Анелия: Поведението на Емилия е жалко!

Анелия даде сензационно интервю за новия брой на списание LOVE style. В него певицата говори откровено за отношенията си с Емилия, Галена, Рут Колева и Коко Динев.

Обратно в новината

Коментари - Анелия: Поведението на Емилия е жалко! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Воя го надава Емилия ,а Анелия изказва някакво мнение по темата просто,защото я питат.Кой първи подхвана темата?Я си помисли пак!!!

амааан от постакеси аман неам нерви спрете да ни занимавте с разни издънки прости патки ,силиконови тъпачки

абе не че анелия ми е симпатична, ама емилия е отврат. от всички чалгарки e наи-кухата.

до потресен - мили ми потресен аз не сам машинописка а и нямам време да следя правописа някои пат натискам грешно клавишите и не ги следя ти си учил за машинописка а аз за инженер и моя комп няма бг азбука,ок ,а правописа ми е сигурно много по добар от твоя,че в у --ще все аз пишеш бележниците на учителите и дневника на класа заради краснописа и правописа ми.това да ми е проблема а твоя е в тапата ти глава,затова и бг сте на това дередже ,ок

Явно в клавиатурата ви липсва и буквата ... "ъ" :)

...също така й липсват главни букви, преплинателни знаци и т.н. А това което най й липсва на госпожа "инЖинерката" е възпитание...

Интерсно, кога Коко (страна в "интелигентни отношения" (sic)) ще вземе някакво отношение по тази, касаеща и него, явна цигания. Или съм пропуснал някое мучене от "Кошарите"?

Анелия,харесвам те и за твое добро приеми съвета ми:не се занимавай с когото и да е ,в конкретния случай с Емилия.Бъди над всичко пошло!

еи коко коко блазе и на тебе с такива жени. анелия много добре се развив на последук, емито и тя супер са. малко се карат, ама то не може само лубов. и все пак, ако искат да доидат при мене нема ги вурнем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле колко си прост и неграмотен. Типичен чалгар

куде си бе културтрегер ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може ли Анелия да има интелигентни отношения с един шопар? Пък бил той и баща на детето и. То е ясно че тя не го е отсвирила само заради издръжката която получава от него. А другата кифла е още по-зле.

Я дефинирай "интелигентни отношения", че нещо не ми светва.

КОКО И НЕГОВИТЕ ПАРЦАЛЕСИ СА ТОЛКОВА ЖАЛКИ ,ЧЕ НИ СЕ ПОВРЪЩА. А БЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЯХ

чалгаджийска сапунка.

Едната куха лейка разправя колко жалка била другата куха лейка. Ами спретнете си една тройка с коко плондера и си оправете отношенията. Няма да ви е за сефте я.

Ами като не искат мъжете да минават под венчило? Аз съм на мнение, че "съжителството на семейни начала" трябва да се забрани, защото не е честно от страна на мъжете. Искат само да се възползват от нас и в същото време да нямат ангажименти към нас и после "ни лук яли и ни лук мирисали".

Жалко е, че ги обсъждат постоянно!

Вили,къде беше когато учихте правопис в училище???????

Спиндермаане, разконспириран си, боклик! Аре фостата!!!

колкото повече добитак за доене толкова по добре ашколсум далаверата е чиста печалба интереса клати феса "учете се "те са за пример после защо мажете бягат от жените ами защо......... една овца прави и другите овце

ТОЗИ САЛНИК КОКО, КАКВО ДРУГОМОЖЕ ОСВЕН СИЛИКОНОВИ ПАЧАВРЕТИНИ.

тия кифли ма кефат. да се фанат за косите и да си издърпат екстеншъните:)

утре отново ще четете за тази старозагорска пачавра.Певица на пайнер я избраха.....много нагласено и смешно беше.Еми сега ще е в депресия.

Ами,като не можеш,недей;)

На подобни писания чета само коментарите.Те поне са естествени. И коментирам разбира се защото винаги отпор трябва да се дава на мазната чалга,и на такива женици които легнали си вадят хляба.

Ако съм на мястото на Коко Динев, взимам си децата и изритвам тези две пиявици без пукнат грош, пак тогава да им видим"кариерите" и "сензационните" им интервюта.

ХАХА "Анелия даде СЕНЗАНЦИОННО интервю...". Че тя въобще способна ли е на това?

Ти по себе си ли съдиш?

Един чужденец като се върнал в родината си след прекарана отпуска в България споделил с приятели - само ако знаете проститутките в Българиия колко хубаво пеят.

Е колко е богат този Коко Динев, че толкова перушина хвърчи около него?!!

Pepina, не, тя не трябва да се съобразява. Имат общо дете и това ги прави свързани, докато са живи.

аман

Както винаги изключително важна новина, напълно кореспондираща с моментната ситуация в България!Утре очаквайте поредна порция за житието и битието на осталата сволоч, като къде са били малкия мокет и баба му и.т.н.

Ами то и за идиотите в страната трябва да има новини...

Като са им толкова интелегентни отношенията и като толкова си го обича защо се раздели с него.След като има вече друго семейство, тя трябва да се съобразява.

Скарали се две патки безмозъчни за някакъв угоен пуяк недодялън....

На мен лично Емилия ми е по-симпатична! Анелия се опитва да се държи на ниво, но не й се получава и злобата й прозира иззад добре гримираното личице.

И аз не знам кое ми е по-приятно. Да пикая или да уринирам. Когато уринирам, някак си, се чувствам по-интелигентен. От друга страна, като пикая пък е малко по-естествено. Какво мислиш?

Още една страхотна тема за размисъл днес. Напълно кореспондираща и с кокретната "новина".

Ето това е въпроса! Много е наболял и трябва ежедневно да се обсъжда в раздела а чалгата.

Да си заминават за Пакистан и Бангладеш тия чалгаджии!

Не мога повече....

Олекна ми. Цяла седмица нищо за тия две овце. Помислих, че са се споминали. Сега ще спя спокойно! Какво стана с другите сюжетни линии - Мара и Гущера, Ася и Перуката. Нещо умираме в невидение! Ще излезем на площада, ей!!!!

Не че искам да давам идеи на дир-а, но къде забравихте травеститите - нищо не се чува за Деси Тенекеджиева и Ива Екимова? Не ви ли трябват стотинки....

Я... СЪБЕРЕТЕ ПАРИТЕ НА ЦЯЛАТА ПОП-ФОЛК ГИЛДИЯ И ПРОСЛОВУТИЯ КОКО ДИНЕВ И ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА.............

Анелия и Емилия са най-добрите. Искаме още новини за живота им. И какво става с новините за Николета?! Скоро не е ли слагала своя снимка във Фейсбук профила си !?

Кокошката се оплакала от патката, че петела го онождал....:-) :-) :-) :-) :-)

Три думи - Пари, пари и пак пари!

Така си е ..парите са преди всичко. А-ия забравя ли, че и Е-ия има дете от него и че е настоящата и му "пере" Тя гащ ите в момента...а другата обира овациите и парите..не е честно. Мъжете са слабаци по принцип.

силиконови умници - нема такова нещо оксиморон

Хич не ме вълнува тази статия даже няма да си направя труда да я прочета а само ще напиша коментар. Омръзна ми всеки ден да виждам някоя звезда от фолк индустрията на челни страници както по вестници и списания така и в интернет. Не ме вълнува голи ли са , боси ли са, разведени ли са, женени ли са ......... оффффф

ами така де

И аз не прочетох ''новината'', а направо към коментарите отпраших. Те поне си струват... :))))