Ани Ленъкс: Аз съм глобална феминистка и искам да променям света

Тази неделя звездата пя на сцената на Колизеума в Рим, придружена само от пиано

Обратно в новината

Коментари - Ани Ленъкс: Аз съм глобална феминистка и искам да променям света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хелоооу, бумър! Края на 2023 сме! Остана ли някой, на който не му е ясно, че феминизмът се оказа една ялова идея, която бърка маскулинизацията на жената с равноправието между половете. Айде, Ани, айде, Ленъркс, вземи си плетката и гоблена и си разказвай на внуците отживелиците от люлеещия ти стол до камината.

Изобщо не е ялов - "феминизмът" е със съществен принос за разрушаване на основната клетка на обществото - семейството, а оттам и на цялото общество и превръщането му в стадо.

И затова много хора разбраха за какво иде реч. Тези баби да си вземат остарелите идеи отпреди 40-50 години и да се изстрелват феминистично в космоса с първата мисия до Марс без обратен билет, ако не са разбрали колко хубаво е да плетеш до камината на 70.

всички звезди жени отпреди 40 години на дръти години станаха феминистки в стремежа си 5 човека да си спомнят за тех

По-добре феминизъм, отколкото мъжа ти да те напусне наричайки те досадна лелка, после дъщеря ти да се татуира цялата и да стане наркоманка, за да не прилича на майка си и да не я напускат. А за геювете каквото и да се направиш, винаги ще си досадна като конска муха прислуга.

Лекувайте ти тия хора!

Жената е с 3 брака, със сигурност знае какво говори.

Бабо Ани, до сега какво дрема, че не го промени този свят? Или с напредването на годините се появи нов импулс, тъй като стария увяхна.

Ти ако си проста феминизма няма да те направи по -умна! И определно феминизма не е единствената алтернатива в света остава ще след прост мъж и проста дъщеря.....

Изритванито от стадото(гетото) е най-голямото нещастие за Лумпенпролетарият. Сигурността на стадото-гетото, било то религиозно, партийно, социално, дава смисъл на живота на социалните добичета. Фридрих Ницше точно е обрисувал в "Залезът на боговете" същността на прогнилата юдео-гръцка цивилизация. Индивидуалистите не боледуват от вашите фобии.

Тебе само да плюеш феминизма те спасява.

Три брака с евреи. Защото няма еврейка омъжена за българин! Справка: чорбаджийката на ДИР.РУ Моника Йосиф Яков-Станишева Първа Частна Банка, която ожени Сергей Яков-Станишев за парите на Първа Частна Банка и трите си деца от Венцислав Йосиф. Така заповяда майката на Сергей от Трамвая с майор Деянов, руската еврейка Дина Станишева. Когато Сергей развяваше голите кълки на пролетарската журналистка Елена Йончева на предната седалка на пролетарския си "Harley $ Davidson" по сборищата на Бузлуджа, в същото време бе женен за еврейката Моника - кураторката на изпраните в САЩ пари на фалираната Първа Частна Банка. Днес, щастливите швейцарски граждани и собственици на швейцарско имение Моника и Сергей, са горещи защитници на феминизма и ционизма от трибуната на ПЕС и страниците на ДИР.РУ.

Изглежда само аз и ти не сме евреи, но явно и те си имат вътрешни разправии и доуточнявания.

Ти си отвратителна.

Баба Ани, каквото е могла е направила. Определено е изградила силно забележим феминистки образ в Юритмикс, тотално различен от цялата сцена изпълнителки-жени. Затова и някакви шибани лгбт организацийки искаха да я пишат в своите извращения, като я представят като "лесбийка". Обаче баба Ани ги попари с горещо олио като каза, че си харесвала мъже и дупедавците млъкнаха насрани :) Иначе заради късата коса почти я бяха гейоканонизирали.

Слушай си Азис и хич да не ти дреме