Коментари - Арън Тейлър-Джонсън е новият фаворит за следващия Джеймс Бонд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хенри Кавил

...ако потате, най-як за образа на нов Джеймс Бонд е само един, и не е от изброените дотук . Джейсън Стейтъм! И боец, и изискан джентълмен ( спомнете си Транспортер),а че и англичанин даже ! Какви негра, какви швестери тука кат тея споменатите, тука си требе МЪЖКАР. ТОЧКА !!!

Нали Бонд трябваше вече да е негър педераст? Този актьор трудно ще мине за негър, но педераст ще го докара криво-ляво.

Само негри педерасти са ви в главата! Човек ще рече, че 2/3 от пишещите тук са скрити хомосексуалисти, парадиращи колко е гот да си хетеро, докато мечтаят за негри педерасти!

Нещо като макрон и жена му

Кефи мъ, пе ше го порнъ ай !

Леля си е уредила играчката. Каква изненада хахах

Този е толкова неподходящ, че предпочитам Идрис Елба, макар че негрото е вече старо за да се чекне там! ... Този става за сутеньор, с тези мазни къдрици!

Зада са доволни всички в следващия бонд ще е жена жена която преследва Кирокоров зада го обяви за герои на социялистическия труд с орден стата планина !

Ясна е работата...

аз очаквах да е Идрис Елба

Е нали го убиха в последният филм? Или ще е зомби?

Първо, 007 не е човек, а длъжност! Второ, Досега 7 актьора са играли Джеймс Бонд. от 67-а до 82-а четирима актьори са играли Джеймс Бонд, при това доста разбъркано. И в края на краищата става въпрос за художествена измислица! Не знам що хората търсят някаква логика. И трето, да знаете, извънземното в "Извънземното" не е извънземно!

Направо си спойлер, анти крило! Не го гледаах , а ти - уби ме ментално ! Поздрави сестра си, отивам да я клецам от мъка !

Беше се появило заглавие, че се обмисля вариант жена да играе следващия Бонд. Ако това с този Арън е сериозно, а не само проучвания на зрителните нагласи, то да наемат направо жена, все тая ще е вече.

Изненадвам се, че не са дали ролята на трансджендъра Кончита Вурст!

Хаххаха - мдааа, доста полит коректно би било и в духа на Содом и Гомор

Кончита Вурст е драг изпълнител и не е трансджендър. Но за тъпи и вдлъбнати като вас явно няма разлика. След като един сценичен образ и мъж с брада и грим толкова ви е влязал под кожата, значи има нещо много сбъркано във вас самите.

Не сме длъжни да сме запознати с категориите на сексуалните извращения.

Крейг беше бозав и не ставаше никак за Бонд, а ако избера този, ще е направо подигравка с образа.

сам

на Том Харди най би му отивала ролята, останалите са с прекалено младежко излъчване, Идрис за JB - WTF !??

Идрис Елба по`става от този. Но Том Харди би бил най-удачния избор.

И с какво е най-удачен Том Харди като във всичките си филми играе по еднакъв начин. Батман, Пийки блайндърс, Боецът, Венъм - все различни филми, но Том Харди е винаги е един и същ. Слаб актьор.

лиюи си възрастовата разлика