17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ше го напиша, пък вие пак го изтрийте - Тлъстуша, пардон Андреа мяза на евтина надуваема секс кукла. Долнопробна и евтина!

ХОРАТА БЯГАТ ОТ ЛЮБОВНАТА ИГРА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КИБОРГИ ЛИ СТОЯТ НАСРЕЩА ИМ ИЛИ ЖИВИ ХОРА! И ОТ ТЕБЕ БЯГАТ ПО ТАЗИ ПРИЧИНА,ТИ СИ СИ ВИНОВНА!

Тези всички нимфети, кифлети, николети, като ходят на почивка, винаги ли си водят професионален фотограф, гримьор коафьор и т.н. Питам щото на всичките си почивки , се чекнат като за корица на нещо си там по интереси. Ако е така наистина , егати и почивката. То камериерките в хотела им повече си почиват сигурно ....Не , мерси не е мойто Мохито това , дето ни го представят като уж за “почивка”

Закръглената дама се опитва да си намери нов споснсор, и неорркъснато инвестира във фотосесии и фотошоп о екзотични места.Дано да и стигнат финансите, да не се наложи да тегли кредити после.

Андрешка само ще фалира баща си,друго нищо няма да постигне.Пълно фалшименто е.

Мисля си, че напоследък воаяжите на Андреа в чужбина на практика може би се оказват единствения й по - сериозен източник на доходи, имайки впредвид че има изключително редки участия по кръчми и дискотеки, от което следва, че приходите й са символични. А от това какво следва ? Следва да си мислиме за това, което "практикуват" в чужбина много от колежките й...

Наистина когато човек не иска и няма потенциал да разбере как стоят нещата реално...продължава до безкрай да се излага. Колкото и да се пише, че фотошопът не помага и човек трябва да се приема такъв, какъвто е...тази жена продължава да ръси "лексиконни прозрения "...безвкусно изписани под обработени "пластмасово-кукленски" снимки. Жалко наистина...инерцията от безвкуснана простотия и безсмислие явно ще държи част от едно цяло поколение още дълги години

Прилича на порно актриса.То голямо чекнене,големи цици ш полуотворени устни. Кое точно е красивото?

Тази мноо ми прилича на Азис.

Ранния или късния?

Адски жалка работа, тези псевдо някакви ходят по райски те кътчета не за да споделят преживяването с любими хора! Те ходят с фотограф, самотни и нещастни-целящи да докажат, че са звезди, че не са за изпускане, че живота им е за завист! Жалко, горката тя, цял живот фалш

А и фотошоп....явно и тя се "оглежда " в тези снимки, а не в огледалото

нали скоро имаше нейните истински, реални снимки,там тя е двойно-тройна.Кого заблуждава?Този нейния фотошоп клони към психически проблеми. По добре да се лекува с тези пари.

Не се излагаите не иа показваите излага бг народа

Здравейте,искам да ви предоставя възможност да "копаете" Биткойни без да инвестирате нищо,а просто на всеки час "цъкате".Преди 3 месеца ми се стори странно и реших да пробвам,като изкарах и натрупах 168 лв от нищо...и ето сега реших да споделя моят опит,да дам и кажа за това.Давам ви линк,за да започнете https://freebitco.in/?r=34789822

Не, мерси.

Най-накрая учените направиха снимка на корона вируса!

БГ " елит ". Голям срам.

Ходят по най-евтините островчета на Карибите и се фукат като за световно. Нито един(а) от всичuте не видях да е бил(а) на Барбадос, Куракао, Антигуа и Барбуда, Каймановите острови.

До там няма лоу-кост ласт минет ваканции

Много надебеля проститутката и вече не се харчи.

Ахааа...мой патент. Вече само това практикувам!?

Е, по то ,,финалът,, веке си е селска работа ..блъсканье нахалост!

Ба, тази снимка да не е от ,,антиките,, на Божков?

Ти обаче я владееш до съвършенство (любовната игра). Е..ати нещастницата...

Много се е развила тази....професионално. Просто рязък скок. Вече има богат и огромен.....репертоар.

Мноооого плът, количества. И фотошоп.

второто...

Бях написал, че гъзът и е пълен с пясък (всъщност и ташаците) но го изтриха. Това е факт, не обида. Точно там на прибоя процесът е най осезаем.

Гледам Адел - естествено, хубаво момиче, съвсем семпла без тонове грим и корекции и след това поглеждам това изродено, наплякано чучело което не прилича на човек.

Тази жена певица ли е, или актриса от филми за възрастни? Поведението и е като да загрява за секс сцена пред камерите. Кобрата добре я разкара - да не го излага и унижава това недоразумение.

Готова е за порно индустрията!

ЩО не стане официално еротичен модел и да се приключва относно пеенето?!

Става само за тираджии, там не подбират.

Клъцнала се с фотошопа на половина.

Униканлен парцал! Жалко, че у нас порноиндустрията не е разрешена. Вероятно щеше да е звезда.

Не я мисли! Тя и неофициално заработва добре!

Много неестествени пози и на тялото и на израза на лицето, обикновено хората като идат на ваканция не са с полуотворени уста а са усмихнати, не гледат премрежено някъде в страни а в обектива..

А, да и не са с полуизвадени гърди

Изкуствена е като надуваема кукла,но по-грозна.

Стига сте ни занимавали с глупости! Таз каква се явява?

Пошло, грозно, евтино, просташко, изкуствено...

Направо отворете порно секция... Баси крокодила.

Андрея, ама сигурна ли си, че това си ти!

Браво на Андреа! Умно момиче е, щом с е оправил в живота, да е жива и здрава!

Най-любим Силоконо!!!

Аман от тия селянки разгонени и прости !

Много от снимките са гнуни даже и за мъже! Как ли е изтърпял Кубрат тази пача,освен да си показва силикона и бръснатото коте,май друго не остана! Срам за българката,такива боклуци.....

Писна ми от тази,само Андреа Еди къде си и казала някаква глупава реплика.Аман.Направила се като бизон навсякъде.Грозна глупава и популярна,перфектната тройка.

Arcadium

Коя беше тая мастия, че ни занимавате с нея?

Аман от разкрачени и надупени крави с гумени вимета!

Kenn1111

То се разбра че е прелъстена и изоставена ама.....тя май неще да го проумее.А реално спечели от тази раздяла.Кубрат е на финала на кариерата си даже пропусна едни хубави парички да направи и сега колкото и да се пъне нищо няма да излезе.А може би след Кличко още някой ще го........

Ако се съди по снимката НИКОЙ не е тръгнал да се "надбягва " за теб ?! Не се ли поглеждаш в огледалото ма кифло, и да се зачудиш откъде го вадиш това самочувствие и на базата на какво ?!

Първо - тя отдавна не е в играта. Второ, русокоското дето и прави снимките не вижда ли, че въпреки фотошопа, който си личи много, кожата и пак е на петна, бръчки, стрии и прочее.

Тия снимки крещят: Ела, мънъйби!

И тази се е загрозила със свинска уста и мумийна физиономия.

Тази Никопета Лозанова ли е само че изрусена? Същите пози, погледи................и т.н:...............

Т'ва пак с фотошопчето ли се е барнала ?!?

Тая още ли е жива.....в тоя долен "курортен" район?

Андрея, май въобще не участва в състезания)))