Анджелина: Разведох се с Брад, защото удари едно от децата ни в лицето и се опита да удуши друго

Актрисата за първи път разкри подробности около случилото се по време на полета им от Франция до Америка преди шест години, довело до решението ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 години не спира тая жена! Мирише на отмъстителност отвсякъде. Толкова ли няма какво да прави?

баааа един шамар и та'а лудата е дала на късо не е живяла в България

Не се съмнявам. Тоя пие и друса.

Щом казва тя, значи е истина. Очаквайте детайли в мемоарите на една .урва

Наркомани ….

Дъската и хлопа- има разковани пирони

Да бе вярваме че щял да души детето си. Добави още щуротии и може повечко пари да му измъкнеш.

Това не са мълчугани ,а осиновени деца! Това са малки извергчета ,които ти скъсват нервите и в такива моменти забравяш,че си обещал на Господ да бъдеш светец! Но и мъжете са говеда,защото за всичките проблеми с децата винаги обвиняват майката.

Не харесвам Анджелина. Красотта не е всичко, трябва и акъл.

Имаше и някакви истории с децата на Джоли, дето ги взела от Африка и Азия. Тя натискала Брад също да ги осинови, т.е. да им е баща. Той нещо се пънел и й казал че е баща само на децата с нея, и не ще да осиновява други. Джоли го обвинявала тогава че е расист и т.н., яка преса му прилагана на тази тема. Това е една от причините да се раздялат. В крайна сметка Брад май ецосинивил всичките и сега плаща за тях.

То и Джони Деп уж беше малтретирал оная откачалка бившата му, ама виж какво стана накрая !

Като говори такива неща за децата Анджелинка, трябват и доказателства. ФБР спира разследването, защото тя не е представила нищо че децата са удряни. Има единствено снимка на леко наранен нейн лакът, без да се знае точно от какво е. Брад отрича да я е удрял, няма потвърждение от пилотите и децата. Отделно, Джоли си е променила разказите след среща с адвокат. Така че нека се погледне обективно - има снимка на наранен лакът и приказки от Анджелина. И как така, без нищо ли Брад ще прави такива неща, ако въобще са верни? Джоли е била кротка като агънце?

Ма той Българин бе!

А Анистън още дори става за чукане!

ква Анистън извади от нафталина. Я виж Лео ди Каприо да не би да тича обратно при Ева Херцегова или Жизел Бюдхен - не, оре на младо лозе :)))

"Моето и твоето бият черното и по-малкото жълто"

Много просто курве

Май по скро я е вкарал в банята да го правят на 10000 но мелеза е ритал злобно по вратата

Е изперкала тотално, повреди и рожденните деца на Пит

Се оказа кучка, в живота. Съчувствам на Брад, да се раздели Анистън заради тази

Не знаем каква харпия е и Анистън, тва че не я размятат помедиите не означава , че е стока

А не прави ли неприлични намеци на друго ви дете? Предполагам, че поне едно от многото е било даже насилвано сексуално, от този изверг Брат Пит. А брат му на Брат , какво казва по случая! Бахти изперкалата женка!

много лесно може да се познае кого е ошамарил брадеца от шестте невръстни дечица на борда на самолета. и най-веротна с години са му пилили нервите под благия взор на откачалката джоли-войт. въпросните две "дечица" на всички снимки изглеждат хрисими и възпитани ангелчета с приятно излъчване.

Патица. Зареза мъжо си заради тея копелдаци, дето са му изпилили нервите от капризи и глезотии.

Дукат съ усета, Брат ми би два шамара с крак и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра!

Посмях се, благодаря!

А кучето случайно да е настъпило пчела?

Лудата мушмула се чуди какви да ги надрънка, за да продължи да му скапва живота.

Скумрията търси как да изцеди още пари. Глупавия е Брад, че я взе от бунището на откачалките

Парите са второто нещо-първото е ревността. Брад все още изглежда добре и работи извън актьорската си дейност.. Това не се случва с нея- уж красавица а все по- трудно се намира какво може да изиграе... Излъчва студенина и това е отблъскващо.

Какво точно пък може да изиграе тя? Виж баща и беше малко по-добър.

Който баща не е ударил поне веднъж детето си - моля, да остави един коментар. Не се броят бащите на бебенца

Ако има минуси, това са майките на битите деца. Без коментар, не се брои като отговор НЕ

Моят баща не ме е ударил веднъж, нито майка ми. Завърших две магистратури, имам здраво семейство, отглеждаме две малки деца, работим, помагаме на родителите си. Искам да кажа, че може и без бой. Боят идва, когато родителят се чувства безсилен.

Хора като теб и родителите ти, ни радват, дори нас, битите :) Наистина

На колко години са те създали родителите? Имам наблюдение, че зрелите родители са в пъти по-балансирани. Сравнени с младите, някои от които се изживяват още като деца.

Заради такив афеминистки като теб израстват лигави либералчета!

Глей начи кви малки , гадни копеленца! Ше пречат на баща си , кога млати макя им! Таа дърта кобра така ги е подучила! Ех, що аз не бех на местото на брат ми Пит! Главите им че откинем!

Анджелина, бащаѝ не я понася и не ѝ говори какво остава за Брат.

То па един баща. Боклук като Брад.

Ами Бранджолините се изпотрепаха като за начало във филма -Мистър и мисис Смит-, нормално е така да завърши сагата. Нормално е и да изпотрепят и децата си обаче защо трябва да докарват в ужас семействата на пилотите. От друга страна това отново повдига въпроса, защо летищата и авиокомпаниите допускат пияни или още по зле напиват ги между чекините и гейтовете, а ако това не доведе до резултат напиват ги по време на полета.

Скъпа, добре, че беше Брат ти Пит, че иначе никой нямаше и да те знае. Имаше 1-2 роли в тъпи филми, един клип на Стоунс и тва беше. С daddy issues я чукаха чичковците. Брат Пит я направи известна, осинови куп мангалчета и ги издържа и сега продължава да му търси сметка.

Да позная ли кои са битите и душени деца?

Емии ... те го взеха за ходещ порфейл ! Плаща всичко и му се качат на главата . Тя Бринжилина е за бой , да беше осиновила и 100 циганчета !

Аз съм в шок!

Какви са тия простотий???? Нормални хора та даже и известни и много богати говорят разни фантазии явно :)))) На повръщано миришат такива твърдения на всяка женска решила да се чупи от семейството??? Всеки да върви където иска но такива твърдения, неистини, недуказуеми и нагласени са ИСТИНСКИЯ ТОРМОЗ И НАСИЛИЕ и трябва да се забранят да не се излушват в съда, КОЙ КАВОТО Е ИЗКАРАЛ И КУПИЛ СИ Е НЕГОВО, ДЕЦАТА СПОДЕЛЕНО АКО ИСКА САМА ДА ГИ ГЛЕДА ДА НЕ СЕ ПЛАЩАТ ИЗДРЪЖКИ ДА ГИ ГЛЕДА И така :)

Като видя няйкой да ми пише простотиЙ, чикиЙ, идиотиЙ и си изповръщам червата от безобразната ви неграмотност, бе, МАНГАЛИ! И тръгнало мнение да дава говедото неграмотно!

пред ^говедото^ има запетая.

Целият Хуйливуд са сатанисти,мулти култи дженъри,пластики-силикони гмота и наркофилии и накрая рижите адвокати им изпиват кръвта и парите.

Хапе си това е Няма да каже че е морално и емоционално деградирала дама която събра един футболен отбор деца за които едва ли полага собствени грижи, просто за пред хората да изглежда любвеобилна.

Колко трябва да е бил вбесяван брат пит за да тръгва дв посяга? Представяте ли си какъв психически тормоз е упражняван върху него за да тръгне да прибягва до тази крайна мярка. За всяко нещо има добра причина.

Абсолютно!!Брад е бил тормозен, толкова години от Тая....

Да си бе мирно седяло, не би чудо видяло - ако не беше се заяждал и да води дела за лозето, Анжделина нямаше да разгласява тези подробности, явно не е искала да го злепостави и да нарани децата си. Но щом той иска да се съдят ...

на мен ми прилича на стандартно, недоказуемо твърдение в стил #meetoo. иначе си права, има имоти на масата залог.

а някаква мулти-култи детска градина, в която няма как да не става по някой сакатлък... И ако някой си мисли, че тези деца получават нормална родителска грижа и внимание - жестоко се лъже..

КурЖули

Добре, че му е била шута навреме!

Намирисва на Амбър-Джони. Анджелина беше хубава жена, ама нещо откачи от диети и се сбабичоса. Посше стана някаква луда вещица

Си е Джолито.

Го в лицето?? Знаете ли какви шамари съм ял като направя някоя сериозна брля

Тейт му трябва на Пит за адвокат

То само го виж това китайче как нагло гледа, как да не му забиеш един. Изтървана работа.

има повече мозък и от майка си и от баща си, как да не гледа нагло ;-) Това дете на холивудска звезда да учи химия и физика в университет кога се е случвало друг път.

И двамата са психо наркоманчета. В затвора до живот

Е искал да го убие хахаха.

Хем той (Брад) я притиснал, хем тя (Анджелина Търд), го сграбчила отзад.

май се е нахвърлил на някои от осиновените деца и на Джолито и е преляла чашата. Все пак тя от бебета ги гледа и си ги обича, докато той ги е търпял заради нея.

имаше снимки как придружава най-голямото на първия му ден в университета в Сеул, и беше разплакана и горда едновременно на снимките. То си личи, че много си обича всичките деца. Сигурно и много им угажда де, което на Брад чвно не му е харесвало.

и откъде е явно?