17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя е последния римски император

0

За простака да обижда на външен вид е нормално, а да пести - срамно, за канцлера на Германия не е. Затова ще си останете в киреча, облечени с фалшивите си версачета от синтетика за по осем лева от пазара, па си ги сменяйте всяка седмица, ако щете, пълнете планетата с боклук и екскрементите си, елементарници.

Важно е памперсите да се сменят всеки ден.

Въййй ма кхакооо, дай да ти ушивам нова....ама да вдигаш социалните мааа....15 чавета нов внос ти карам ма какоооо

Подзаглавието е на ниво 4 група в детската градина. За сметка на това е в тон със съвременните джендъски обръщения.

МАЛКО ПО-НАДОЛУ В ДИРА: БЪЛГАРСКИ БАНДИ ДЪРЖАТ НОЩНИЯ ЖИВОТ В БЕРЛИН! ТЪКМО ПО ТЕМАТА ЗА ВЕЛИКАТА КАНЦЛЕРКА ШМЕРКЕЛ! МНООО РАЗВИТА ДЪРЖАВА,БРАВО!

ТАЯ НЯМА ПАРИ.

И майка ми е родена на 17 юли, не изхвърля нищо. Накрая мазето се залости самичко отвътре и няма вадене на каквото и да било, нито пък добавяне.

добре че е канцлер на развита държава , та да има мегдан къде да връща назад

освен това и гащите са и на 20г. виждам ги като си ги простира пред тях

на фона на Тръмп, Джонсън, корееца, Макрон е много готина - туниката де

Наистина медиите са си тотално заблудени вярвайки си че щом прилича на туниката от преди 20 години значи е ''същата'' Престанете да ги изкарвате такива като тая големи ''спестовници или бедняци'' че видите ли носели дрехите си ''от преди'' 20 години...

То се вижда, че е същата туника.

Пази боже да се появи някъде разголена !

Това е един изключително умен и смел човек. Това че изобщо на някой му хрумва да коментира туниките на Меркел е показателно колко безпомощни и слаби са някой "журналисти" и драскачи по форумите за да коментират политиките и, заслугите и за просперитета на Европа и т.н. Много ерудиран, умен и състрадателен човек. Аз лично мога единствено да изпитвам уважение към лидери като Меркел.

ДОБРЕФФ,ДОБРЕ ЛИ СИ ДНЕС?! АМИ ЦЕЛУНИ И ДЪРТОТО Д...КАТО ИЗПИТВАШ ТОЛКОЗ ПЪК ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ! ИДИ ДА И БЛАГОДАРИШ,ЧЕ ВКАРА МИГРАНТИТЕ В ЕВРОПА И ЩЕ СИ НОМЕР ЕДНО! ТЕ ГЕРМАНЦИТЕ НЕ ИЗПИТВАТ ВЕЧЕ НИЩО КЪМ НЕЯ,АМА ТИ...ТОЗИ"СМЕЛ ЧОВЕК" Е В ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ЗАДОКЕАНСКИТЕ КУКЛОВОДИ!

0

"ГОСТ" се римува с познай какво?

Ако знае деси радева колко рокли има...............

Прана е с Первол! Само, че купен от Германия.

Хе, ми нормално е. Просто е суеверна жената. Като наш Хер Бацка с червеното конче. И като руснаците по време на Втората световна - някои са имали т.нар. "щастливи униформи", които са обличали винаги преди атака или боен полет... Суеверия.

Тази се е върнала към амфетите, предполагам до пълен разпад на нервната ѝ система. Абстиненцията не ѝ понесе.

От заглавието ще речеш, че не я сваляла тая туника. А, тя е облякла 3 пъти... Освен, ако не я облича в кухнята докато прави фрикадели, де. :)

Двадесет години не е мръднала на килограми, браво! Дали пък трябва всеки път да е с различни тоалети, нови? Тя нито е кифла, нито чалгата.

И с туника и без туника все е страшно!

Комсомолката е рядка карикатура.

Е, някои сте фенове на увиснали мъжки гърди, ако и да се боите от джендърите... :))

Такива празнодумци като тебе и за перачки не стават. Камо ли за канцлер на развита държава като Германия...

РАЗВИТА,КОЛКО ДА Е РАЗВИТА?! ОЩЕ КАРА НА АВТОПИЛОТ ОТ СЛЕДВОНЕНИЯ БУМ,НО СКОРО ЩЕ СЕ СДУХА НАПЪЛНО! НИКОЯ ИКОНОМИКА НЕ МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ МИЛИОНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ ПУСНАТИ ОТ ПРОКЛЕТОТО БАБИЩЕ С ТУНИКАТА! И ОЩЕ ТОЛКОВА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ОТ НАШИТЕ!