Безспорен факт е, че вяска майка желае детето ѝ да расте щастливо, ето защо жените са готови да направят всичко, за да видят усмивката, разляла се по лицето на своя наследник. В тази връзка, Антония Петрова реши да отпразнува първия рожден ден на своя син подобаващо и със съпруга си Ивайло Батинков му подариха две прекрасни седмици в Арабските емирства.

Вижте снимки >>

И макар личният празник на Благовест да бе през миналия месец, Мис България 2009 продължава да споделя нови снимки от семейното пътешествие в две от най-екзотичните и предпочитаните дестинации през зимния сезон. От кадрите личи, че за двойката няма цена, когато става въпрос за радостта на малкия Бест, както го наричат.

Техния слънчев престой, разделен по равно между Абу Даби и Дубай, започва с настаняването им в апартамент във висока сграда, който разкрива панорамна гледка към Персийския залив. Последвалите подаръци и изненади са наистина впечатляващи.

Тримата посетиха два от най-интересните увеселителни парка на планетата, а именно "Worner Brothers Abu Dhabi" и "Ferrari World Abu Dhabi", където и тримата са се отдали на незабравими преживявания. За времето там рожденикът се запозна с Том и Джери, Фред Флинстоун и Барни Ръбъл, както и редица други герои от популярните детски анимационни филмчета на компанията, но също така имаше възможността да "покара" едно ферари с цвят червен.

През ваканция семейството посети и един от най-големите аквариуми и VR паркове, допълвайки списъка си с приятни изживявания, от които Антония обещава да сподели подбрани мигове в социалните си профили.

17 е наистина специално число за Батинкови, поради множество причини, част от които са, че на това число се ражда Благовест - навръх имения ден на майка си; Антония и Ивайло се запознават на 17 март и вдигат сватба на 17 юни.

"Честит първи рожден ден, Наше Всичко, Наше Щастие, Сине! Обичаме те, ти си смисълът на живота ни! Животът ни започна с твоята поява! Семейството е всичко", гласи посланието на изображнията.