Излезе трейлърът на новия филм с Анджелина Джоли и Брад Пит

Излезе първият трейлър на новия филм "Край морето" (By the Sea) с най-известното холивудско семейство Анджелина Джоли и Брад Пит.

Обратно в новината

Коментари - Излезе трейлърът на новия филм с Анджелина Джоли и Брад Пит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости

какво става в "Сем. Смит", сега кой-кого ще дави в морето? И накрая - пак чудодейно спасяване уста в уста... Бе нещо започнаха да се поизчерпват и омръзват. Виж, ако тя станеше примерно художничка, а той пропееше в рок-банда - това щеше да е друго, нов имидж, свеж интерес....А сега пак старите пинизи.

Брад Пит е голям артист. Съпругата му като артистка е пълна нула.

плоския журналистически трик, винаги да слагат новини за Бранджелина и бившата на Б.Пит, е очевидна разликата между двете двойки и да не искаме, няма как тези тук да не изпъкнат на фона на посредствеността и безличието на онези...

Пак някакви сълзи, някакви непреодолими житейски трагедии. Трудно ми е да повярвам на играта на тия актьори при положение, че постоянно гледам в медиите луксозния им начин на живот.

да се преместят в циганската махала до вас, за да бъдат по-убедителни в превъплъщенията.

Пишеш, колкото да кажеш нещо, по-добре недей.

Не искам любимците ми да остаряват, За съжаление белите остаряваме най-бързо.

са известни, богати, дават на света, отглеждат и се радват на децата си - осиновени и свои. За такива можем да кажем - нека има повече от тях! други - са известни, богати, серат и ядат...за тези по-добре нищо. За справка: Андежлина и Анистън, коя към коя категория спада, е ясно

ся холивуд като правят екшъни - правили филми за малоумни като правят драми - били бози просто мразите сащ и мрънкате постоянно и при всяка възможност :))) пит няма слаб филм с изключение на някакъв там в началото в който героят му страдаше от чувствителност към слънцето или какво беше повечето филми на джоли също са добри кво мрънкате преди да сте гледали филма?? може да е добър! егати троловете навсякъде са се нацвъкали!

Говориш глупости. Пит е поне с 5-6 слаби филма, особено последните години, а онази с още повече. Като режисьор също не струва.

слаб или не толкова добър?? посочи ми слаб филм на пит! вторият филм на джоли изобщо не беше толкова лош! поне на средно ниво беше!

Fury The Counsellor 12 Years a Slave World War Z Killing Them Softly последните 5 филма на пит ок World War Z беше малко тромав пренатрупан и особено края беше зле но всичките са доста над средно ниво

Трите препинателни знаци, посочи ми як американски филм в последната 1 година изобщо? В последните 2 ако искаш? Само бози, клишета, нищо стойностно. По тази причина по-старите филми на Пит са му по-яки.

Добър актьор е наистина, ама и той напоследък смъква нивото - за "Z War" какво ще кажеш?

Когато искам да заспя бързо и дълбоко, а нямам приспивателни, ще си пускам трейлъра.

- Мони, търси те Тони!

Кой Тони?

Последно ,тези двамата развеждат ли се или не?

Тия двамата няма ли да си намерят най-сетне истинска работа?

Като твоята, нали? Да лепят плочки и да вадят по 3 бона на месец и да се чувстват значими, че са повече от останалите си "градски", дето "блъскат" за 600 лева на месец :))

хайде на бозата

Точно и аз си помислих, че нещо бозав ми се вижда от трейлъра.

Така е. Дручко си е да гледаш смислени филми като "А утрините тук са тихи" за великият подвиг на руският войн. Драма та дрънка! Всеки истински пенсионер не може да не се просълзи на такъв филм и да не си спомни щастливото време на социализъма, когато всеки петък гледахме "Время" и после съвецки филм за Втората световна. Аз още там си живея и не искам нищо друго !!!!

а този ще ги раздели...

Нищо чудно - мисловно програмиране. И все пак дано не, доста деца гледат.