Анджелина Джоли все още преживява Брад Пит

След развода през 2016-а актрисата не е съвсем себе си и е изгубила онзи авантюристичен дух, който имаше, казват нейни близки

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли все още преживява Брад Пит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, не и берем ядовете

тоя брад непрежалим. И Дженифър не го прежали. По (типично)-хубав е трудно да намери човек, ама със сигурност има свестни други мъже.

Просто се бори с депресия, която е за цял живот. Всичко, което е описано, говори за хронична депресия….

Критикуващите в този форум забравят, че Джоли има голямо сърце, което е доказала многократно, помагайки на хора от развиващия се свят, при това не за пошъл ПР. Голяма част от звездите помагат много повече, отколкото пресата показва, без да търсят дивиденти и да лъскат имидж с това. Всеки си има своите странности, а нейните са обществено достояние, заради известността й, но това не я прави по-малко стойностна и заслужаваща щастие. Същото важи за Брад Пит.

Така е, сам каквото си наравиш никой друг не може да ти го направи

сам

започнала е да прилича на вещица, то и лицето й винаги е изразявало злоба и истеричност, така е, всичко се връща в един момент на този свят... а Брат Пит колкото повече остарява толкова по-харизматичен става за младите дами :)

Тя самата си избра да се разведе.

Жената си има потвърдена диагноза. Чувството, че е ''изоставена'', се е развило у нея от дете. Сега се появява и я кара да се чувства самотна. Лоша работа, но причината не е Брад Пит, нито развода с него.

Вибратори !

Не я харесвам, тя се беше самозабравила, вероятно тя е отрязала всички преди,и но все пак жалко. Всеки заслужава човешко щастие и човек до себе си.

заслужава се нещо само ако активно работиш за него. Ей-така нещо да ти се случи не става.

веднъж като някоя жена си е хванала красавец за гадже/съпруг летвата много се вдига за всички след него, като същевременно тя не става по-красива.

Не е така. Никога не избираш в кого да се влюбиш - важи за мъжете и жените. Понякога се чудим как хубав мъж зарязва красива жена и се хваща с такава, която минава за грозновата. Или пък хубава жена с красив мъж си губи ума по някой от категорията на смотаните. Въпрос на резониране на вайба е всичко.