Андрей отвърна на лавината от възмущение: Искахме да провокираме, а не да обидим

Реакцията е негативна, защото кара хората да се чувстват зле, смята Елисавета Белобрадова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убиха Васа Ганчева, все едно те не взимат пари за поръчки. Двойни стандарти на всякъде, долни убийци.

Вие не сте полуидиоти, вие сте завършени идиоти, всичко най- добро , не проумявам кой ви лансира, наистина, това е някаква мистерия за мен, че съществувате в публичното пространство , обяснение логично нямам, признавам си, мислих много

Войнствен феминизъм в действие. Такава е ситуацията с протеста на тези жени срещу кампанията на ДНК. Като страничен наблюдател определено мога да кажа, че с времето ми прави впечатление, че именно феминистките организации и ЛГБТ общностите стават все по-агресивни и все по-малко толерантни към мненията и кампаниите на останалите части от едно общество. Получава се странната ситуация - феминистките организации и ЛГБТ общностите, чрез медиите, упражняват натиск и опити за цензура над съвсем нормални и разумни кампании като тази на ДНК. Парадокса е в това, че именно борците за правата на малцинствата се оказват агресивни морални ментори и агресивни цензори над останалата 80-85% част от даденото общество. Питам се - как стигнахме до там едни 10-15% от обществото (кресливи и агресивни) определят дневния ред на обществото, определят кое е морално и правилно, определят кое е прогресивно и напредничаво от морална гледна точка и т.н. Това разбира се е погледа на един страничен наблюдател от онези 80-85% възпитани и толерантни хетеросексуални и религиозни членове на нашето общество. Не мога обаче да приема да бъдем поучавани и цензурирани само защото не приемаме някои от тезите на кресливите и агресивни феминистки и ЛГБТ общности. Това е диктатура, Да диктатура с "кадифена ръкавица", но все пак диктатура над свободното изразяване на мнение различно от това на феминистките и ЛГБТ общностите. Разбира се мога и да греша, но като че ли все повече хора споделят това мое виждане. Ще поживеем и ще видим до къде ще стигнат в своята агресивност феминистките и ЛГБТ общностите.

съвсем нормални и разумни кампании? ... като тази на ДНК? Изтрезней бе!

А сега да обясниш кой ти "определя", "диктува", "упражнява натиск", "цензурира" и т.н глуупости дето си написъл? Случаят е елементарен - едни прости опосуми като Андрей, поради некадърност и бездарие направиха една недодялана кампания и съответно им беше опонирано! Толкова! Каква диктатура има тук?!? Това е демокрацията - правата са за всички , за 100%! Не само за "80-85% възпитани и толерантни хетеросексуални и религиозни членове на нашето общество", които са "добрите" според твоите разбирания. Колко са такива е друг въпрос.... Като искате толерантност, бъдете толерантни! КАква "агресивност" те гони? Аз не съм чула някой от тия хора да е ударил или набил друг! Виж - обратното често се случва! Всички знаем дестки случаи на тормозени и бити хора от ЛГБТ общностите! Не ви са те проблема - скачайте на тези дето ви ограбват и заробват. Ама за там се искат топки....

stankow

"Провокация" на обществото по болезнени за него въпроси си е хулиганство. Впрочем нищо друго не сме очаквали от Иван и Андрей, примитивни хора са.

тази кампания не само е отвратителна и по всякакъв начин обижда, онези които не могат да имат деца, но засяга и тези, които могат, но няма как да ис позволят, така оплютия Орбан намерете и прочетет как в Унгария накара населиенот да се обърне към семействотото и ценностите му, как държавата ги подкрепи материално, по този начин стимулира раждаемостта, с едно голо "Направи го", не става, никога няма да накарам детето си да ражда в тази държава, кояти си търси неграмотни данъкоплатци и жертви, за да ги изтезава и унижава с тези ниски доходи на ръба на оцеляването, да това си имате други /човекоподобни/, ние умираме и останалите бягат, това е, спрете с тъпици реклами и провокации!

поне къртят мивки .Ако не друго , поне са завършени алкохолици.

Най-смешното е, че точно тези двамата Иван и Андрей са пример за нямане на деца и нормален живот, или как не се прави в живота. Андрей стана баща преди месеци, дето има една дума, на 40+ години стана баща за пръв път и то след провален с гръм и трясък първи брак и след към 20 връзки с различни жени ( до една неподходящи) Иван пък какво да говорим. Първи брак, който също с гръм и трясък се провали, изневеряваше на жена си в ефир, едва ли не, после се хвана с тази ужасно неприятна жена Ирина, пък самия Иван беше алкохолик. И сега имат уж 4 деца, а всъщност имат 1 общо дете, като имат възможности и пари да отгледат поне 3 общи деца. Другите им деца са от провалени бракове, като Ирина имаше проблеми с големия си син, който го изгониха от елитно училище заради агресия. И какво искат да ни кажат на нас, и изобщо на българите. Че са стари, демоде, и са провалени родители и провалени съпрузи. Как да ни убедят? Хем са хора с пари и възможности. И двамата.

Със сигурност Ирина е била начело на кампанията - що се чудят защо са предизвикали недоволство. Освен това, Иван и Андрей не са харесвани, имат негативен имидж, така че каквато и кампания да направят, тя ще е винаги гледана като негативна.

То това може да е целта реално.

Са тия където говорят как преди 150 200 години прапрапрапрабабите имали по 10 20 деца сега няма как да има и едно няма доходи няма и нормална държава

Държава пълна с пияници мутри цигани и тнт е като да пуснеш детето си сред африкански лъвове или крокодили и да се надяваш да оцелее

Никой не иска да има дете което да страда затова емигрират всички

stankow

Не са всички. Повечето българи са си в родината.

Може и да са но ще еигрират

Има две страни на поглед върху кампанията. Първо, каква е нейната цел. Заявената цел е тези българи, които имат намерение да имат деца да знаят, че репродуктивната възраст има начало и край. След края може да си си жив, видимо здрав, но е по-трудно или невъзможно да имаш деца. Второ, стилистиката на кампанията. Очевидно публиката е огорчена, обезверена, озлобена и хич не й е до шеги, особено ако са поднесени от някой, когото не харесваме, защото има по-голямо материално благополучие от нас. Що се отнася до липсата на условия за родителството, тези условия няма да се подобрят след като на 30+, 40+ решим да имаме деца - все още няма да има добро здравеопазване, все още няма да има детски градини, масов детски спорт, паркове и т.н. Но, все пак над една пределна възраст решаваме въпреки това да започнем да работим за деца. Е, може да е късно - това иска да каже кампанията според мен. Да си преценим колко ни е важно родителството овреме. Противниците от друга страна направо крещят на бъдещите родители - не, не раждайте, отмъстете на държавата, а когато отмъщението ви омръзне, приемете, че съвременната личност има и друго предназначение освен да се плоди...и само на тъмно, когато сте сами със себе си и гледате така или иначе умореното си тяло и дух си признайте, че страх, суета или глад за още известно време свобода ви приближават към може би безсмислен край. Отрицателното отношение ражда пречки, а не решения за решаване на проблем.

Спомням си как обясняваха на зрителите: не бягайте в чужбина, където и да отидете вие ще сте си пак същия човек, няма смисъл. Виждам същите разсъждения и тук.

Памфлетът си го бива, ама който и да издържи да го дочете докрая, не мисля да намери нещо полезно и смислено в него. Хората , така наречените противници, са посочили какви са конкретните проблеми и че не искат да гледат децата си как да е. Избрали са някакви хора да ги управляват и се очакват решение и подобрение на така посочените условия. Ако ги няма, ами и деца няма. И се затриваме...Туй то. Който иска да има деца, избира държават в която намира нужните условия и заминава. Ето го решението..резултатът за булгаристан е същият..пак се затрива. Та в заключение вместо протяжни памфлети, вземи измисли РЕШЕНИЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА и го адресирай към когото трябва. Пък ако си струва, ние останалите ще гласуваме за теб с много позитивно отношение!

Да родиш дете безработен/безработна или работещ/а за 400 лв 800 лв за да гледаш как няма как да си платиш наема да го нахраниш да си платиш сметките транспорта учебниците пампертисте или мутри го бият или как цигани го изнасилват или как кучета го нападат няма шанс всички ще емигрират и емигрират

Тия, двамата от едно време са големи боклуци !

Дайте първо личен пример с по 5-6 деца, направете ПРОВОКАТИВНО риалити баш като на Кардашиянс, та да видят хората в реално време как се гледат 6 деца. Ма да не вземете да си турите бюджет от по 6 бона. НЕ! Редно е да покажете как се гледат толкоз деца с къмто 1600 месечен доход. А и да ги огледате както си му е реда, без бавачки зад кадър и всякакви улеснявщи облаги. Пък чак тогава може и да имате последователи. То с плакати всеки може. А и Ларке, то на провокации разчитат предимно бездарни люде.

Андрейчо, колкото и провокации да раждат главите ви, до края на жалкия ви живот вие ще си останете убийци. Колкото и благородни кампании да измисляте, всяка вечер в сънищата си ще срещате жената която убихте. А ако за вас важи правилото, че дори и антирекламата е реклама, много, много жалко за вас и екипа ви.

Откога да запишеш взимането на едни пари с цел да излъжеш и с изградения си авторитет да подведеш хората и да излъчиш записа е убийство?

Андрей, не искам да те натъжавам, но в тази държава трудно можеш да намериш позитивни хора, които да те разберат. За жалост от векове сме черногледи, зависливи и бавно мислещи.

Кати, не искам да те натъжавам, но смени държавата - тази е такава. Вземи с тебе Иван и Андрей - ще се впишете перфектно във ВСЯКА ДРУГА.

зави-сливи от завити сливи ли иде? а за бавното мислене направо изби рибата - нация с победители в олимпиади по мислене, няма как наистина да се достигне нивото на тези двамата. Sorry

Като сте искали - да бяхте го направили. Като не можете - наемете професионалисти или не се захващайте.

Тези лигави опосуми Иван и Андрей са виновни за смъртта на Васа Ганчева ! Докато Васа Ганчева беше Личност, то Иван и Андрей са просто „хлебарки”, „гноми”, „опосуми”, „гниди”. Тези двама лигльовци тръгнали да стават морален стожер на обществото в България

Кой го боли чепа за тия балъци. Скучни хора.

Другия път направете кампания за това ЗАЩО не сме го направили и КОЙ е виновен за това. Просто съвет : )

Много ми е интересно към коя възрастова категория е отправената кампания. Защо не направят кампания за 34 годишните жени: "Часовника ви тиктака тъпи крави, догодина няма кой да ви погледне"

Това е за 2018-2019година. За една година населението на България е намаляло с 50 000 души, сочат данни на европейската статистическа агенция Евростат.

малко са. требва още.

кеф е когато се сражават опосуми с нацифеминистки....

Андрей е невероятно надарен българин!

Колко да е надарен? 7-8 см

Цели 5

Само застаряващи лелки еманципирани феминистки и скрити гейове може да са против тази кампания. Няма да ви се износят драгоценните тити и чутки ако родите и откърмите едно бебе.

Ти си циганин, нали? Познава се по манталитета "раждаш-кърмиш-готов си за следващо"!

Аз пак съм изпуснал...за какво иде реч? Ако е за правене на деца, я спрете веднага, щото римляните се самозабравиха!

Кял файда от такава кампания след като има безброй кифли по бензиностанции и молове дето рекламират цигари.

На няколко питиета сякаш е правена тази “провокация”.От самозабравили се инфантили.

направиха тези кариери в тв и шоу бизнеса, защото бащите им бяха а може и още да са големи клечки в бнт.А не щото са особено кадърни...

Поне на единия баща му е починал. Иначе е така.

Нещастник

Направете кампания как да правим секс, ние например не знаем, а пък то от там започва всичко. Покажете как направихте дете.

Границата между провокацията и простащината е доста тънка, а Вие я преминахте с гръм и трясък. Попитайте управляващите какви условия за живот създадоха за да има по висока раждаемост, как мотивират младите да останат да работят със заплата от 388 лв. и т. н., а не вменявайте вина на обикновения Българин, който не разполага с вашите доходи. Хора с вашите доходи могат да си позволят да имат и дву цифрено число деца, дайте пример.

Те с другия са виновни за смъртта на Васа Ганчева. Ще горят в Ада за това!

Защо са виновни? Какво се е случило?

Снимаха я как взима подкуп и после пуснаха записа.

Значи тя като взима подкупи всичко е точно, ама тези като я разобличиха и вече са убийци. ЩЯХА да са убийци, ако беше клевета. А те я снимаха и после пуснаха записа. Значи освен, че от истината боли, понякога и се умира. Ама да беше помислила преди да вземе парите!

И кой ни приканва да раждаме повече деца ? Мъж,станал почти на 40 години баща! И това ако не фалш!

Баба ти само кампании е гледала и то по плазмата.

Ей там е част от проблема. Вниманието на хората е насочено в толкова посоки, че важнотиите просто остават за "по-късно" и докато се обърнеш си на 50.

Каквито промоутърите, такава и кампанията! Какво може да се очаква от тези тунеядци и печалбари? Както е казала "голямата" актриса Кака Лара има едни похарчени пари, пък кампанията я няма ... Една скандална изява и хоп, кампанията я има ... И идва следващият транш!

Аз само да попитам господин Андрей,той къде си го вея толкоз години,че сега на 40 се сетил да има дете.Щото по-лесно май е да даваме акъл,а не пример.

По птиейните заведения си го вея.

И то при много особняшки обстоятелства.

Личен пример и спокойствие, това му трябва на човек, не кампания

тотална селяния и простащина.. дай сега заради едната провокация и евтина реклама всякакви подобни измислени организацийки да пускат абсурдни реклами и плакати.. защо ли изобщо някой обръща внимание на тоя селяндур и нежното му приятелче..

Абсолютна глупост и проява на лош вкус и преценка е тази "кампания". Поредните усвоени суми... Да сравняват бебе с тиган.....върха на простотията!!!!

Добре е, че има кампания, но е адски тъпа. Провокира но не е начина. Така, няма да увеличи раждаемостта. Има много други фактори, които са важни за такива решения. Не може млади хора, специалисти, образовани, възпитани и тн. да работят на смешно ниски заплати. Няма как когато екзестенциалнитети нужди не са покрити да мислиш за семейство и деца. Изобщо не коментирам други социални фактори, които също са много важни.Много сбъркани неща има в нашата страна, и за съжаление резултата е такъв. Всичко започва от мизерията в нашата страна.

Реакцията е негативна, защото кампанията свежда един сериозен проблем до едно пошло заглавие. Какво друго може да се очаква от едни смешни търгаши като Иван и Андрей?

писна ми от протестъри и инфлуенсъри

по-скоро искахте да рапортувате на кукловода за достойно изпълнена пропагандна акцишя.. ОБАЧЕ! НИЕ РОБИ НА МУТРОЛАНДИА НЕМА ДА РАЖДАМЕ! ОТЦЪСТВИЕ И БЕЗРАЗЛИЧИЕ СА НИ ЕДИНСТВЕНИТЕ ЕФЕКТИВНИ ОРЪЖИЯ ЗА БОРБА С МУТРИТЕ. ТИ! НАПРАИ ОЩЕ 5 РОБИ ЗА ПЛАНТАЦИАТА, НО НАС НЕ НИ ЗАМЕСВАЙ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТЧИТАЙ КАТ ПОВЛИЯНИ ПОЛОЖИТЕЛНО.

Най-добър е личният пример, останалото е пушилка в комина.

Ама кой дава пари за личен пример?

Само не разбрах какъв е този Андрей ?

Ще те и опосума тъп !

Я се скрий.