17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момиче, един безплатен, но много скъп съвет - ако един мъж не може да си отложи ваканцията, защото му се е родило дете, за което не е добре да се тръшка по пътища, бацили и т.н., а на тебе също ти нужно време да се възстановиш и да кърмиш спокойно... Та ако един мъж не може да оцени това, а бърза за "моренце".... не се надявай на много в съвместния ви живот. Ти и детето ти сте просто един аксесоар до следващата бира и доза.

Тази мацка сигурно е поне една глава по-висока от Андрей. Очевидно не става дума за любов и страст, а за финансова изгода.

Тяхна си работа. Лошото е че като се яви на якран този очилатия ни очаква огромна доза дървено философстване на тема бащинство и деца . Очаквайте скъпоценните съвети на Андрешко на база опит 2 сменени памперса.

Катун матун ама мама и тате без море не могат. Всъщност бащата може би е някъде другаде на море.Съсела ше му се изпотят очилцата покрай бебето обаче

Браво и ние сме ходили на море с деца,само че на подходяща възраст е не сме медийни хора но сега си мисля че хората с възможност трябва да имате повече деца

Тази двойка дали е в не/сериозна връзка? Питам за един приятел, Венци-Венц се казва.

Вучкова, Венцарски ли я боцка Андреевца?

За пръв път чувам, че тоя скункс имал дете. Горката жена, "страхотен" живот ще живее, не ти е работа - ще бъде обичана и уважавана от съпруга си дълго време, не се и съмнявам.

Защо "партньорка", нали сега е модерно "жената до"? И на морето има музеи, много хора сме влизали там с бебетата си. Снимка от музей, моля!

Първо море, много е добре Второ море - още по-добре На морето със детето Хич да не се връщате

Това е глупава новина. Андрей просот си има къща на морето.

тая мърла е късметлийка - ще си живее живота покрай тоя богаташ

той е богаташ, а за нея как разбра, че е мърла

Тоя какъв жалък гном е....леле,леле,не е истина....

Не бях ходил на море 3 години подред, а дори нямах дете...

Толкова малко бебенце може ли да се води на море.Не е ли вредно все пак.Не могат ли да изтърпят 2 години без море?Ей тази мода,роди и веднага лятото фирнат бебето на море.

Те на морето не се раждат деца, само в Софията...

Е, прочетох ме го в статията.

Ако пипне някой чревен вирус му трябва 1 ден на разстройство и повръщане за да го включат на системи. Ако не е в "навалицата" е ок. На мен ми се вижда малко да го разнасят така (трябва кошче или слинг), ама пък кой съм аз - детето си е тяхно. Е вчера едни за Коледа са си поръчали едно и сега го чакат.

Не знам дали трябва точно 2г, но поне 3м за да бъде на път. Едно бебе си е доста работа особено в началото - храни се на по 2-3ч включително и през нощта, лесно може да се разболее. Каква почивка могат да имат родителите при такова темпо? Тези двамата май не си дават сметка какво е да имаш новородено.

толкова пък за едно-единствено лято да не можеш да се лишиш от това да се изфръцкаш селски -"аз пък бЕх на морееееее, пичовииии, скивайти ми селфитууу на пясъка", дори заради бебето...селска история. п.п. оная емануела знае ли че има нова емануела, щото пък на нас вече ни станаха твърде много "светските" емануелите....

Убиецът на Васа Ганчева за 200 лева и наложницата му завели 20 дневното си изтърсаче на море - оттук може да си правим много изводи за морала на медията ви!!!

Хайде спрете се с тази васа! Значи тя като си иска пари не се срамува, ама като я показаха ѝ приседна. Ако беше казала " - Аз не се продавам!" и после да го бяха манипулирали или изопачили или пуснат само част - да, ама тя си каза цената после " - Въх мари майко, убиха ма!"

Кои са тия и защо ни занимавате с тях???

Много перверзна муцунка има това мишле на Арнаудов. Евала. Разбирач, знае какво да вземе :)

Колко трябва да си т.п да заведеш 3м.бебе на море.Все едно времето е свършило за тях.Но от един повярвал си мал.умник,на който разрешиха да натрупа пари от глупотевини, какво да очакваш.

3 месеца не са ли окото 90 дни? Пише, че бебето е било на 20 дни.

До кога ще ни занимават с прости хора! Какво ни интересува почивката на сульо и пульо. Били си завели детето като било на 20 дни на море. Ами, ако искат и на Луната да излетят с него. Аман от тъпотии!

Да е живо и здраво до дълбока старост да ви радва и да се гордеете с него

Подкрепям!Но Арнаудов да каже на майката да му сложи шапчица против слънцето,което е мн. вредно и за очите на бебето.