"Ивайло Батинков е любовта на моя живот в момента и, надявам се, завинаги", сподели Антония Петрова в "На кафе".

Вижте мъжа до Антония >>

"Мис България" 2009 потвърди, че със съпруга ѝ са заедно едва от три месеца и дори това е било посланието към гостите в поканата за сватбата. Двамата се срещат случайно в заведение на 17 март, където се оказва, че резервациите им са дублирани и се налага да седят заедно на маса без въобще да се познават. Когато Петрова си тръгва, Батинков се обръща към свой приятел с думите: "Ако тази жена се върне, ще ѝ предложа брак." Впоследствие те се заговарят. Ивайло заминава в командировка по работа, като през това време са в постоянен контакт, а когато се връща, от летището отива веднага да я вземе и не я пуска да си тръгне.

"Запознахме се на 17 март, оженихме се на 17 юни. И двамата сме на такава възраст, в която наистина се мисли и нищо не може да те изненада. Но когато любовта те връхлети, то просто се случва. Това е едната причина. Другата е, че точно защото много си видял, никой не може да те учуди и веднага разпознаваш правилния човек", споделя Антония.

Годежът им се случва още на първия месец, когато запознават семействата си, но без пръстен, тъй като бижутерът, който изработвал халките им от бяло и розово злато, и диаманти, не успял да подготви годежен пръстен в толкова кратък срок.

Халката на Антония с бяло и розово злато, и диаманти

Снимка: Скрийншот Nova Broadcasting Group

Сватбеното тържество се е състояло в Порто Елеа в Гърция, а мястото е избрано от Ивайло не случайно. Той бил почитател на гмуркането и предложил на Петрова да се венчаят там. Тя сподели, че това е магично място, което се намира на втория ръкав на гръцкия полуостров Халкидики, точно срещу Атон.

Преди това двамата са се подписали в консулството в Солун, където Петрова е била облечена с бял костюм с панталон и бюстие. На изнесения плажен ритуал до олтара я завежда баща ѝ, който я предава в ръцете на младоженеца.

За кумовете Петрова сподели, че са ги избрали, защото са семейство за пример. "Сега празнуват 38 години от сватбата си", допълни тя за Зафи и Жоро Аврамчеви.

На веселото тържество са присъствали само 50 души - най-тесен кръг от семейство и приятели. Затова г-жа Батинкова сподели, че планират още две сватби, като едната ще бъде голям празник за бизнес партньори, родители и приятели, а втората е специален таен ритуал, "който е на много години и се казват много години, много специален и таен".

Антония споделя, че съпругът ѝ бил известен като заклет ерген, дори негови приятели казали: "Ще дойдем на сватбата само за да видим, че това ще се случи."

Тя опроверга спекулациите, че той е разведен и има деца от предни връзки и допълни, че се надяват скоро да станат родители.

Снимка: Скрийншот Nova Broadcasting Group

Тя била изключително добре приета от семейството на Ивайло. Когато свекърва ѝ Елена разбрала, че двамата ще се женят свалила пръстен от ръката си, поднесла ѝ го и казала: "Добре дошла в семейството".

Нейните родители също много харесвали новия си зет. Антония допълни, че той имал страшно много качества, човек, постигнал всичко сам и изключително успешен. Ивайло е компютърен инженер, който работи в областта на медицината и в частност - ортопедията. "Цял живот съм си мечтала за такъв мъж", каза г-жа Батинкова.

Петрова показа в ефир и роклята, която е носила на официалното събитие. Тя е дело на дизайнерката София Борисова, като определящи били няколко важно точки - морската гръцка сватба, да подхожда на Антония и какво е модерно през този сезон. Тя е изработена от френска дантела и е съчетана с испански воал, захванат в косата.

Батинков е бил облечен в ленен костюм и риза без вратовръзка.

"Все повече вярвам в силата на Вселената и знаците. Цялата сватба се случи с невероятна лекота", каза щастливата булка.