Лагерфелд критикува стила на Ангела Меркел

Известният дизайнер Карл Лагерфелд отново разбуни духовете с публичните си коментари. Този път негова мишена стана германският канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Лагерфелд критикува стила на Ангела Меркел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За дължината е прав. Просто са й дълги. Това е дължина за спортен панталон на мъж. Просто естетиката на сегашното време е такава.

kokobrais

Дреме и на Меркел на немската шушулка какво е казал Лагерфелд. Жената прави история и с това ще бъде запомнена, много ли ще го интересува някой как е била облечена през 2012

a Angela dali razbra che nyakakav si dizayner ne ya haresva

чудя се какyв дизаинер е този.панталоните и не са дулги.просто обувките и са ниски.ако беше сложила обувки с токчета,щеше да изглежда далеч по-добре

Че Лагерфелд прави пиперливи коментари напоследък без да гледа себе си е ясно, но Меркел като жена, че е меко казано неприятна и недобре изглеждаща е самата истина. Като политик е добра - само дето незнайно защо се пуска така лесно на гърците!

Ти пък щот си много убав!

Сигурно кръвта и говори.

Меркел е прекрасна жена.Одухотворена и умна.Постигнала нещо в своя живот.Ти какъв си.Ако смяташ ,че танцьорките на пилон са убавиците--вземи си ги в къщи.Не ни ги налагай на нас.За това Германия е водещата държава в Европа ,а България на -последно място.Човек е това ,което мисли,чувства,говори и прави.

Той пък щото Лагерфелд едни дрехи има...да те е срам да ги носиш. Голяма висша мода, няма що. Пука й на Меркел, тя е политик, не е там на модно ревю!

Фрау Меркел изобщо не се интересува от мнението на тоя дърт изкуфелник и изчанчената му мода. Жената прави политика от висока класа , облича се така, че да и е удобно на нейното тяло , а германците й дават най-точната оценка като я наричат "Мамчето"! А доскорошният ни премиер как го наричат?!

Тиквата! Хах!

Буда, Винету, Тиквата, Рапона, Мутрафона.. Сигурно има още..

пак ли тоя? че е прав прав е, ама да си гледа работата, какво обсъжда хората

Тоя Карл Лагерфелд да фашта иглата и да шие, а не да дудне, че такива дал Бог.

Май е доста прав...!

Дреме й на германският канцлер какво мисли за нея някакъв си дизайнер.