Анджелина Джоли все още се опитва да преодолее последиците от горчивия си развод с бившия си съпруг Брад Пит, научи "RadarOnline". Нейни близки казват, че се е затворила в себе си след раздялата, която се случи през 2016-а.
Наскоро Анджи посети Белия дом, заедно със сина си Мадокс. По време на събитието тя учтиво отказа да говори с пресата. "Отдавна не е била пред толкова много камери", казва приближен до актрисата човек. "Тя не излиза много навън."

"Отрязала е хората, с които е работила години, и вече не говори с никое друго семейство освен с децата си. Почти никой друг не ѝ е останал. Животът ѝ е много самотен". Години наред Джоли разчиташе на подкрепата на съпруга си Брад и децата им. "Нямам много приятели", призна тя през 2011-а в интервю. "Брад е единственият човек, с когото разговарям."

Снимка: Getty Images

Друг източник коментира пред "Radar", че след развода е направила опит отново да се свърже с баща си - Джон Войт, но и с него на този етап не поддържа контакт. Дори брат й - 50-годишният Джеймс Хейвън, който бе опора за звездата не е в добри отношения с нея.
"Тя не ходи и по срещи", споделят още източниците, с които изданието се свърза.

Преди две години имаше кратък флирт с The Weeknd, който отшумя бързо. "Сигурен съм, че й липсва да общува с околните, но не мисля, че е склонна да се отдаде отново на някого". Докато Анджелина бе с Брад имаше авантюристичен дух, но през последните няколко години, той угасна. "Надявам се с времето да се отпусне и да започне да се забавлява. Децата й искат да я видят щастлива", заключват близките.

Снимка: Getty Images