко е качествено различно. Но пък когато преодолееш болката, животът намира начин да те компенсира, поне понякога. Трябва ли да минеш през ада, върви и гледай само напред, без да се обръщаш! Андреа, излез от социалните мрежи, реалният живот е по-хубав, колкото и сега да ти се вижда ужасен!

Пиши и в бгмама

сори, не пиша там. Ако много те боли от коментарите ми, пиши ти! Ех дир-ници, много сте прозрачни!

Не порок... особено в разцвета на 30-те

Тази започва да прилича на Сушито с желанието да се рекламира за сметка на Кубрат. Замълчи и остави хората да си мислят, че си проста, вместо да говориш и да разсееш вскяко съмнение за това. Няма да ти платят колкото и да се изагаш.

то още покрай сушито ми мина през ума, че не са останали само с целувката, ама вече няма значение

Теодора е изпаднала в умопомрачение някакво. Така става, когато при разни пластмасови жени идва времето да подменят силикона, а нямат достатъчно средства за това. Явно Кубрат няма да плати. Вложил е разумно парите си в имоти, а не в силикон. Лелката с пластмасовото самочувствие беснее! Личи си падението ти, Теодора!

Баш! Плюс това, че вече е над 30 и вижда, че няма нито работа, нито семейство, нито акъл. Дори вече и Митьо Пайнера не я иска. А Пулев ѝ би шута и предпочита да мяска азиатски травестити на жияво по телевизията - ето това вече е дъното!

А и не може да пее; пък се води певица. Тоест животът й е минал в жестока самозаблуда, както в личен, така и в “професионален” план. Празен човек, който дълги години бива употребяван като жива секс-кукла. Но вече е изтъркана и дойде време за смяна.

На много мъже чуждият 'травестит' им се вижда далеч по-привлекателен от нормалната жена вкъщи.

Смятай къв вук давиш вкъщи!

не я мисли Теодора как ще си смени силикона, баща ѝ е строителен предприемач. Семейството ѝ е вложило в кариерата на кубрат пулев.

на българският поп-фолк започнала да се занимава с жълти хроники... И квоо сяяя.. Кубрат кръшкал и купувал хапартменти на разни ... женички.. :) Пък на Андреа .. един гол банан... мек ... презрял...

голям юнак е тоя как се търпи такова чучело

Баце я бил изкупил за 14 годишната си дъщеря. Деца искала от Кобрата. Със силикон ли ще ги кърмиш?

Айде почна отмъщението. Злобни женици. Преживявай си огорчението вкъщи, защо се държиш като махленка. Може и затова да ти е бягал, щото си такава, той манталитетът си личи и преди да си имала повод да го изложиш на показ.

Като е толкова ужасна,той да не е бил мазохист или го е държала с пистолет в челото....(не съм и фен)

Да беше помислила малко та да си оправи живота...търпи, хвани го, сгащи го, осъди го и си спечили няколко милиона...не мога д аповярвам, че има толкова наивни каки....

Много наивни жени, мухльо