17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с коя музика ма мушмул?

Обиждате читателите си.

Искаме сега и Луна президент и ще втасаме 'кат великденски кУзИнЯци!

Хаха! Не, че на Саня фирмичката продуцира много смислена музика, но нека чалгата да си смуче силикона и да си гледа работата.

Интересно какво ли мисли Невена Цонева за това

Така де, министър на културата трябва да е Митко Пайнера! :))) ПП: горната ирония да не се счита като подкрепа за Саня. И нея нещо не мога да приема за този пост, но да видим.

По-младите могат и да не знаят от къде се е пръкнала в музикалната индустрия Саня Армутлиева , та за тях : Представителя за Сони Мюзик за БГ Майкъл Кунсман е женен за Камелия Тодорова , докато не го забелязва хищната Саня, която му става ЛЮБОВНИЦА . Следва жестоко , зверско и мутренско убйиство на Кумсман и Саня създава “Профон” и мююзикаутор” . Организациите дето с помощта на специално гласуван закон в НС и с помощта на Министерство на културата събират и уж изплащат авторските права на Българските изпълнители . И така Борис Гуджунов, Христо Кидиков и др. от тяхното време получават по 4-5-8 лева годишно , докато през Юни 2014 не гръмна КТБ - и тогава се оказа , че по сметките на тези рекетьорски организации има “само” и “ някакви си “ 9 350 000 лева !!! събрани , НО НЕраздадени на Българските изпълнители хонорари !!!

Анелия за каква музика говори по-точно? Тя кога е правила такава? Кога министъра на културата е носел отговорност каква музика ще се прави!? Изказването звучи като от 8 годишно дете или поне с толкова акъл.

С Музиката бяхме до тук ! Каза "Джей Ло" .... Заеби ....

Не съм сигурен че Армутлиева става за министър! Обаче, ако спре чалгата, съгласен съм да бъде назначена пожизнено на някакъв пост в министерството. Голяма вина за опростачването и чалгаризацията носи и Слави. Мисля си, че трябва на всеки да се даде шанс, но ако не върви държавата както се пропагира, народа трябва да ги помете още след една година управление

Че какво лошо има да се сложи край на индустрията,в която се изявява Андреа?По-малко силикон и джуки...

Ще фалира д-р енчев...

Слави излъга половин милион българи. Бийте му шута.

Ох, само да не е актьор, че по-нагло, алчно и безпардонно племе от тях няма.

Чалга изпълнители в спор.... кой да е в правителството. Мале мила.

Е, щом Андреа казва..

Права е.Тази е октопод.Пороби сумати народ с договори, а една песен не им е дала.Сменете я!

Пороби ги до живот да си събират парите за всяко излъчване по радеа, тв, интернет, голямя поробителка - налага авторско право в държавата Замунда, не е лесно! И насила ги накара да подпишат, и насила им превежда всеки месец по сметката с разбивки колко точно излъчвянея,в колко часа и в кои медии.

tonk11

Ми да. 0.3 лв на песен. Направо ги засипва с пари. А ако не си сключил договор с нея никакви пускания и участия.

Ти пък какво имаш против Мюзикаутор и Профон? Там пък, поне последните десет години, има пълен диалог и гъвкава политика с партньорите - дискотеки, заведения, хотели и т.н. Те си знаят, че нямат ресурс за контрол и са диалогични. Не могат да проверят и 10% от обектите. По-скоро изпълнителите, продуцентите и текстописците се оплакват, ама това са си техни, вътрешнозаводски, работи. Ти имаш сигурно три песни, не слушам чалга, та не знам. Очаквала си за дъга-дъга и КРАДЕНИ песни на сръбски изпълнители да ти плащат по 100 000 евро на година от компаниите за управление на авторски права? Ти си крала права. Как да стане?

на тая какви са й допирните точки с музиката ?!?

Какво общо има музиката с чалгата?

гюбретата - музикални инвалиди почнаха да са си критици?...

Имам предложение към Слави - достоен за този кабинет е и Стъки, защо не го покани и него.

Тая е злобна и отмъстителна кучка, ще забърка големи помии.

Поводът ми за коментара не идва от русата дама, вече бивша половинка на Пулев ли е, четвъртинка ли е - не знам ?! ИСКАМ ДА ИЗРАЗЯ ОГРОМНОТО СИ УЧУДВАНЕ КАК ТОЯ МАЛОУМНИК НАЗНАЧАВА КАБИНЕТ БЕЗ ДОРИ ДА ОСВЕДОМЯВА ИЗБРАНИЦИТЕ СИ ?! И КАКТО ОБИЧАШЕ ДА СРИЧА И В ШОУТО СИ, ДАЛИ СА МУ СПРАВКИТЕ НА "ПОЛИГЛОТИТЕ"С ПО 2 ИЛИ 3 ЕЗИКА И В КОЙ ЩАТ НА АМЕРИКА ИЛИ АНГЛИЯ СА ЗАВЪРШИЛИ И ... ВСИЧКО Е O'K ?!! НИЕ - БЪЛГАРИТЕ "ПРОСТИ" ИМАМЕ ЕДНА ПОГОВОРКА: "НИКОГА НЕ КАЗВАЙ "ХОП" ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ" !!! НЕДОУМЯВАМ КАК МОЖЕ ДА НЕ НАПРАВИ ИНТЕРВЮ С КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА МИНИСТРИ, А СЕ СЛУЧВА ТАКА, ЧЕ ТЕ РАЗБИРАТ ЗА ТОВА ПО ДРУГИ КАНАЛИ?! ИЗУМЕН СЪМ ?!! ТОВА МЕ ПОДСЕЩА , ЧЕ МОЖЕ БИ ИДВА ТУЛУПА 2 - НЕГОВИЯ ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК !!! ЧРЕЗ "ФЕЙСБУК" ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ НАЗНАЧАВА !!!

То, с раждането на това уродливо феноменче, наречено чалга и последвалите го чалга поколения, музиката в БГ отдавна е свършила (има няколко ярки изключения, но чалга/мутро обществото така или иначе е преобладаващо в пределите на територията, наречена България).

Време е да прекратим с чалгата.

който да взима насериозно тази силиконова уроспия.След пияния мултак веждю,всеки може да е министър на културата.

Дай боже.

Блондито какво общо има - то порното не е култура, и тяхното виене не е музика.

Браточка, порното е топ култура. Има си и награди във вегас. Нужна е пишка и друго.....

Саня абсолютно неконтактна, липсва и всякакъв тип свободно общуване.. Какъв министър на културата.. СКЪПА абсолютна излагация си! Не смятай,че някой ще те изтърпи и ден, ейййййййййййййй

Тая пък, най-голямата курва на България, тръгнала да се изказва неподготвена. От тъпа и проста блондинка, акъл няма нужда. Ужас, та и гаджето й като се изхождал по политически въпроси, направо ми се повръща...

Споко! Шефа пак е прекалил с белото. Сега чакаме Васко кръпката да ни попее на ушенце. После почва яка чалга

Едната се мисли за певица, другата за министър!

Това министерство трябва да бъде закрито.Държави, в които има министерство на културата нямат култура.Само излишна администрация.

Освен, че те е ползвал за спален чувал и за боксова круша, малко те бил.

Ицо Хазарта свободен ли е?

Ох от три часа се заливам от смях от тая писаница ....Уруспия сър...

С PR-а, който си направи тази певачица си осигури връщане В обятията на кандидат президента Кубрат. Може да се кандидатира да му е вице.

Поредният протестен вот е налице. Нито една от представените партии не спечели доверието на народа и народа ги наказа като избра този изрод Слави. Той е пълен идиот и си изпълнява перфектно задачата.

Андрео фащай си колежките и налазвайте порно индустрията!

kgoranov

Не може да бъде всички мразят чалгата и всички са в чалготеката

ако Андреа спре да пее, би било прекрасно ! Тя и без това не може да го прави, а на всички вече им омръзна всеки ден да си показва голия задник . Ако печели публика не с гласа си, а с голотиите си, значи не е певица и няма нищо общо с българската култура. И е доста неуместно да коментира нечие образование, имайки предвид какво има тя .

Ако Саня завре всички чалгаджии в кучи гъз, където им е мястото ще съм супер щастлив!

tonk11

Що забравяш, че славиту е виден представител на тоя стил? Не ти изнася ли?

Че той Славчо е от доайените на чалгата, бе! Още в Ку-ку започна да си прокарва чалгарските песни. Или за него може?

Како, ако сме дотук с музиката, която ТИ и твоите колеги/колежки правите, то аз съм напълно ЗА избора на Саня, дори и особата й да не ми е твърде симпатична!

Какво е това обръщение "како"? България е пълна със селяни и цървули, нямате елементарна култура на общуване. Вие на село така ли си говорите?

"Како" е обръщението с което се поздравяват чалга певиците от нивото на Андрея. Затова е използвано, за да може те да го разберат. Защото за тях "музика" значи, да пуснат буфосинхронистите и да се кълчат полуголи, докато се правят, че пеят!

Тя е искала да каже "С музиката СТЕ до тук". Но иначе е права да не повярваш

Колко манипулативно заглавие ... абе дирници защо не избрахте някой от протестиралите истински музикани а точно Андреа ?

Ха дано да стане тогава.

Намерил се кой да коментира...

споко, андреО, чалгата че е жива, поне още 50 години след като ни се върне образованието от преди 50 години. на теб отдавна ще ти е виснал всичкия силикон и славните ти дни ще са безвъзвратно отминал спомен, запечатан в картинки, наподобяващи реклама от порно индустрията :) пей сега... и свири. че няма да си още дълго актуална :)

би било отлично!