17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми похапва си, и откак се ожени за принца, може да се е отпуснала и да не пази веки диети. А може да не се оперира веки сека година кату преди. Има многобройни козметични операции жената, това не можа ли да разбереш, че е покрита от глава до пети с операции, избелване на кожата, изправяне на къдравата негърска коса, и не излиза без да е минала неколко курса допълнително избелване в последната минута, а това са химикали, химикали, химикали.... А може да й е секнал яхтения секс, и от това се дебелее. Сега не мое да илиза да се ебе както преди за пари с десетки ебачи на яхти, и това може да й отваре апетит. Но ти обърни фнимание, тя почна да дебелее едва пред март. Буквално СЛЕД като ;;;роди''. Демек, чекала е да се закотви с бебето, и там се е отпуснала на похапване. Габаритите й в момента са двойни. Сичките до последния детаил, типични за негарската раса - корем, бедра , гъз, цици. Още е рано да става дебела негърка, да почекаше да стане на 60, освен ако не гони 60 веки в реалността..... И пак да натвърдя, тя надебеле откак бебето беше обевено за публично родено. Сега там конспирациите как го криха и ко точно се е случило, то тоя момент тя не беше дебела. Откак се появи бебето, оттогава надебеле. Американски критикари й лепнаха обвинение веднага, че сега тя изглежда по-бременна от секога - текъФ курем е отпрала! Погледни й ицицте и курема - тя се носи като широкодънна платноходка......огромен негарски гъЗ, бедра и курем, който тоя път се тресе сърсем реалистично, не като гумения, дето го носеше да се прави на бременна. Гумения се гънеше и не й тежеше, и тя тичаше като сърничка. А сега се носи като флотилия, бавно-бавно. Огромен тлъст негарски курем, монтиран около стомаха й, типично. Между другото, точн отова е менопаузата - жените наливат на цици, талия и гъз. Нема шега, жената я тресе менопауза, и сурогатка даде яйцеклетка роди вместо нея, факти просто. Има снимки, на които е снимана с набор, който сега е 45. Хамериканците в нета я разобличиха. Свидетели от школото й потвърдиха, че тя лъже за възрастта си. Снимките беха разнищени, жената е на 45, не на 38. Факти просто.

Luna0102

Няма нищо хубаво в това дете. Децата на брат му са сладури, но това ми прилича като да има някакъв дефект.

Мен лично ноо ме чепетлева, че Хариту и негърката го държът като котка - некакси нема родителска близост с тфа бебе. Винаги можеш да познаеш кога една майка си гушка бебето. Майката е в сингрон с бебето, и бебето усеща, и отговаре. А тука виждаш как негърката стиска бебето, ама нема сингрон, и нема тая близост, както е между родна майка и бебе. А Хари едва смее да го пипне за крачето, и това е ноо странно. Повекето таткоФци и сменят пелени, и преобличът бебета, и хранят бебета, и сичкото, и си изграждът близост с бебето. А ето на, Хариту едва смее да го пипне. ИзоПщо не изглеждът родители на това бебе. Се едно са им го дале за 5 минутно гушкане и сека минута мамата ке си го земе от ръцете на негърката, и бебето изглежда некакси завеяно и никакси не се стиска за негърката, абе откачена липса на близост. Бебе винаги се стиска а майка си. Бебе стиска майкя си та къса косата, дрехите, не може да го отлепиш от макя му. Това не мога да го видим тука.

А според мене такива коментари показват дефект на втория етаж!Луна, светни лампата да те видим,всъщност, ясно е,че нЕма никой!

Семействотo е канибали, това знаеш ли го? Сатанисти и канибали, тайни оПщества, масонство и доказано, педофили и изнасилвачи. Какво мислиш, че си размножавът, ако не още по-откачени бебета в таа посока?

Бело бебе за пред белата рода, църно - за пред негрите.

Малкият е сладкиш! Има от чертите и на двамата.

Това което вие тъпаци, се правите че не разбирате, е че черните африкански гени са доминиращи спрямо белите рецесивни. С 50% `черни и 50% бели, негърката не мое да изкара бело бебе ако ще с извънземни да се наебе. Нема наичн рецесивни бели гени да излезнат след намесата на 50% черни. от негрото. Вероятността излиза с минус. Но разбийсе никой от вас не е учил генетика. https://www.nature.com/scitable/topicpage/inheritance-of-traits-by-offspring-follows-predictable-6524925/ Inheritance of Traits by Offspring Follows Predictable Rules Предварително знам, че ше се облещите и нищо нема да разберете .... но на, ето ви урока по генетика за неска.

Силно ви препоръчвам да изчетете генетиката со се висшата математика (комбинаторика и статистика) та да схванете проблемата. https://www.khanacademy.org/science/high-school-biology/hs-classical-genetics/hs-non-mendelian-inheritance/a/multiple-alleles-incomplete-dominance-and-codominance Multiple alleles, incomplete dominance, and codominance Не ми се весвайте преди да сте минале поне комбинаториката. 50% черни доминантни гени от майката означевът еднозначно, черно бебе по сички показатели. Малки и незначителни бели фенотипни влияния могът да се появът, като намек саму. Принципно, една идеа по-бела кожа, иле носа по-деликатен, а не точно негарски. Но толкова. Нема начин рецесивни бели гени да се проявът и то е повеки от 1-2-3 traits. Писнало ми е от неграмотници. Изучете генетиката и се появете с конкретни цифри, обеснение и кое какво. Дотогава, негърките ше раждът негри (ако не са в менопауза). А белите, ако са двама бели родители, саму тогава могът да имът бели гени в достатъчно доминантно количество, че да произведът бело бебе со сини очи и червена коса. Светли очи дори прескачъ двама бели родители, ако дори единия саму е имал некой далече в миналото, да е бил мешан с нещо черно, да кажем, 15 покуления . Аман от тъпунгери. ПС: не броя мутациите, но мутации се случвът реТко - нещо като 1/10^43, трее да провеим индекса. Но тоя поредък.

tova bebe ima samo 25% negarsko. normalno e da e bialo

i drugi xora sme u4ili genetika

Ами как тогава рецесивните бели гени са се показали в Арчи и са потъпкали доминантните негърски гени от майката- щото той е същински бащичко. Да е живо и здраво бебето - разбира се

Еми от сурогатка са се показале, не от негърката. Ето тека са се показале. От сурогатка, която нема негърско. Аман от дебили.

аз не разбрах сега , Арчи от Мегън ли е ?

Показват бяло бебе а другото го крият в килера

Да види чернокожата рода

Видеха го веки. Синеоко е. На ви по-добри пукчъри, гъзниците очевидно не ебавът да ви осведомът коректно: https://www.msn.com/en-gb/news/royal-family/archie-meets-the-archbishop-meghan-markle-and-prince-harry-take-son-to-tea-with-veteran-anti-apartheid-campaigner-desmond-tutu-in-latest-engagement-of-south-africa-tour/ar-AAHONdn?ocid=spartanntp#image=AAHP4jw|1 Ако некой ми обесни как квартерон мое да е синеоко и червенокосо, ке му дам сутиена си пълен со златни наполеони. Да ми доде со генетичната линия и доказани пълни съвпадъци, и екологични извращения, за да се случи нещу теково. Со се днка-то на двамата родители и вариациите. Понеже нема текиви вариации, и това е доказано.

Питай генетиците ,какво задаваш глупави въпроси?Как може,как не може,е виждаш ,че може!И стига си лъгала с възрастта на Меган,скоро навърши 38 г. и изглежда на толкова,не на 43!

Питала съм ги, и сама съм учила генетика. Сам си изчисли вероятността от 50% негърски гени и саму 50 бели да излезле синеоко и червенокосо бебе. Ас съм я изчислевала. Ти ше ми каеш да пренапиша мое би целата генетика, ръкописно. И беС грешка. Та да излезне вероятността. Кажи това на квалифициран дофтур, да го накаръш хистерично да се смее до края на света.

Бебето изглежда добре,най после го показаха след голямото криене ,озадачаващи чернобели снимки ,е имаше и цветна на кръщенето.Изглежда дори по бяло от баща си,но е с тъмни очи и вероятно ще е с по тъмна коса.Хари този път има късмет ,че е бяло,но ако имат и друго не се знае кои гени ще надделеят.Бяха показани снимки на доста близнаци от бяла майка и цветнокож и обратно,като децета им бяха едното бяло със сини очи ,а другото цветнокожо и с тъмни очи.Изключенията винаги се срещат ,много рядко разбира се.Не може да се говори за сурогатна майка в този случай,беше видно че Меган е бременна,а и кралското семейство е било наясно,че може да има изненади.Но дали бременноста се дължи на ин витро оплождане или е естествена ,може само да се предлолага.Детето носи чертите и на двамата,тяхно си е.

Zдрави жени не носът гумени куреми и не им падът гумените куреми по време на публични меропреятия! Другото моеш да си го задържиш, и кейтката беше разобличен (трансжендера) и негърката. И Даяна направи интервю в което ноо ясно обесни еврейската генетична програма за размножавюне! Да си гледал интервюто, беше публикувано 1996, малко преди мсъртта й. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, цигани от Факултето, за инвитро чули, но за нищо друго не чули, тфа ей полжението, цигани неграмотни.

Роксано съвсем си изтрешяла!Напълнила си форума с простотии!Ходи се лекувай!Само гумени кореми ти са в главата, измислици,,като ,че ли бременността се познава само по корема!Има още много други признаци Досадна си!!

Арчи е име кат за ... нещо, коет фърга къчове :)

IC, ти се нуждаеш от сериозна професионална помощ. Много сериозна и много професионална. Направо ме накара да ти съчувствам. Бебокът е много сладък. Одрал е кожата на Хари.

Избацал си е една злобарка, не го жали толко Хариту.

https://www.google.com/search?biw=1158&bih=850&tbm=isch&sa=1&ei=IX6LXcGKIMnWwQLP2oqgBA&q=quarteron+metisse&oq=quarteron+metisse&gs_l=img.1.0.0i30.19302.20887..22478...0.0..0.153.1099.0j8......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i30i19.ChMpnkLk2Tc Те ти тука да видиш как изглеждът квартерони, горния линк, показва картинки. Визуално, да се ограмотиш какво е квартерон. 1/4 черни гени, 3/4 бели - щото ако не са бели, тогава е друг виТ мелез. Некои от черните смески са страшно черни и не се наричет квартерони, имат си други определения. https://www.worldatlas.com/articles/which-eye-color-is-the-most-common-in-the-world.html Ето ти тука статистика колко хора и къде по света имат зелени очи (горния линк) където можеш да прочетеш: Green Eyes Only about 2% of the world's population has green eyes. Low levels of melanin, the presence of a yellowish pigment called lipochrome, and a blue shade caused by Rayleigh scattering of reflected light act together to result in green eye color. People with green eyes are found in Central, Western, and Northern Europe. Значи 2 % от световното население саму има зелени очи, и това е екклузивно в Европа, посочени са регионите, които имат (или доскоро имаха) компактно бело население. Ас никога не съм видела досега, за целио ми живот, никое негро со зелени очи иле светли. Просто не съм. А походих по света, и а Азия бех, и в Африка, и в Еропата походих. Е, дай ми негро со зелени очи, и ас да видим нещо ново де. Вие луди ли сте, на луди ли се правите? Науката е толкова ясна, нещата са болезнено изчислени, доказани и се знает...... Тука лъжете неграмотните цигани и циганки, и си мислите че моете да излъжете секиго - не, генетиката Е НАУКА МА! ГЕНЕТИКАТА НЕ Е ФЪРЛЕНЕ НА ШИКАЛКИ МА! Никое негро, даже квартерон, не мое да има зелени очи! фактите са факти и това е! А фотошопнатите пропаганди на команяги и зионисти за разисъм и прочие, да ни убеждавът да се мешаме расово с негри. това даже нема да го коментиръм! масово фотошопвът готографии на изрусени негри, с цветни лещи, да мамът идеоти кату вас, че имало негри со зелени очи, а вие вервате ли вервате! А на очите си не вервате, иди в Африка и виш какви очи имът негрите ма патко!

Факт, Филип избегва сека среща с негърката, както и ''кралицата''. Снимката от кръщенето беше разнищена и доказана, че е фотошопната и фигурите откраднати от други снимки публично достъпни, и беха показани използваните снимки за фотошопването (процеса и трика у Фотошопа се нариче композитна фотография, наслагване на различни отрезани парчета в различно слоеве върху базов слой от интериора). А сега ги изгониха и в Африка. С еврейска мисия, кралицата е основен шеърхолдер в прочутите диамантени мини на Южна Африка, заедно с едни други евреи, Опенхаймер. На ви да читети, циганити: https://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Oppenheimer

Масово напълниха нета с фотошопнати снимки на руси негри со светли очи. Който не верва как изглеждът негрите, да иде да види в Конго и КотдИвоар, в Чад и Судан. Вие сте луди, руси и светлооки негри, дам! с цветни леши и изрусени, мое би. Иле с перука...... Тъпи сте, и се ловите на пропагандата като мишки за сиренцето, нема по-тъпо от команягата, спукът му опорната точка за деня и нема нужда да мисли за леши и изрусенване при негрите! ПС: модната индустрия в черна Африка е 98% обслужва изсусеване и изправене на негъркса къдрава коса, избелване на кожа, и цветли лещи - та будалите кату вас да вервът, че имало руси негри со зелени очи ..... Дебили.....

https://www.google.com/search?biw=1158&bih=850&tbm=isch&sa=1&ei=IX6LXcGKIMnWwQLP2oqgBA&q=quarteron+metisse&oq=quarteron+metisse&gs_l=img.1.0.0i30.19302.20887..22478...0.0..0.153.1099.0j8......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i30i19.ChMpnkLk2Tc Те ти тука да видиш как изглеждът квартерони, горния линк, показва картинки. Визуално, да се ограмотиш какво е квартерон. 1/4 черни гени, 3/4 бели - щото ако не са бели, тогава е друг виТ мелез. Некои от черните смески са страшно черни и не се наричет квартерони, имат си други определения. https://www.worldatlas.com/articles/which-eye-color-is-the-most-common-in-the-world.html Ето ти тука статистика колко хора и къде по света имат зелени очи (горния линк) където можеш да прочетеш: Green Eyes Only about 2% of the world's population has green eyes. Low levels of melanin, the presence of a yellowish pigment called lipochrome, and a blue shade caused by Rayleigh scattering of reflected light act together to result in green eye color. People with green eyes are found in Central, Western, and Northern Europe. Значи 2 % от световното население саму има зелени очи, и това е екклузивно в Европа, посочени са регионите, които имат (или доскоро имаха) компактно бело население. Ас никога не съм видела досега, за целио ми живот, никое негро со зелени очи иле светли. Просто не съм. А походих по света, и а Азия бех, и в Африка, и в Еропата походих. Е, дай ми негро со зелени очи, и ас да видим нещо ново де. Вие луди ли сте, на луди ли се правите? Науката е толкова ясна, нещата са болезнено изчислени, доказани и се знает...... Тука лъжете неграмотните цигани и циганки, и си мислите че моете да излъжете секиго - не, генетиката Е НАУКА МА! ГЕНЕТИКАТА НЕ Е ФЪРЛЕНЕ НА ШИКАЛКИ МА! Никое негро, даже квартерон, не мое да има зелени очи! фактите са факти и това е! А фотошопнатите пропаганди на команяги и зионисти за разисъм и прочие, да ни убеждавът да се мешаме расово с негри. това даже нема да го коментиръм! масово фотошопвът готографии на изрусени негри, с цветни лещи, да мамът идеоти кату вас, че имало негри со зелени очи, а вие вервате ли вервате! А на очите си не вервате, иди в Африка и виш какви очи имът негрите ма патко!

Не моем да ви се начудим, и тфа ей, цела Еропа има стотици мелиони бели мъже да ебане, кеф ти испанци, кеф ти гфранцузи (бели натурални имъм претвит), кеф ти германци, кеф ти руснаци, кеф ти скандинаФци, кеф ти поляци и прочие. При толко ебателен нарот, и толко мъже за ебане, кой ви бие да се ебете с негри и арапи ма! И с цигани, ти остави негри и арапи, ами редовно си ебете и цигани! Вие луди ли сте, не цените ли семката си, преди само 100 години една жена фаната в изневера иле да не е дествена, се е самоубивала доброзорно ма! Това е било да се опази семката, народа, произхода, рода, важното, ценното! Вие го захвърлихте за една африканска паламарка, вие се сампопредлагъте, вие се ебете с животни, вие сте гнусни ма! Какво остана от целомъдрието на българката, от гордостта й, от ценното, което носи, като жена и майка! Вие се обърнахте мна проститутки, ебете се с негри и цигани, и даже се извиневъте че било расизъм да не се ебете, еми наеби и жирафа като си почнала да се отказвъш от расизъм ма! Ми наеби и кучето ма, ми то е расиЗко да не се ебеш с кучета ма! Пропаднахте, нищо човешко не ви остана, путаците ви меришът не негърска смерма, вие сте гнусни ма! Ако бех мъЖ, щеше да стана импотентен от вазе ма!

Маницъта ви куца и наклецъна да еба, на какво слагъте минуси долни азиятски цигани, на опазването на рода и народа си ли. Никой нароТ не е прокопсъл ако е дал жените си за ебане на куцо и сакато. Мрете, не ми е жал за вашия Содом и Гомор, то Господ ви е дигнал ръка, та ас ли.

Е па грозна е. А в последните 4-5 месеца - и тлъста, по тоя типичния африкански начин, по бедрата, корема и гъза и циците й провиснаха. Не бих се учудила, ако с вечното избелване и изправяне на косата, си е правила и поддържащи прожедури да крие негърските си бедра и гъз, та да изглежда винаги по-бела отколкото е. Погледни деЦките й снимки - ше я видиш с къдравата негърска мазна коса, и с типичното телосложение на негърка. Ножа е играл яко, да я направи да изглежда по-бела. Известно е (има снимки и свидетели) че си е правила операции на носа, челюстта (за да скрие негърската захапка) както и на челото - за да скрие негърската дебела черепна линия под линията на веждите. Не бих се учудила, ако си е правила и операции на бедрата и гза, поФтарем. Маса нароТ са свидетели и разказвът, че сека календарна седмица си правела изправяне на косата и е плешщива от това, и че носи перуки, и че носи ортодонтски пластики (зъбни протези) защото си е изрязвала негърската челюст и негърската захапка. И виде съм гледала и мога да го дам тука и вие да гледате, как си дъФчи и облизва протезите и как се криви лицето й от това.... Да се нагледате на една негърка как изглежда натурално.

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Това бебе не е на 4 месеца, а на поне 6, ако не и 8. Това първо. И второ, бебето очевидно не е квартерон, защото квартероните никога не могат да вземат русото и белото. Кватероните по правило остават с негърски вид, къдрава негърска мазна и плътна коса и черни очи. Което Арчи очевидно нема, значи не е бебе от семката на негърката. То си беше ясно, че използваха сурогатка, и че бебето е гмо бебе, т.нар. дизайнерско бебе. А негърката е толко грозна, че излъчва усещане за нещо лепкаво, мазно и меризливо, циганско. Фалшива до смърт. От това, което чета по африканските медии на негрите, те не я щът и я сметът за предателка на черната раса. Очевидни са опитите на Зионистите да набутът негрото напреТ в пропагандата си, но негрото не беше приета добре нито между белите британци, нито между черните африканци. Което си беше предсказуемо де. Просто никоя от двете раси не разпознава мелеза като техен, и това си е биологичен факт, тя не е нито бела, нито черна, а мелез. И двете раси разпознават, че тя не е от техните, и я отхвърлет. Това некаде си имаше терминология в медицината, и го има и в животнинските видове като явление, как катър не бива приет ни от магаретата като магаре, ни от конете като кон. Е тука некой дофтур да се произнесе, защо на генетично ниво разпознаваме мелезите като чужди на нашия вид.

Е па грозна е. А в последните 4-5 месеца - и тлъста, по тоя типичния африкански начин, по бедрата, корема и гъза и циците й провиснаха. Не бих се учудила, ако с вечното избелване и изправяне на косата, си е правила и поддържащи прожедури да крие негърските си бедра и гъз, та да изглежда винаги по-бела отколкото е. Погледни деЦките й снимки - ше я видиш с къдравата негърска мазна коса, и с типичното телосложение на негърка. Ножа е играл яко, да я направи да изглежда по-бела. Известно е (има снимки и свидетели) че си е правила операции на носа, челюстта (за да скрие негърската захапка) както и на челото - за да скрие негърската дебела черепна линия под линията на веждите. Не бих се учудила, ако си е правила и операции на бедрата и гза, поФтарем. Маса нароТ са свидетели и разказвът, че сека календарна седмица си правела изправяне на косата и е плешщива от това, и че носи перуки, и че носи ортодонтски пластики (зъбни протези) защото си е изрязвала негърската челюст и негърската захапка. И виде съм гледала и мога да го дам тука и вие да гледате, как си дъФчи и облизва протезите и как се криви лицето й от това.... Да се нагледате на една негърка как изглежда натурално.

Преди малко изтриха маса коментари и очевидно баннаха народа, та сега не могът да коментирът, мръсните гъзняци. Та, некой се беше обадил, че имало кваrтерони руси и светли. Мне, това технически не е възможно, защото черните гени са доминантни. Дори 1/4 черни гени както е при квартерон, оставът винаги повеки и по-видими, а белите гени са подтиснати (защото белите гени са рецесивни, тоест бивът подтиснати и скрити от черните). Дори след 5-6-7 покуления мешане саму с бели, дори само едно негро назад в генетиката, черното винаги излиза и доминира. Просто факти от науката, наречена генетика. Генетиката е точна наука, нема тука има тука нема. Генетика е наука, не е шаманство. квартерони руси и бели нема, нема и да има. Ако некой намери текъФ, да доде да ми се обади. Това бебе не е квартерон и не е бебе на негърката. Толкова беше ясно, че тя не е бременна, и че сурогатка износи бебето. Беше огромен публичен кандал, след който тя се скри. Е сега явно е решила да се показва с русото поръчково бебе и да вади пари - за времето на брака си, е добавила 3 мелиона доларес към банковата си сметка. Секи да познае откъде са парите и как ги събира.

косата му ще е червеникава.

Малко зловещо изглежда това бебе.

IC, много те перка конспирацията! Най-вероятно е инвитро това бебе, като са му пипнати някой гени. Как ти звучи това?

И ко йке си праи тоя труТ, да маха негърски гени и да бърка, като бъркането не еясно как ше свърши? Не е ли ясно, че са използвале сурогатка, и са пипнале, ама за други неща, не за цвет на кожа и коса, това е елементарно, никой не би държал лаборатории и учени заети в расистки конспирации за един цвет на кожа и коса саму. Мен по-ме съмнева, че кото са добавиле, е по линия на еврейството им, те отдавна чекът месията си, анти-христа. Спецялно Сакс Кобург и Гота, са расисти, да не забравите, че Филип отказъл да има кото и да е с негърката. Кой верва, че некой й е позволил да се размножава в техната еврейска ценна династия? Ти нещу а.

Питам просто, чета те винаги с интерес на тема хазари и евреи. Малко се мъча с изказа ти, но определено ми е интересно и провокираш ровене е четене. Бебето за мен няма нищо, което да го свърже с черен ген. Но пък може да е около 5 мечно. И зъби няма, само плюнка!

Бебето е очевидно по-големо от 6 месеца, покаци снимката на секи педиатър и ке чуеш истината. А те го рекламирът като 4 - месечно, е нема начин. Сега ке го скриет пак за други 6 месеца, и ке го видиш пак на still picture и нема да си дадът да разбереш, че тфа бебе не е онва, което би требало да бъде. После големата лъжа ке биде прокарана, след 20 години никой нема да помни, и тека, едни евреи си прокарвът династиите, ентересите и централните еврейски банки, и си ви бацът, ебът и ербапствът, а вие зяете и немъте и идеа кой ви смуче. Даяна беше обеснила ноо добре как са я използвале за ''разплодна кобила''. Май са се отказале от ''разполодни кобили''' с влияние да приказвът пред пресата. Ни кейтката мое да си отвори устата, ни негрото, нарочно ги избирът да са саму парцалените кукли на театрото им. Това е приказка са тъпи негри, че некой ше допусне в еврейската династия, негърска жилка. Нема по-големи расисти от евреите - семити. Семитите не са бели, както и турците не са. И двете умиргът да ебът бели жени и да имът бели деца, по расови пречини. И да не забравиш, че хазарите са Turkic tribe. а

Не ни стигат майка му и баща му ами и детето сега взеха да използват за пиар тия.. Каквото и да правят все извък кралската династия ще си останат и те го знаят за това използват всичко сега още докато ги търпят...

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Уникален сладур. Дете,създадено с Любов !

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

А защо в Африка а не в Северна Корея.

Хубаво е бебенцето!

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Чудеса на генетиката! Тва квартеронче по-рижу от деда си коняра?!

За секи ,който се съмнева - огромния еврейски нос прочут от много фотографии, илузтрации и карикатури, Сакса го има, както и секи от родовата му линия, те не си оставет еврейското, те се гордеат с него, ама го криет, и си вършът престъпленията зад бели аристократични титли, и хората ги имът за бели хора, и кълът белите хора, че има правели расови пакости. Леополд 2 който е трепъл Когоанците, изтрепъл 16 мелиона за около 10 години, е също Сакс Кобург и Гота, я си проверете геналогията им, еврейска. Ама негрите цоват белите еропейци за което, и ни мразът нас за което, за еврейските престъпления и геноцид. А евреите колко бели еропейци избиха за 2 световни войни? А вие на евреите ке им се кланете, долни безродни буклуци, не помните как хазарите изгониха и избиха българите и хан Кубрат даде завет на синовете си, как да победът хазарите, които толко мразът българите ...... Мръсни буклуци, ке се кланете на хазарите поеврейчени, ке им лижете гъзовете, вие сте утрепки гнусни бе!

Сакс Кобург и Гота не са бели европейци, а хазари поеврейчени. През 15 век са регистрирани и по майчина, и по бащина линия в еврейското гето на Долна Саксония, и историческите документи още се пазят, с имената и генеалогията на семейство, което по-късно си е купило тотла с еврейски пари . Оттогава женът синовете си саму за еврейки, а дъщерите си по кралските дворове, копирайки Бурбоните, и тека наместиха еврейска кърФ по сичките аристократични родове на еропата за неколко последни столетия. Факт, евреите женят синовете си само за еврейки. При тех майката се води като основна родова линия, а не бащата. Затова и ожениха еврейчото Улиямчо за еврейчото Катрин - трансджендера. Имането на евнуси същи е в еврейските талмудически традиции, първородния син обикновено е бил скопяван, и е бил давън да служи на Бога, под някаква форма изискана от равина. Което и се е случило на първородния син на еврейката оженена за Майкъл Мидълтън. Който има съмнения, да си намри интервюто на български на Шимончо Сакс Кобургски и да чуе собственото му признание и обесненията как целата му рода е еврейска. И той също се смета за евреин. Айде търсете си видеото на Шимончо и гледайте. --------------- Уппс, хазарите се водът Turkic tribe (демек турско племе). Turkic tribes генетично произхождът от месопотамия. Некаде бех намерила проследена генеалогията и ориджина им - от горната част на река Ефрат произхождат оригинално. Легелдата, че идвали от Централна Азия никога не е била доказана, макар че те си я раздухват на легане и ставъне, но никой досега не е намерил генетични останки, гробища, селища, иле каквото и да е турско в Централна Азия. В Китай са извървани генетични и други изслдвания на тяхното си китайско население, и китайската наука твърди, че Туркски пленеа никога не са живели по китайските земи, макар турците да се кълнът, че точно от там произхождът. Който не верва, да чете китайски генетични проучвания. Има ноо за четене, хиляди и стотици хиляди са, моете да полудеете, но никой досега не е открил турски гени и човешки останки на китайска, монголска и руска територия. Та, да се върнем на думата, хазарите са доказано Turkic tribe, а турците не са бели, а от месопотамия, средноазиятци са. Немът нищо бело и еропейско. Но ноо обичет да ебът бели жени и да се мешът с бели, и после да лъжът, че и те са бели. Лубимата им лъжа. Турците са страшни расисти, винаги се искарвът бели еропейци, с до един са черни арапи и са мешани от три континента мелези, това никога не може да мине за бело. Бел чувек мое да се роди саму от двама бели родители. Сичко друго черно има домнантни гени и белото се загубва.

Ко?

Арчи помаха с опашка.