Бандерас: С Мелани ще почиваме в България

Министърът на културата Владимир Пенев се срещна през уикенда в студиата на „Nu Boyana Film Studios” с известния холивудски актьор Антонио Бандерас.

Обратно в новината

Коментари - Бандерас: С Мелани ще почиваме в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко е остарял! На Паулу Коелю е заприличал.

Антонио е прекрасен актьор е голям сладур. Дано остане с все добри впечатления от гостуването си тук. Мелани е късметлийка.

Може би, пък Общината с гордост да им покаже невиждани за европейска столица гледки като Женски пазар, двата най-централни площада в центъра: единият Св.Неделя - виден столичен тротоарен паркинг, пл.Славейков - централна клошарска книгопродавница и като капак затворения от години фонтан-убиец.

Сигурно ще се похвалим с археологическите разкопки в Центъра на София и трябва да се внимава с непосредствената им близост с централното циганско гето Женски пазар, защото видят ли го ще забравят завинаги за България.

Най-много си личи как е безмилостно времето върху такива красавци като него! Беше парче че да ти потекат лигите, сега е в най-добрия случай един симпатичен чичко.

Симпатичен чичко е този от ляво.Антонио си ги има страхотните черти и излъчване.Не злобей!Изглежда страхотно за 50 и няколко годишен мъж.А такива като теб и на 20 не са били "парчета".

За разлика от твоя, в моя коментар не смятам че има нещо злобно!

хо хо, ти да не си някоя незадоволена (в ОНЯ смисъл) почитателка на Бандерас, та така се газираш, когато някой напише, че е одъртял? Не знаеш какво парче е бил Мухолов-ът, затова не пиши глупости. И тебе те очаква одъртяването, ако вече не е станало! Ееее, ама че незадоволени хора, бре!!!

Действително, много остарял изглежда.

Много талантлив актьор със страхотно излъчване.Един от любимите ми.

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ.АБЕ ХОРА,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

Немаме, немаме и си кукиме на две тухли четворки.

Абе "Кико" и "аз" нямяте ли си тоалетни в къщи че къкате по форумите?

То ако се разминат само с кражба е добре, да не стане некой сакатлък, щот и двамцата мое да минат през калибровката.

Да заповядат, само да не ги окрадат някъде!