Актрисата е и автор, режисьор и продуцент на филма.

Вижте трейлъра >>
Кадри от филма >>

Действието се развива през 70-те години на 20 век. Американският писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Анджелина Джоли), бивша танцьорка, преживяват криза в брака си. Те се нанасят в спокойно и живописно крайбрежно селце във Франция с надеждата да спасят връзката си.

На трейлъра се вижда как Джоли плаче и пие хапчета, Пит пуши замислен, а няколко сцени показват как се карат и дори бият.

Благодарение на новите си познанства - управител на местно кафене (Нилс Ареструп), собственик на хотел (Ришар Боренже), наскоро омъжената двойка Леа и Франсоа (Мелани Лоран и Мелвил Пупо), и на спокойната обстановка, двойката скоро започва да осъзнава по-ясно нерешените си проблеми, проблеми от миналото на всеки един от тях.

Филмът е заснет в Малта - край градчето Мгар на остров Гозо.

ова е една история за разколебаната от загуби връзка, издръжливостта на любовта и пътят към възстановяването и приемането", каза преди няколко месеца Джоли в интервю за USA Today.

Световната премиера на "Край морето" е на 13 ноември, а премиерата в  България е на 8 януари 2016 г.

Снимки на Брад и Анджелина >>

Това е вторият филм, в който Анджелина и Брад играят заедно. През 2005 г. "Мистър и мисис Смит" ги събра на снимачната площадка и в живота като семейство. Преди това Брад беше женен за Дженифър Анистън, с която се раздели заради Анджелина.

В сряда бившата звезда от "Приятели" се омъжи тайно за годеника си Джъстин Теру.

Хю Джакман със забрана да се снима с Джоли >>