Арън Тейлър-Джонсън е изненадващ фаворит за следващия Джеймс Бонд, след като участва в строго секретен екранен кастинг, пише "The Sun".

Той е сравнително неизвестен в сравнение с други, спрягани за заместници на Даниел Крейг, който свали смокинга на 007 след пет филма за легендарния шпионин.

Embed from Getty Images

Вътрешни източници твърдят, че Арън, който участва във филмите "Kick-Ass", "Avengers: Age of Ultron" и "Godzilla" от 2014 г., "Убийствен влак" с Брад Пит, е впечатлил шефа на франчайза на Бонд, Барбара Броколи.

"Арън отиде на екранен тест, за да бъде следващият Бонд през септември и продуцентите и Барбара го харесаха. Сега той е един от фаворитите", твърдят запознати. 

  Embed from Getty Images

32-годишният Арон направи пробив през 2009 г. в биографичния филм за Джон Ленън "Nowhere Boy". По време на снимките започва връзка с режисьорката Сам Тейлър-Ууд, през 2009, когато той е на 19, а тя на 42. Сключват брак на 21 юни 2012. И двамата промениха фамилиите си на "Тейлър-Джонсън". Имат две дъщери. Сам има две дъщери от предишния си брак.

Играл е граф Вронски в "Ана Каренина" на Джо Райт.

Сам и Арън

Снимка: Getty Images

Спекулациите за наследника на Крейг са много, като Том Харди, Джеймс Нортън и Идрис Елба.