Антония Петрова замина за Сахара (снимки)

Петрова се е отдала на релакс и туристически забележителности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая какво работи, че отива да разпуска?

Свободна била, ама друг път...Доста упорито се говори, че новият и приятел е Ивайло Батинков, бивш шеф на болница '' Токуда'' и настоящ доста успешен бизнесмен. Същият е семеен, но това явно не притеснява абсолютно никого, най-малко тях двамата....Екскурзийките на Антония са един скромен жест от негова страна, няма лошо...и аз на нейно място не бих отказал да пообиколя насам-натам.

Тъкмо я бяхме забравили вече и хоп, платила си за една статийка!

Големи балони надула...

Крокодилката отива при крокодилите!

Тоца, Африка, крокодили

Втори будала като Александър Бередин,Тоца няма да намери дори и в Сахара.А Бередин си има големни деца.Бракът им беше взаимна реклама.

От какво пък релаксира тая мързелана

да не се връща!

Абе, не е това причината да се раздели тя с руския милиардер, амa хайде да не клюкарствам, че не е въобще в полза на нашата "мисис Русия"...

Много остаряла, бе. Хептен се е сбабичосала.А в коментарите в своя защита гледам, много активно си пише сама, да се защитава.Няма лошо.Като няма кой?

И правилно, тук й е мястото. Имаме щедро дарение от керван камили да не ви я връщаме, макар че по-подходящо би било да стои край водите на р. Нил, но ще се разберем с колегите.

54 г бг милионер от чикаго търси бг синоптички , може и разведени мис(ир)ки , обещава добруванье доживот ,

Скорострелно не вървиш вече дори и за 60 годишните пияни руски милионери. Няма кой да се прежали вече. Сори.

Бюстът е доста набъбнал след ентата силиконова интервенция.Изглежда неестествена и грозна.Дори кравата Пенка е по- симпатична от крокодила с циците.

Майка ли? Тия уруспии майки не стават! Не им трябва!

Остарява бързо и неприятно.

Как да се отблагодарим на Дир-а за тази своевременна и жизнено важна за България новина?! Като Кроки се изпишка на пясъците пак да ни информирате!

Как да се отблагодарим на Дир-а за тази своевременна и жизнено важна за България новина?! Като Кроки се изпишка на пясъците пак да ни информирате!

С удоволствие бих й направил няколко крокодилчета.

Тази мина през етапа Руснак милионер, взе каквото можа от него, сега е на етап Търсене на западняк милионер. Просто пращи от хитрина, западняците обаче не са глупаци като руснаците, ще и бъде трудно.

Тя е малко странна. но ако е разведена с милионер, защо ще търси пак милионер, освен това е доста образована, не мога да я сравня с останалите к ........

Те миските са вишистки до една. Да се сдобиеш с диплома е въпрос на финансови възможности - една, две колкото ти сърце иска! С титлите положението е аналогично. Кое струва повече, някойможе ли да каже - дали титлата мис незнамкаква си или икономика от бургаския?

10 години по-късно изглежда 20 години по-стара отпреди.

Алиии верно ли!!??!!!

Тази е и юрист. Възползвайте се от услугите й. Не щете, а? Що? Тя за това отива. На туарезите или каквито там племена са останали в Сахара ще им пише смъртните актове и актовете за раждане. Туй да се отдадеш на релакс в Сахара ще е интересно. Дайте снимки после. Кой е тоя г-н Релакс, някой негър вожд на племе ли е, полезни изкопаеми ли добива?

Че там няма грам вода. Как ще оцелее крокодилът?

Нека види свят горката. Пък и свят да види звяр.

Да върви на майка си в гъ...

Целият бъклгарски народ и пожелава хубаво прекарване и да остане там.Ако може списвателите на това събитие от международна величина,да поставят надпис"платена реклама",каквато е.

Бюста, дупето и долните устни съм надул със силикон...

Дупето й е като удряно с фурнаджийска лопата, нещо не си направил пособаващо, силиконя ли е малко, скапан ли е ...

Тази признава само анален секс, който бил за удоволствие, а вагиналния бил само за деца.

От Дълго Уйново ли замина за Сахара? Голяма новина бе!

Безспорно красива жена! Но се чудя...зная, колко натоварена е програмата на един юрист. Тя как има време за почивки и пътувания ден през ден? Истинските кариеристи пари имат, но времето им е кът. За бебетата нека се бави още, биологичния часовник си тик-така...После да не харчи за инвитро.

Да, пластичната хирургия е направила чудеса. Не е това, което беше Антония, но въпреки това погледът е същият, няма как да го промени и неприятното излъчване още е налице. Юрист?! Айде, стига вицове :)))

Не можах да разбера какво ме засяга това.

Някой крокодил ще намаже с партньорка.

....в такъв случай аз си го премествам на секундата от ляво в дясно....

Голям го вадите само на думи. 99% от вас са виждали по готино маце само на снимка. Дори 20 годишните ви гаджета са вече дебели и грозни, за прости да не говорим, ама плюете всичко което не можете да достигнете. Един съвет, никога не плюй нагоре, защото ти пада на главата.

Антония

ами аз съм я виждала на живо. очаквах повече. не стига че в лице е нищо особено но и не е никак висока, както би трябвало за манекенка.

Задник, за твоята ли говориш?

да потърсим некоя заблудена чернилка-шейх

на тая кака няма ли кой да й каже да не ползва филтрите за снимки с телефона, излиза цялата омазана и неестествена. То май и без филтри си е такава. Преди поне изглеждаше по-добре на живо отколкото на снимки, но беше преди години, сега май е зле по всяко време

Не е филтър а мазен отпечатък от пръсти по стъклото на камерата.

И да не се връща!

Кога изплува от Нил, кога отиде в пустинята?

Стига сте ни занимавали с толкова безсмислени и безцелни личности. Единственото им умение е да проституират.

Е само аз ли не бих я върнал?

Да, бате, извратен ли си, иди се прегледай, всеки налита на младичко и хубавко, само ти на дърта грозна леля.

Да бе ще се преглежда. Ако е на 40-50 г. Какво младо ще търси. Грабва я тая и това е

И крокодилите тоже - мазна закуска, само да нямат алергия към силикон.

Тая има ужасни колена! Увиснала кожа! Изглежда е била адски дебела преди!

И бабата на съседа...

дървосекач на интервю за работа: - кажете нещо за себе си, какъв е вашият опит в професията? - работих 3 години в гората сахара - гора? мислех че е пустиня... - да, вече е пустиня... палми...

А бе, тая грозотия дали не си плаща за всички статии за нея?! Хайде стига сте ни занимавали!!!

Нека африканците видят, че има по-страшно от глада :D

Благодаря за смеха :)))))

Поредната силиконова измислена звезда... добре, че сте вие да напомняте на публиката от време на време, че тая съществува... май и кариерата й като адвокат не е шеметна, колкото тя твърди...

Много не добре стоящи балкони. Как може така да се обезобрази с това грубо виме! Кое му е хубавото, толкова ли иска да се хареса на мъжете, а мъжете наистина ли обичат такива огромни, честно да си кажат. Гадно е направо.

В Нил при брадчедите ;)