Анджелина Джоли: Щях да умра, ако не трябваше да живея за децата ми

Нямам социален живот заради тях, но да сме заедно, е по-ценно от всичко, казва актрисата

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли: Щях да умра, ако не трябваше да живея за децата ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таа наистина е пълно куку!

Горката милионерка, колко се мъчи...

Не е станала майка на 26, осиновила е тайландче, да покаже колко е прогресивна.

местя

не мога да повервам, че трябва да коментирам тая кучка. дето има една дума: можеш да си нарисуваш вежди, мигли уста и цици, ама мозък-не. но нека да кажем, че силиконовият мозък, калъпиран от медиите на "толерантните" може и да върши работа. по въпроса работи не само ваксинатора - бил гейс и неговия тим от дос-а! а, да... че забравих... "Щях да умра, ако не трябваше да живея за децата ми " ми или си? е, те това е въпросът? което доказва, че "звездите", демек- типовете и типесите живеят в паралелна "реалност" нека си спомня за... "децата са само гости в нашите домове" или нещо такова, анджелина. "пресветата" духовно безбожна! или безбожно бездуховна. само наци пропаганда се лее от юдейското гето на "холивуд" Бог с нас

Е че то всяка майка е така - живее заради децата си ! Но с "дребната" подробност, че няма милиони по сметката си, за да им осигурява всичко - и детегледачки, и качествени храни и обучение и всички останали разходи Така че не виждам какво хленчи тази превзета кифла - всяка една майка, която не живее в такъв разкош като нея, но дава живота си за децата е в пъти по-добра от нея ! А като гледам нарко-лесбийското и минало на проститутка - едва ли ще може и да ги възпита, освен да ги отгледа с милионите около нея, защото някак си и това е важно и всички останали майки полагат усилия да го направят, без някой да пише за това по медиите ...

Стига с тия клишета "всяка майка живела, заради децата си" . И тв,а че имаш милиони пари в сметката и хиляда бавчки, и досстъп до най-качественото образование, и качествени храни ит ни тн, са формулата за успешно и лесно отглеждане и оформяне на качествен и успешен човек и създаване на връзка между -дете и родител. Напротив , щото то тия милиони трябва да се заработват някак си, не става като отделяш цялото си внимание и време на децата си. или в най-лошия случай, ако са ти наследствени парите то трябва да се грижиш да не изчезнат за 5 години , а това идва на определена цена. Затова и практиката показва , че децата обградени от бавачките , образованието , хубавата храна итн обикновено имат огромни психологични дефицити когато пораснат.

хората ,които осиновяват деца не са родители, а тези които си "продават", или изоставят биологичните деца са по-родители?

Бог с нас не се карайте! бийте се! първо да попитаме колко пъти анджелинето е раждала деца и е усещала воистина болката, не, а щастието от това. за това, колко пъти е била ебана, тя хсте се сети като стигне определена възраст и пенцията ѝ нема да ѝ стига и ще събира стари бутикилки по кофите за боклук на бил гейс на гмо отпадъците и "ваксините" муууууу! хахахаааа... така, както анджито ака меркел го може! и папата също, със своята банда от педофили. друга да ражда, а те да му ебат децата безгрижно. с вашият свят е свършено, джо-ли? вече е отдавна написано. просто си трябва време. не е като при вас - джендър юдео-масоните! натискаш копче - получаваш каквото искаш! не спа. Бог с нас

Е нали и аз това съм написал - че е разглезена кифла с милиони и бавачки и всичко друго и пак хленчи и пак няма да си възпита децата, докато нормалните майки, които не са кисели холувудски звезди отглеждат и възпитават децата си без да хленчат и мрънкат като нея - кое те затрудни ?

Затрудни ме , твото твърдение , че всяка майка живее заради децата си. Което не е вярно - примери бол! Също така , ме затрудни, твоето твърдение, че това , че имаш пари ,прави отглеждането на деца по-лесно, което също не е вярно , примери бол.

И твойта не е лесна.

ти как замяташ крилото...

какви деца,бе?пачавра...ква майка е туй?осиновява маймунки от азия, които после си показват истинския маймунски характер.

бе, деа! К'ви са тия фасони?!

Направи им услуга и умри кукундрело

Въпреки всички мизерии, които направи Анджи ми е жал за нея! Милата!

Аве всички да си затваряте устите вие не можете да стъпите на малкия пръст на тази успешна и добра жена .Първо има 3 свой деца и 3 осиновени 2-ро не говорете такива неща защото сто про никой от вас няма да стане по известен и прочут от нея а и тя е помагала на толкова много хора тъй че си гледайте мизерния и скапан живот педерази такива

Сигурно не и било лесно след ,като Брат Питчо ,каза,че не е изтрезнявал от десети клас. Така ,че не пишете глупости,давайте го малко по-интелигентно!!!

Е на това ли ги е възпитала - на злоба и комплекси. Настъпаното виетнамче що злост беше изляло по Брад Пит, ма какъв баща бил, ма нам си кво си. Първо Брад не му е истински баща, второ що не дрънка същите простотии по биологичните си родители?

Е, добре - щом не е изтрезнявал от десети клас, защо го открадна от Дженифър. Хем е знаела, че е пиян залян, ми и три чавета му роди. Не мога да я оправдая тази кукувица. И верно, че и аз не съм в цветущи отношения с бившия си мъж, но се разведохме по най-бъзия начин без да му стъжнявам живота и без да го плюя пред когото срещна.

До някаде е права че Холивуд е една студенина и сконфузна лъскавина .

И защо да го е откраднала?! Той глава на раменете нямал ли е?! Ако е нямал и са го откраднали, нали разбираш, че не стока.... Харесвам ги и двамата, но по всичко изглежда, че Джоли е права.

То ако беше така, нямаше да има толкова много изоставени деца. Така че вкарай малко мисъл в главата и поуспокой завистта. Па напъни се и ти, изкарай някой друг милион и ще ти гледаме сеира.

И между другото - къде в статията пише, че се жалва. Май пише, че е горда с тях и се радва за тях, като всеки нормален човек. Това четене по диагонал и бълване на злост, е адски дразнеща.

Да нги раздрусам кьощавото дупенце и ша нги са доживеа

индивид!