Джоли и Пит се местят в Лондон, търсят жилище

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит търсят жилище в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Джоли и Пит се местят в Лондон, търсят жилище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мале, мале...искала да се занимава с европеиската политика????!! че малко ли са педалите в европа, че сега и тя??!! тежко им на европеиците, хахаха...

Джоли е доста неприятна.

те са помислили вече и за внуците на камбоджанчето Мадок

Вземайте го бе, за какво са ви тия пари?

Те вече имат къща в Richmond отпреди няколко години.

как ще се "топи" в политиката на ЕС? Тя не е европейка, а като американка няма и най-малка представа за живота тук! Но явно че в САЩ няма как да пробие, за да стартира после към световни организации. А в продажната Европа всичко е по-лесно. И нищо чудно, като гледаме какви хора са ни евродепутати и как с корупция и разтваряне на крака може да се стигне далеч.

Абе какви са тия пари за семки - 39 милиона долара?

Като усещат, че са безработни артисти в момента и за напред и те гледат да се намърдат в държавната администрация на гърба на данъкоплатеца. Но в САЩ не им дават такова топло местенце и затова се надяват на толерастията в ЕС. Само политици внос от САЩ си нямахме, да ни оправят. Днес те, утре и всички останали. Явно започва мигрантска вълна на политици отвъд океана към ЕС.

И тия имигрират като сирийците и другите африканци, да не останат по назад. Всички искат Европа, ние сме едни големи щастливци, че живеем тук:-)

Брад Пит и брат му са новите лица на Истински Детектив 3 сезон - Софийските Потайности

Теоретично ако се местеха в София, в кой квартал биха си купили ново строителство Братухчев и Анжито? Не става дума за селата извън околовръстното.

БATKO

Анджелинка досега се мазнеше на американските политици, явно не я уредиха. То май в щатите "постувити" са наследствени и няма дори и за нея. Сега си мисли, че в ЕС е по-различно. Ако ръсне повечко пари, може и да и намерят някое постче. Или ако е безскрупулна като Мегленка или криСталинка.

someone

добра стъпка. навсякъде по света столиците са наи-доброто място за живеене. там получаваш наи-доброто от всичко. в провинцията всичко е втора класа. и за българия важи това.

Това категорично не е вярно! Явно имате наблюдения само от България, където това за съжаление важи...

Честно казано по света е точно обратното, но това е нормално все пак в България всичко е наопаки.

Специално във Великобритания едни от най-красивите, уредени и спокойни места са градчетата извън Лондон.

Предлагам им ниви 20 дка в близост до морето за скромните 200000 евро с възможност за строеж и обработка. Остаряха , изместиха ги млади, напористи, умни и красиви холивудски артисти и АнджитУ взе да го раздава " майка Тереза". Но е твърде далеч от тази благородна светица.

Е това е разликата между киното и гадния живат. Лара Крофт е графиня на Абингдън, а разни алчни брокерчета изкат да цоцнат Брадджелина с близо 40M ратии с образа мил на кралицата за некво си кръжаво имение. Искат, ама Анджи вече нема цици и ще ми цицнат.... айде да не казвам кво.

явно вазраста си казва думата-липса на роли и.... хаиде в обстествените ангажименти. какво обсто има тази бивша наркоманка с еу ? да се включи в политиката на уса е по добре ! транслитериран текст

Предлагам имот 2 декара с 2 спални двуетажна къща само за 2 млн долара коте и куче, ябълки и сливи да си правят ракия....

Тия един цвят боя за коса ли взеха да използват?

Тук ( с имота) наистина трябва да внимават. Няма де е много удачно да се "хвърлят" на някое многомилионно имение, защото няма да отива на бъдещите им планове. А и не се връзва с пестеливият им имидж напоследък ;)