17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ко му е гениалното на бебе на 1.4 години?!?! Решава алгоритми ли? Красиво детенце с проста майка, горкото....

Тая с онп милионер и са с тоя дебелия с пари а не със слаб безработен отврат

skromna35

И аз така моето бебе за 1 юни (а вчера стана на 1)!

Мила мамо, Вече съм на 7 и мога да чета. Благодаря ти за пожеланията, които си ми отправила в Инстаграм, когато съм бил на една годинка! Да беше ми купила сладолед - по-щях да разбера, че искаш да ми кажеш нещо специално:) Разбрах обаче, че съм много грозен - всички така са написали отдолу. И за това ти благодаря също! На всички снимки ти изглеждаш красива и това е нещо, което дължиш на мен - снимаш мен, а показваш себе си. Тате има шкембе, ама за татковците не е проблем. И не мога да разбера - веднъж си с галабия, веднъж - по къси шорти, а някъде и по бански - много демокрация в това ОАЕ!

Все пак младата г-жа Све тлана Гущерова е много по-интересна: не е грозна връзкарка, има възпитание, финес, елегантност и сама си движи живота.

Голям сладур е това хлапе. Синеок красавец !

бЕСТ-40 бил много грозен бе!

Щом за това сладко детенце казваш, че било грозно, не искам да знам ти колко си "красив/а"... Мирише ми на столипиновска красота...

А щом не схващаш, че става дума за бащата, явно от теб мирише на идеална сфера.

Тая глуповата жена докога ще размаха детето си като носна кърпичка насам натам. Срам няма , алчност за само реклама голяма.

Няма уникални коментари, обикновено са дъ бест!

с този портрет в мъжки стил костюм петрова-батинкова показва, че е член намасонска ложа - жени или смесеналожа. По същия начин с десен юмрук свит в ревера се показваха на плакати хората на волен Сидеров и атака. Така се портретирати исторически мъже,, членове на масонскаложа. Голямо показно. Браво петрова, браво батинкова.

Дир. Бг, вие тия двата крокодила- Гущерова и Тоца ги редувате постоянно, явно само те са интересни на читателите, а?

Гущерица не показва безценното отроче - или не е за показване или я е страх от уроки. А крокодилчето ... абе трудно ще хване уроки!

Най-вероятно Гущер-старши не позволява да се показва детето. То и Гущер-младши не се показва много. Светлана си е все сама на снимките, даже от рождения ден на детето.

Ма, Нело, не лъжи! Знайш ли от кога чакам Гущерицата, ма с месеци няма за нея. Не пиши подвеждащи глупости

Ужасно е да го кажа, но ще бъде още по-ужасно, ако не го кажа - трудно някъде може да бъде видяно по-грозно дете!

Е, как можеш да кажеш за това русо и синеоко ангелче, че е грозно ? Злоба, завист.... Не знам, може да намираш красота в по мангалести, тъмнооки и чернокоси, но света гъмжи от такива мангали. Докато русото и синеокото са рядкост и наистина е признак за красиво... Съжалявам, но това е истината !

Това, че е русо и синеоко, не означава, че е ангелче, на втората и третата снимка, озъбеничко си прилича направо на крокодилче, да не кажа - демонче.

Може би у вас може да се види наистина грозновато ...?

Хубаво детенце, както всички дечица. И майка му, която си мисли, че нейното дете е най-най. Както всички майки. Само дето тази си го гледа и се старае да присъства в живота му, за разлика от други майки с възможности, които се чудят на кой да тропосат детето та да заминат да си пекат силикона на малдивите

кое му е хубаво на това дете?? Много е грозно милото, ама с тея родители...

Мда...колко са грозни прекрасните му сини очи, нали ? Не са кат твойте черни кръгли комбали кат копчета ? И само колко е грозно да си с бяла порцеланова кожа, нали ? Не е кат тебе смугъл, с естествен тен...А колко пък е грозна руса косица...? Не е кат твойта черна четина ? Всеки с вкуса си. Един харесва шведи, друг...цигани.

Тази коя е и какво прави за света?

тая ако не драпа в медиите получава психическо разстройство

Само първото изречение, говори много за психологично-нарцистичното поведение на личността: "Честит 1 юни на нашето единствено, съвършено, красиво, прекрасно, гениално, уникално дете!" Иначе горкото детенце е много сладко, както всички на неговата възраст :)

И какво от това? Или хората, които имат разстройство, независимо дали психическо или гастро- интестинално, не са хора!? Б@си злобата тука, дотам ли деградираха българите да плюят една майка, която е щастлива в семейството си!? И която очевидно си плаща сметката за пластиките , за публикациите и за пътуванията сама, за разлика от онези 240 плужека.

И те са хора, ама тази вече прекалява. Никой не я плюе, просто явно не сте наясно с манията на тази жена да се показва, да се харесва, да се вижда какво има какво няма. Още преди детето, с предния си съпруг, то не бяха 10 сватби, та на острови, та в америки, та не знам си къде. Няма лошо, но за всичко се уведомяваше недоумаващата публика. Всичко е хубаво, стига да не е толкова ненормално показно, крещящо.

Ани ли си, ква си, кви пластики, кви 5 лева. Как разбра че си ги плаща сама?! И кво общо имат депутатите с Тоца и нейната показност? Радвай й се по тихичко!!!!

Ами не всички на неговата възраст са еднакво сладки ? По-мангалестите например хич не са ми сладки...

Винаги цъкам на новините за Антония Петрова! Тази жена е страшна! И с времето все по-страшна става, буквално!

Ако може новинарят да подхожда към такива събития с по-конкретна информация- кога малкият се е насрал, кой му е избърсал задничето, през колко време пишка и т.н....

Чудо невеждано! Родители завели детето си в зоопарка! Егати, как не ми е хрумнало и аз да направя същото!

сигурна на 5 години лапето ще говори 3 езика и ще защити доктурантура в Харвард.

Докато на десет не напише книга като Патрик, не ми го хвали!

Тоя крокодил откъде намира спонсори за всичката тая реклама!

Тоца е най-красивата жена раждана на тези географски ширини!

Надявам се да е сарказъм.....

Малкото крокодилче е надминало по хубаост дори прекрасната си майка! Такъв благ поглед има, таково одухотворено излъчване, миловидно едно такова ...

Бест ?!?! Ше повърна.... Защо му избраха хубаво българско име, като ще го наричат Бест?!? Пък нейните снимки по-добре да ги скрие. За чий се рекламира толкова?

Eх значи, толкова пари за реклама и платени статии и накрая само 93 човека да ти харесат снимката на детето. Че то това са роднините и най-близките хора само. Не че не е важно, но все пак, кому е нужна тая показност? Да сте виждали такива глупости да си превръщаш рожбата в подвижен цирк заради болните си родителски амбиции, да правят примерно Марк Зукърбърг, Бил Гейтс, Джеф Безос ??? Умните хора си пазят децата, образоват ги и ги оставят сами да си проправят път в живота. Неумните правят това, което правят Батинкови, ама да бест било,пълна глупост, всяко дете е съвършено в очите на родителя му, но за околните няма как.

Завист...?

То какво друго да доловиш - най-гнусната привичка на дребните души е да подозират своите низости у другите. Инак, обективно погледнато - кой нормален би платил с психичното си здраве, да има стандарта на Тоца, че да й завиди? Болна жена, душевен изрод. За да я вземе за жена, явно и мъжът й нещо не го слуша съвсем главата, а и откакто е женен за нея, започна да губи и той човешки образ. Детето - некърмено, антибиотично и анемично, с чревна дисбактериоза още в тази крехка възраст. Това е, което се вижда от снимките на пръв поглед.

Заглвието изкърти първите две мивки. Ако прочета още нещо, щв се изкъртят всички мивки я блока!!!

заведох моя в парка на свободата а като навърши 18 го пратих при платена кака .Такъв е живота..

е тук ще е наопъки - 18години при кака, и после ще тръгне на свобода

Лъжеш кретен твоя вече не е на 18 а на 50 или 100 и не е докосвал жена завел го бил смешник а

Коя е тази госпожа? По-особена ли е от една обикновена жена, с дете или деца, която работи, грижи се за семейство? Ясно е, че си плаща за публикации, за да подържа някакъв фалшив имидж. Но това тикане на един ненужен човек, постоянно, в интернет пространството е безумица, която генерира само хейт-не от завист, а защото фалша си личи!

Тая не работи и никога не е работила, каквото и да твърди тя самата. И дипломата и е купена.

Кафето ми се вкисна след прочетеното ...