17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига за тая глава жена и нейното отроче.Когсто иде с него на луната тогава пак пишете за нея.

Антония има европейска красота за разлика от други български миски с по-азиатско излъчване.

Реалността.Набеждават откровени естествени крокодили за най-красиви в България.И защо , като била толкова красива , и проблема бил в ъглите на снимките и, защо легна под ножа да си коригира носа и тн??? Щото си е крокодил, и крокодил ще си остане, колкото и да си прави корекции.

И тримата са симпатични синеочковци,ама баща е глътнал несимпатично топката :))))

Тоцка и Тоцко - като две любеници

Пак ли тия особено тая дето е с такива с пари ане със слаби и безработни или работещи за 500 600 лв

Рапсодия в синьо ! Много, много синеоки сладури са цялото семейство !!! Да са здрави и все така щастливи и усмихнати !!!

Бабата и дедото се обадиха.

Не позна !

Виждам едно щастливо БЪЛГАРСКО семейство! Защо злобеете бе? Какво са ви направили те? Те ли са виновни за мизерията в която живеем?! Кой днес не би могъл да отиде до Дубай или където и другаде да е, стига мързела му да е до там, че да не си помръдне задника от дивана.

То е, ти ли си?!

Те са виновни, за много неща, даже и затова, че не е ясен бизнеса им.

Много си тъп! Жалък си!

Е не чак толкова, колкото си ти....да величаеш и възхваляваш тези, заради които всичко върви надолу, че и да им ближеш задниците за благодарност. Не е ли истина, че ако работиш честно, няма как да имаш техния стандарт на живот. Зверските цени на здравеопазването са заради такива, като този прекупвач, който купува най-евтиното и го продава десетократно на болниците.

Спрете да ни натрапвате тези кухи,изкуствени миски,певици и плеимейтки.Спрете.Не всички българки са красиви.Някой са симпатични,други чаровни,трети са хубави,но важното е да са естествени.Най-важно обаче е да имат добро сърце и ум защото там силикон не можеш да сложиш.

Спрете да ни натрапвате тези кухи,изкуствени миски,певици и плеимейтки.Спрете.Не всички българки са красиви.Някой са симпатични,други чаровни,трети са хубави,но важното е да са естествени.Най-важно обаче е да имат добро сърце и ум защото там силикон не можеш да сложиш.

е одрало кожата на Бередин!

Май прекалихте с тази смешна дама... Тя ли ви плаща за реклама? И по-добре спрете, защото плашите децата с образа й...

Прас ти голям,тая коя е,другите деца няма какво да ядат.Те какво са направили за някой беден,гладен изоставен.Какво ми демонстрират журналягите,гледай с кой си лягаш ,че да те води в Дубай... си тьпотиите.

Не разбирам целия този хейт, който се излива върху бившата наша миска. Смешна била, грозна била, охранила се, та не знам още какво.... Аз на снимките виждам една щастлива, грееща жена със съпруг и дете. "Семейството е всичко". Ето на това обърнете внимание, хора. И го запомнете. Защото в днешно време се опитват да ни налагат "европейски" ценности. Защото се опитват да ни обяснят, че сме "свободни" да ходим и да вършим каквото си поискаме, че можем да се разведем когато си поискаме, че можем да .... с човек от нашия пол, че не дължим никому нищо... А не е така. Семейството е всичко, то е подкрепата, от която всеки един от нас се нуждае. Не го забравяйте.

Ами хекта е не, че е щастлива, по Ваше виждане, а за това, че ни се натрапва ежедневно. Аз поне, слава Богу, познавам много щастливи двойки с многогодишен брак и на никой от тях не би им хрумнало да парадира с това. Щастието обича тишината. Хейта е да помогнем на тази жена, която явно има нужда от непрекъснато внимание извън семейството. Случая е клиничен, но дано е лека форма.

Именно излишната показност дразни.

Какво значи "натрапва ни се"? Виждате новина, подминавате и толкоз. Обаче не - я да видим кво прави тая, ау ушаците, ау ноктаците, ау не знам си какво. И с какво помага хейтът към нея? Точно с нищо.

А голо дупенце показа ли

Една кифла не е ли ходила в Дубай не е никаква кифла. Поне до екзотичният остров Тасос...

Ако всички ходят в Дубай и Тасос излиза, че Нареченските бани са екзотична дестинация.

А наследникът и толкова е бил впечатлен от подаръка, че нищо няма да помни от него цял живот. Тая безмозъчна миска явно управлява добре мъжът си, след като и угажда за такива глупости. Кажи, че ти си развяваш задника по Дубай, а не че правиш подарък на детето си. Мисирка!

Колко беьмозъчен трябва да ди ьа фа си повлечеш бебето на такива дълги полети?

Браво! Това е майка! А бебето ще има незабравими спомени от там!

Родители, които водят бебета на екзотична екскурзия по случай.рождения им ден, всъщност правят подарък на себе си. Какво ще запомни дете на една година от подаръка? Всеки разумен човек знае, че малкото дете не понася добре големите промени, а да го заведеш на климат, различен от родното му място, изобщо не е препоръчително. Не ги хвалбите за това, което са направили.

Тя ли го е завела, или мъжът й....той все повече се измества назад и така ще бъде и занапред, защото тя иа ясни цели...той да плаща, а тя да мързелува и да си кара кефа....имаче много го обиа, де.

Какво ти пречи, той е съгласен.

Тея направо избиха кочината. Завели бебе в арабския свят. Баси...

От ден на ден все по-смешни и по смешни.....тя е заприличала на баба Цуцулана.

И аз това си помсилих. Тонито яко се е охранила

Aaaaa...ццццццццц.....брей...

Аз пък заведох синковеца на село на полето . Ще пуснете ли статия и за това ? Аз за един приятел питам, де, таковата...

Обагатяват се духовно и естетически хората. И пари да ми давст при тия сополиви мангали не стъпвам.

Черепа е видял извънбрачният наследник.

Страшни красоти. Колкон трябва да си шрост, че да ходиш там?

В момента водата в момента е студена тука(Абу Даби и Дубай). Ако не плува сериозно човек едва ли ще му е приятно да се плицика във водата. А какво остава и за бебе. Но температурите са нормални през деня и леко хладно през ноща. Проблема е че въздуха тука е ужасно мръсен, много народ, трафик. Жестока скъпотия. Само черноляк, ислямизъм и миризми. Ако човек отиде извън луксозната част на Дубай(Джумейра) и Абу Даби(около Корнищ, или Батин, или марината), хич няма да остане очарован. По-скоро задушен от мръсния и прашен въздух и отвратен от миризливите мазни мангасари по гадни и от нашите цигани. А това че са построили една камара небостъргачи не ги прави върха, след като имат огромен проблем с озеленяването, Без което в тази пустиня и с този променящ се климат и замърсяване си е човек да си плаща скъпо за да ходи да се трови. Само по плажовете е хубаво и то тези които са намират в по-чистите зони. А относно бившата мис и сега доста се запазила въпреки че от 2009 са минали вече 11 години. И даже след раждането си е върнала формата, което и прави чест. Повечето жени като родят и вече край, напълно се изоставят. Докато Антония тренира редовно.... Е в поведението си има какво да променя, но тя си знае и семейството и... Нямаме право да се месим в личния и живот.

Имаме право, защото те непракъснато го афишират. И именно за това са смешни и жалки, защо се навират, колко са богати и успешни са, при положение, че много хора изнемогват в България. Колкото до Тоца, да слаба и стройна е, но сякаш за сметка на тлъстия си мъж. Иначе в лицета има един тон ботокс и още 5 кила силикон по тялото. Отврат! Къде е естествената красота?! Не и при Тоца, във всеки случай.

Набедената за най- красива българка- крокодила антония, след сериозна намеса на пластични хирурзи за корекции на голям ъргаб нов, бръчки на шията, целулит и тн и тн. вече спря да плаши хората със снимките си, но това не пя прави нито красива нито желана за новини. Въпреки това, трябва да не подминавам набедената за най-красива българка за 2019 та годинаадреналинка с лице на маймунски задник и интелект на пиле, и да кажем , че напълно очевдино падението и клиентелизма на журито бележи своя апогей.

Прав(а) си. И новата миска си е направо посмешище. И по нея няма нищо естествено-сал гума, пунт и пластика. И да, умна е точно кат една фитка. Вече си мисля. че ги избират глухи, дърти, пияни дедовци.

Антония е верно грозен крокодил и е безумно нагла. Колкото до това, че се е запазила ... ми тя до Жени Калканджиева изглежда като кака й. И много моля за новата мис България ... момичето верно е прекалило със филъра в джуките, но той ще се разгради. Момичето е свежо и приятно, не се натрапва и погледът й в никакъв случай не е рептилски на повечето ни миски - Тоца, Тамаца, Нанса и т.н. чуми

@@За времето там рожденикът се запозна с Том и Джери, Фред Флинстоун и Барни Ръбъл, както и редица други геро:и@@ `чак плакАх от умиление ква грижовна и любеобвилнА ма.ка

Уау! Това се нарича новина! Излагате се!

Евала за инфото!

Чудя се на кого анцуга ми харесва повече- дали на зализания съпруг от снимките или на Венци Венц... Май зализаният води, все пак отдолу е с кожени обувки на бос крак :)

Да не забравяме, че зализният също прави впечатление с перфектна фигура под анзунга. Красавец!

Само едно нещо буди недоумение- къде си е скрил пофтфейла, като очевидно не е в прилепнлите джобчета на епохалния анцуг с ластик на крачола...

Я, ба ,да, ба, ду. Я да заведе рожденика в Перник та свят и миризма да види.

С какво ще го изненада,тя си е оттам :)

Хубави спомени ще останат на детенцето.

тая ненормалница сомо да не на донесе корона вирус кът своя снобизъм а безотговорност

Тази новина откровенно ме развьлнува.....Ще си меря крьвното...!

Стига бе?! Наистина ли?! Шегувате се, нали?

НЗОК и всички доплащащи под масата за здравето си много се радват да не спират да им харчат кървавите пари (таткото заработва като търговец мед. изделия).

търговецО има вид на бидон с кисело зеле- мъж мИчта!

Е у Дубай, къде другаде!...? Няма да го заведе на Рилския манастир, я...

Е у Дубай, къде другаде!...? Няма да го заведе на Рилсия манастир, я...

Типичната куха метреса, много ще разбере тапишона къде го е завела и т.н. Що ни занимавате с тея набедени за вип-ове?

не е завела него, а себе си и той покрай нея... Пача!

Ох, насрах се от вълнение-то "Сине", то чудо. Оле Мале, ох, няма друга родилка на света., олеле.Тоа травестит, оплоден от късокосмест глиган, е жалък. Няма друга, която да е неречена "Мис Крокодили няма нужда от топли дестинации, а от топла стая и добър психиатър да й помогне да превъзмогне очевидните си отклонения.

Е, така е- жената работи усилено , денонощно, , има няколко висши образования, експерт е на световно ниво в няколко жизненоважни области и най-накрая има време за заслужена скромна почивка със семейството- дето се казва- и тя е човек, бе, достатъчно е дала на обществото вече. Айде, като се върне от екзотичните дестинации после пак ще дава.

Колко мъка има по тоя свят...

Винаги, когато има новина за тая особа си сверявам данните и установявам , че въпросните снимки във фейсбук за 3 дни са събрали едва по 50 харесвания. Мен щеше да ме е срам, то само роднините си ги харесват явно, ама те не се спират да си дават парите, да се пише за тях. Батинката е станал вече кръгъл, напомня ми с тоя сив анцунг и мокасинки на Капитан забути гащи (който знае за кого пиша добре за него).

Абе тия статии вероятно са платени. Не са тъпи дира

Много ясно, че са платени, дир-а е от най-големите медийни проститутки, продава се на всеки за стотинки.

Сигурно така е станало

Честно казано все едно гледам семейство Фрийкс. Какъв е тоя зор да се обясняваш непрекъснато къде ходиш и какво правиш, че дори да плащаш, за да се пише за теб. Много антипатични хора, даже ако не бяха толкова антипатични щяха да са смешни.

Мен щеше да ме е срам да пиша статии за "незабравими спомени" на едногодишно!!! дете......

Значи имаш здрав разум,за разлика от това нещо което е прегърнало горкото дете!