17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте сладки! Браво! Бъдете щастливи :)! Любов....

Забола хоботчето, впръскала противосъсирващата отрова и смуче ли, смуче, смуче! А оня си мисли, че русалки му пеят и златен прах се сипе с феерия от цветове и звуци...

а колко бяха посетителите на сватбата? Щото на сминките не виждам ни един...

Абе тя отдавна е намерила любовта на живота си - парите, само източниците се сменят... този е поредния източник, като го изчерпи, следващия, моля!

докато има наивни същества-мъже, така някой жени ще си живеят като беьове

Батинка ?? Как искам батинка да съм на гърба ти ватинка. И как искам да съм гащи на един от Вашти. Една година ще изкара докщато го ощави и след това ще открие следващата любов. Тоца е стара чанта-мачкан лак,ама с нова дръжка.

Брех, какви маси, бре колко гости... Горкият човек... Сигурно си мисли, че е хванал Господ за шлифера. А всъщност шлиферът го е хванал за топките...

язък за момчето, подозирам че му предстоят тежки времена

сам си го е избрал. В живота ставаш печен С ОПИТ! Това, че е успял в дейността, с която се занимава, изобщо не означава, че е наясно какво го чака...

Една противна и глуповата жена с изкуствени мега цици, грозни ку-венски нокти и празен живот...Нещастница!

Той - главогръд с ленен костюм, който му стои като изпран на температура, по-висока от препоръчителната. Тя - с дантелена и порнографски разголена рокля на плажна сватба, умопомрачителен маникюр и прическа от квартален фризьорски салон на зрелия соц... Сватбенцето е връх на провинциалния шик.

"Бързата работа - срам за майстора.", "Бързата кучка - слепи ги ражда." Какво да говорим повече? Пожелавам им успех, все пак... И за третия ѝ брак непременно пак се обадете!

С нокти на граблива птица. И да - същността ни се изписва върху външния ни вид...

Бередин да се радва, че се оттърва. Турбо селянка от Перник - между другото всички от тоя град са мнооого зле.И с тия червени червила и пози пред камерата ми е супер антипатична. Селски пернишки напъни да пробием У хайлайфо.

Колкото по-сложен е маникюрът, толкова по-елементарна е притежателката му.

Същото е и със смартфоните, Жоре :)

Кой е този?Не съм го чувал Да не е бачкаторче на заплата 800 лева?

Съдейки по амбициите на коврата, и по "медийното отразяване" - едва ли... Но със сигурност е в схемата на държавните поръчки де...

Батинков е бивш изпълнителен директор на "Токуда", а сега търговец с медицински изделия, протези и медикаменти (онези, за които всички здравно осигурени плащаме почти 48% от разходите на НЗОК, около 2 милиарда годишно) и инвеститор в строителство.

И от много бачкане и далавери цял живот е сам... И сега си мисли, че Слънцето най-сетне е изгряло и на неговата улица... Не ми се мисли!... Ама... като си избираме стоката по опаковката...

Този ми се вижда симпатяга и дано има късмет с тая.Аз само като видя лицето и с този тежък грим и това ярко червило като магистрална труженичка и не бих я целунал дори,да не изям тоновете червило.Така ли пък не е чел писанията за нея из нета ,все пак живее в България или просто е поредния привлечен от изкуствените и бомби.

Сватбите на Иван Асен - не! На Тоца Крокодила. Искаме нова рубрика, която своевременно и ежеминутно да ни информира за всяка нейна нова сватба. Бива ли без такава?!!

Това ли беше "ТАЙНАТА" сватба?! Сега ще ни се натрапи до втръсване! Нека припомня само, че с Бередин се жениха три пъти - в Москва, в България на морския бряг и в САЩ. Нещо сценарият е пак същият май...

Абе, тя си го е казала в прав текст, че в МОМЕНТА този мъж е любовта на живата и. "Ивайло Батинков е любовта на моя живот в момента и, надявам се, завинаги". До следващия момент.

любовта е една, само мъжете се сменят...

Да, това изречение е уникално - "Ивайло Батинков е любовта на моя живот в момента..." Просто е велика в искреността си, хахаххахахаххах

Нека не съм лош пророк, но да се омъжиш за някого след 3 месеца е все едно да се обвържеш с непознат. Влюбването е прекрасна емоция, но бракът и децата са голяма отговорност. Преди да се решиш на тази стъпка, поне година трябва да си поживял с бъдещия брачен партньор. Колко познати двойки се разведоха, хвърлили се в брака, без да мислят след няколкомесечна връзка. Такива спонтанни решения се взимат на 20, когато си наивен и глупав, но на средна възраст си е чиста проба глупост.

Мислила, мислила ... Аз познавам хора, които всяка година, че и на по-често си сменят партньора, с когото живеят на брачни начала и така и не стигат до брак, просто не им се получва и така си го карат до следващото влюбване. Повечето хора не сме прозорливи, че да можем да предвидим какво ще се случи. Колкото и да го мислиш, все ще има нещо, което да не си предвидил и да обърне каруцата. Освен това хората се променят, влиаят се от среда, от приятели, от какво ли не. Та, не бъди лош пророк, икономическият интерес може да бъде много силна мотивация за крепене на брачно съжителство! Понеже любовта към мъжа е от ден до пладне, докато му научиш "морафетите" и разбереш, че освен че не е супер мен и джентълмен не е, но любовта към парите и луксозния живот често е до гроб.

По пинцип си прав/а, но има и изключения. Не знам какъв им е случая на тия двамата, но аз и мъжът ми заживяхме заедно след сборно 3 срещи и вече сме 10г заедно. При тия неща няма рецепти, или си с точния човек, или не!

Просто сте имали късмет. Да се омъжиш за непознат е като да играеш на хазарт - печелиш или губиш. Всеки си прави избор, но когато искаш да имаш дете, бащата се избира и с малко разум. Защото си длъжен да му осигуриш нормално семейство. Егоистично е да мислиш само за себе си и с онова между краката си. После детето да плаща за твоите грешки. Пак казвам, ако си на 20 ти е простено, но на 35-40, означава че никакви житейски уроци не си научил. Спрял си в развитието си някъде там около 20-те.

Тук говорим за брак, а не живеене заедно. Може да заживееш с някого веднага - какъв е проблемът. Въпросът е до поживееш с него, преди да се решиш на брак и деца. Всеки да прави, каквото реши. Но броят на самотните майки е показателен, че хората не мислят, а се хвърлят като глупаци. После искате децата ви да растат нормално и се чудите защо младото поколение е такова, ами отговорът е липсата на здраво семейство. Какво очакваш от дете, което няма здрава основа.

123 да заживееш с непознат (а всеки е такъв, преди да го опознаеш, често пъти дори цял живот, защото няма нищо по-потайно от човека), също е хазарт. Хазартен момент винаги има. И колкото повече непознати тестваш дали стават за "брак", толкова повече рискове поемаш, особено ако си позволяваш интимна близост с тях.

Хаиде, да са щастливи младите ! ... и да си пожелаем Дир-а най-накрая да спре да ни информира ежедневно за интимния живот на гражданката А.Петрова.

Младоженецът изглежда готин мъж, ама не ми се мисли какво ще му се случи с тая, ако писанията в медиите са верни! Дано е любов- може да не е случила Антония на човек досега. Живи и здрави да са и да се розбират!

Как така не се влюби в някой водопроводчик или пожарникар?

За какво във водопроводчик или пожарникар, заради маркуча ли? А и как да срещне такъв, след като гравитират в различни орбити?! От друга стана, Бойко Борисов не беше ли учил за пожарникар?

Има още хляб да изяде, дпкато стигне мадам " Искрено и лично".

Повечето нашенски звИзди, живеят за хората, мислят си и се хранят от това, че им завиждат, просперитетът им се свежда до показност с цената на всичко. За чий ти е да се потиш да се показваш, като маймунките едно време, дето подскачаха на рамото на гъдуларя,

Щастлив съвместен живот на новото семейство.

може ли да има толкова развалени хора в тази държава или само такива останаха, как може да приемаш всеки брак по един и същи начин, с еднакъв патос да говориш за такива неща, да няма нищо свято, празни души, празни глави, празни хора, празен народ, дано по-бързо се затрие този народ, за да не си вреди сам на себе си предимно!

докато минат трите ритуала, току-виж се развела за пореден път !

И миналия път така каза :D

Намери я да, за следващите 3 години.

Намерих любовта на живота ми-парите.

Любовта при нея е право пропорционална на банковата сметка.

Този е толкова “милионер”, колкото аз съм молярдер. Скоро ще слушаме за развода, защото ако е с него за пари той си е скъсана гадулка.

много неприятно момиче с кичозен вкус и показност, но знам че не е с този за пари както някои смятат.

Е от Перник е, как да не е кичозна.

Любовта на моя живот в момента. В друг момент - друга любов на живота... Много е зле горката.

Антония Петрова-Батинкова: Намерих любовта на живота си -добре че се мумифицирах преди това.

Чудя се,не е и ли омръзна на тази да афишира личния си живот! Пошло и жалко! Явно няма какво друго да прави. Достойна за съжаление.Скоро ще четем и за развода.

Поредния “чичко паричко”, си купи “любовта на живота”, след някоя и друга година ще я захвърли като мръсен парцал, както направи руснака.

Браво на момичето !?

"Все повече вярвам в силата на Вселената и знаците" И аз съм религиозен. Вярвам във финикийските знаци. Но религията е без значение.

Much money - love story. No money - I am sorry..!

Защо ли са ми безинтересни? Знаят ли що е мотика и от коя страна се държи? Жокер:" Мотика" не е състоянието , в което изпадат 99% от изпилите 17 нормални мастики, а земеделско сечиво за повърхностна обработка на земята.

Тази снимка в профила на "звездата" е събрала грандиозните 71 харесвания. Приятелите и дори не я харесват, а на нас ни я показвате непрекъснато.

Какво стана? Нали уж беше тайна сватба, не искали внимание, не искали шум...сега какво на ден ще ни пускате по пет снимки, макар че никой не ги харесва? Че тоя клет човечец, който не е наясно какво е сътворил, може да е достоен съперник по убост с гущерчето.

Оникална .Потка! Дировете, вий други коври немате ли запоказ, да ва е....а у пидалската аъгенцийка

Кроки и на този пич ще му види сметката. Сериалът "Любовите на Кроки" продължава.

Егати нещастника, жал ми е , честно казано.

tOPSlv

Тоца "КРОКОДИЛА" - лудо влюбена,а ???

Бередин да благодари на Съдбата, че се отърва от тая жена. Тя повече няма да се разведе, защото и никой няма да я поиска. Ще роди една дъщеря ин- витро след 3 години и толкова.

Тоцка, че не е много красива ясно... ама пияндето Бередин ли ще се благодари или тя, че вече си няма полуимпотентен пияч вкъщи... още когато стана инцидента с отвличането й от него, макар че беше качествено замазан след това, ми стана ясно, че няма да ги бъде. Ако ти се налага да отвлечеш някого, за да го имаш, по-скоро никога няма да го имаш. Може би само физически, до време - както и стана. А за инвитрото - няма да ти коментирам простотиите, че има в България около 200 000 двойки, които се мъчат по клиниките!

Браво Тони,да му родиш поне три деца .

Дааа, браво Кр... опаа... Тони, и дано да не приличат на тебе!

Хубава двойка са ,щастлив семеен живот им пожелавам!