Само преди дни стана ясно, че Андреа и Кубрат Пулев са се разделили отново. Новината сподели самата певица, която написа дълга публикация в профилите си в социалните мрежи, а като причина за решението тя изтъкна "животинските нагони" на боксьора.

"В моя случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета", гласят думите ѝ.

Вижте снимки >>

Повторният край на връзката им изненада техните почитатели, които бяха останали с впечатлението, че блондинката бременна от боксьора - нещо, което Андреа сама намекна, отговаряйки на въпроси от последователите си преди 2 месеца в Инстаграм.

Последният ѝ пост, изпълнен с огорчение заради изневерите на спортиста, говори, че този път връзката им сякаш е приключила завинаги и няма обратен път назад. За този факт свидетелства и днешният компромат срещу бившия ѝ партньор, който изпълнителката качи в официалната си страница във Фейсбук.

Тя сподели снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през миналата 2019 година, на която е цензурирала адреса ѝ данните за прехвърлянето, но е оставила видни имената на купувачите - множественото число е от ключово значение, тъй като Андреа подчертава, че Пулев е взел жилището заедно с една от любовниците си.

"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата... си купуваше имоти с любовниците си... бащата на това момиче знаеше ли, бе?!", гласеше гневното послание на Теодора, както е истинското име на попфолк звездата, преди да изтрие публикацията си от мрежата.

Снимка: Facebook

След като премахна изображението, последната снимка, която сега стои на стената ѝ във Фейсбук, е от снощи и представлява скрийншот на официалния сайт на българска строително-инвестиционна компания, за която Андреа иска да научи повече, допитвайки се до приятелите си в платформата.

Един от потребителите реши да се пошегува, че намерението ѝ всъщност е да издири момичето, чието име фигурира в документа за покупка на столичния апартамент, редом с това на Пулев.