17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арчи помаха с опашка.

Чудеса на генетиката! Тва квартеронче по-рижу от деда си коняра?!

Хубаво е бебенцето!

А защо в Африка а не в Северна Корея.

Уникален сладур. Дете,създадено с Любов !

Прилича на Хари и то много! Може би генно са го пипнали тук там. Наистина изглежда големичък :) Сладур е!

Не ни стигат майка му и баща му ами и детето сега взеха да използват за пиар тия.. Каквото и да правят все извък кралската династия ще си останат и те го знаят за това използват всичко сега още докато ги търпят...

Меган носи рецесивен ген за светли очи, коси и кожа от баща си, т.е при нея те не са проявени. При комбинация с гените на Хари, които също са за светъл тен може детето да е светло. Вероятност 1/4.

Ама къде е казано че не е на Хари????Коментатора просто напомни ежедневните промени на корема на тая...

Ами високи родители, високо бебе, добре гледано. Меган носи ген за светли очи, кожа и коса от баща си, който при нея не се проявява външно, поради доминантността на гена за тъмни очи от майка й, както ти си посочил. При Хари и двамата родители са светли, също и назад в поколенията, така че с много голяма вероятност той носи само гени за светъл тен. При комбинацията им с тези на Меган веротността детето да е светло е 1/4.

Ай ся, Меган точно грозна...

IC, много те перка конспирацията! Най-вероятно е инвитро това бебе, като са му пипнати някой гени. Как ти звучи това?

За секи ,който се съмнева - огромния еврейски нос прочут от много фотографии, илузтрации и карикатури, Сакса го има, както и секи от родовата му линия, те не си оставет еврейското, те се гордеат с него, ама го криет, и си вършът престъпленията зад бели аристократични титли, и хората ги имът за бели хора, и кълът белите хора, че има правели расови пакости. Леополд 2 който е трепъл Когоанците, изтрепъл 16 мелиона за около 10 години, е също Сакс Кобург и Гота, я си проверете геналогията им, еврейска. Ама негрите цоват белите еропейци за което, и ни мразът нас за което, за еврейските престъпления и геноцид. А евреите колко бели еропейци избиха за 2 световни войни? А вие на евреите ке им се кланете, долни безродни буклуци, не помните как хазарите изгониха и избиха българите и хан Кубрат даде завет на синовете си, как да победът хазарите, които толко мразът българите ...... Мръсни буклуци, ке се кланете на хазарите поеврейчени, ке им лижете гъзовете, вие сте утрепки гнусни бе!

И ко йке си праи тоя труТ, да маха негърски гени и да бърка, като бъркането не еясно как ше свърши? Не е ли ясно, че са използвале сурогатка, и са пипнале, ама за други неща, не за цвет на кожа и коса, това е елементарно, никой не би държал лаборатории и учени заети в расистки конспирации за един цвет на кожа и коса саму. Мен по-ме съмнева, че кото са добавиле, е по линия на еврейството им, те отдавна чекът месията си, анти-христа. Спецялно Сакс Кобург и Гота, са расисти, да не забравите, че Филип отказъл да има кото и да е с негърката. Кой верва, че некой й е позволил да се размножава в техната еврейска ценна династия? Ти нещу а.

Масово напълниха нета с фотошопнати снимки на руси негри со светли очи. Който не верва как изглеждът негрите, да иде да види в Конго и КотдИвоар, в Чад и Судан. Вие сте луди, руси и светлооки негри, дам! с цветни леши и изрусени, мое би. Иле с перука...... Тъпи сте, и се ловите на пропагандата като мишки за сиренцето, нема по-тъпо от команягата, спукът му опорната точка за деня и нема нужда да мисли за леши и изрусенване при негрите! ПС: модната индустрия в черна Африка е 98% обслужва изсусеване и изправене на негъркса къдрава коса, избелване на кожа, и цветли лещи - та будалите кату вас да вервът, че имало руси негри со зелени очи ..... Дебили.....

Питам просто, чета те винаги с интерес на тема хазари и евреи. Малко се мъча с изказа ти, но определено ми е интересно и провокираш ровене е четене. Бебето за мен няма нищо, което да го свърже с черен ген. Но пък може да е около 5 мечно. И зъби няма, само плюнка!

Малко зловещо изглежда това бебе.

нямаше да ни мъчиш толкова да те четем.

косата му ще е червеникава.

Бебето е очевидно по-големо от 6 месеца, покаци снимката на секи педиатър и ке чуеш истината. А те го рекламирът като 4 - месечно, е нема начин. Сега ке го скриет пак за други 6 месеца, и ке го видиш пак на still picture и нема да си дадът да разбереш, че тфа бебе не е онва, което би требало да бъде. После големата лъжа ке биде прокарана, след 20 години никой нема да помни, и тека, едни евреи си прокарвът династиите, ентересите и централните еврейски банки, и си ви бацът, ебът и ербапствът, а вие зяете и немъте и идеа кой ви смуче. Даяна беше обеснила ноо добре как са я използвале за ''разплодна кобила''. Май са се отказале от ''разполодни кобили''' с влияние да приказвът пред пресата. Ни кейтката мое да си отвори устата, ни негрото, нарочно ги избирът да са саму парцалените кукли на театрото им. Това е приказка са тъпи негри, че некой ше допусне в еврейската династия, негърска жилка. Нема по-големи расисти от евреите - семити. Семитите не са бели, както и турците не са. И двете умиргът да ебът бели жени и да имът бели деца, по расови пречини. И да не забравиш, че хазарите са Turkic tribe. а

Тя не мое щото не живее в England.

Преди малко изтриха маса коментари и очевидно баннаха народа, та сега не могът да коментирът, мръсните гъзняци. Та, некой се беше обадил, че имало кваrтерони руси и светли. Мне, това технически не е възможно, защото черните гени са доминантни. Дори 1/4 черни гени както е при квартерон, оставът винаги повеки и по-видими, а белите гени са подтиснати (защото белите гени са рецесивни, тоест бивът подтиснати и скрити от черните). Дори след 5-6-7 покуления мешане саму с бели, дори само едно негро назад в генетиката, черното винаги излиза и доминира. Просто факти от науката, наречена генетика. Генетиката е точна наука, нема тука има тука нема. Генетика е наука, не е шаманство. квартерони руси и бели нема, нема и да има. Ако некой намери текъФ, да доде да ми се обади. Това бебе не е квартерон и не е бебе на негърката. Толкова беше ясно, че тя не е бременна, и че сурогатка износи бебето. Беше огромен публичен кандал, след който тя се скри. Е сега явно е решила да се показва с русото поръчково бебе и да вади пари - за времето на брака си, е добавила 3 мелиона доларес към банковата си сметка. Секи да познае откъде са парите и как ги събира.

Е па грозна е. А в последните 4-5 месеца - и тлъста, по тоя типичния африкански начин, по бедрата, корема и гъза и циците й провиснаха. Не бих се учудила, ако с вечното избелване и изправяне на косата, си е правила и поддържащи прожедури да крие негърските си бедра и гъз, та да изглежда винаги по-бела отколкото е. Погледни деЦките й снимки - ше я видиш с къдравата негърска мазна коса, и с типичното телосложение на негърка. Ножа е играл яко, да я направи да изглежда по-бела. Известно е (има снимки и свидетели) че си е правила операции на носа, челюстта (за да скрие негърската захапка) както и на челото - за да скрие негърската дебела черепна линия под линията на веждите. Не бих се учудила, ако си е правила и операции на бедрата и гза, поФтарем. Маса нароТ са свидетели и разказвът, че сека календарна седмица си правела изправяне на косата и е плешщива от това, и че носи перуки, и че носи ортодонтски пластики (зъбни протези) защото си е изрязвала негърската челюст и негърската захапка. И виде съм гледала и мога да го дам тука и вие да гледате, как си дъФчи и облизва протезите и как се криви лицето й от това.... Да се нагледате на една негърка как изглежда натурално.

Това бебе не е на 4 месеца, а на поне 6, ако не и 8. Това първо. И второ, бебето очевидно не е квартерон, защото квартероните никога не могат да вземат русото и белото. Кватероните по правило остават с негърски вид, къдрава негърска мазна и плътна коса и черни очи. Което Арчи очевидно нема, значи не е бебе от семката на негърката. То си беше ясно, че използваха сурогатка, и че бебето е гмо бебе, т.нар. дизайнерско бебе. А негърката е толко грозна, че излъчва усещане за нещо лепкаво, мазно и меризливо, циганско. Фалшива до смърт. От това, което чета по африканските медии на негрите, те не я щът и я сметът за предателка на черната раса. Очевидни са опитите на Зионистите да набутът негрото напреТ в пропагандата си, но негрото не беше приета добре нито между белите британци, нито между черните африканци. Което си беше предсказуемо де. Просто никоя от двете раси не разпознава мелеза като техен, и това си е биологичен факт, тя не е нито бела, нито черна, а мелез. И двете раси разпознават, че тя не е от техните, и я отхвърлет. Това некаде си имаше терминология в медицината, и го има и в животнинските видове като явление, как катър не бива приет ни от магаретата като магаре, ни от конете като кон. Е тука некой дофтур да се произнесе, защо на генетично ниво разпознаваме мелезите като чужди на нашия вид.

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Е па грозна е. А в последните 4-5 месеца - и тлъста, по тоя типичния африкански начин, по бедрата, корема и гъза и циците й провиснаха. Не бих се учудила, ако с вечното избелване и изправяне на косата, си е правила и поддържащи прожедури да крие негърските си бедра и гъз, та да изглежда винаги по-бела отколкото е. Погледни деЦките й снимки - ше я видиш с къдравата негърска мазна коса, и с типичното телосложение на негърка. Ножа е играл яко, да я направи да изглежда по-бела. Известно е (има снимки и свидетели) че си е правила операции на носа, челюстта (за да скрие негърската захапка) както и на челото - за да скрие негърската дебела черепна линия под линията на веждите. Не бих се учудила, ако си е правила и операции на бедрата и гза, поФтарем. Маса нароТ са свидетели и разказвът, че сека календарна седмица си правела изправяне на косата и е плешщива от това, и че носи перуки, и че носи ортодонтски пластики (зъбни протези) защото си е изрязвала негърската челюст и негърската захапка. И виде съм гледала и мога да го дам тука и вие да гледате, как си дъФчи и облизва протезите и как се криви лицето й от това.... Да се нагледате на една негърка как изглежда натурално.

Сакс Кобург и Гота не са бели европейци, а хазари поеврейчени. През 15 век са регистрирани и по майчина, и по бащина линия в еврейското гето на Долна Саксония, и историческите документи още се пазят, с имената и генеалогията на семейство, което по-късно си е купило тотла с еврейски пари . Оттогава женът синовете си саму за еврейки, а дъщерите си по кралските дворове, копирайки Бурбоните, и тека наместиха еврейска кърФ по сичките аристократични родове на еропата за неколко последни столетия. Факт, евреите женят синовете си само за еврейки. При тех майката се води като основна родова линия, а не бащата. Затова и ожениха еврейчото Улиямчо за еврейчото Катрин - трансджендера. Имането на евнуси същи е в еврейските талмудически традиции, първородния син обикновено е бил скопяван, и е бил давън да служи на Бога, под някаква форма изискана от равина. Което и се е случило на първородния син на еврейката оженена за Майкъл Мидълтън. Който има съмнения, да си намри интервюто на български на Шимончо Сакс Кобургски и да чуе собственото му признание и обесненията как целата му рода е еврейска. И той също се смета за евреин. Айде търсете си видеото на Шимончо и гледайте. --------------- Уппс, хазарите се водът Turkic tribe (демек турско племе). Turkic tribes генетично произхождът от месопотамия. Некаде бех намерила проследена генеалогията и ориджина им - от горната част на река Ефрат произхождат оригинално. Легелдата, че идвали от Централна Азия никога не е била доказана, макар че те си я раздухват на легане и ставъне, но никой досега не е намерил генетични останки, гробища, селища, иле каквото и да е турско в Централна Азия. В Китай са извървани генетични и други изслдвания на тяхното си китайско население, и китайската наука твърди, че Туркски пленеа никога не са живели по китайските земи, макар турците да се кълнът, че точно от там произхождът. Който не верва, да чете китайски генетични проучвания. Има ноо за четене, хиляди и стотици хиляди са, моете да полудеете, но никой досега не е открил турски гени и човешки останки на китайска, монголска и руска територия. Та, да се върнем на думата, хазарите са доказано Turkic tribe, а турците не са бели, а от месопотамия, средноазиятци са. Немът нищо бело и еропейско. Но ноо обичет да ебът бели жени и да се мешът с бели, и после да лъжът, че и те са бели. Лубимата им лъжа. Турците са страшни расисти, винаги се искарвът бели еропейци, с до един са черни арапи и са мешани от три континента мелези, това никога не може да мине за бело. Бел чувек мое да се роди саму от двама бели родители. Сичко друго черно има домнантни гени и белото се загубва.

Не моем да ви се начудим, и тфа ей, цела Еропа има стотици мелиони бели мъже да ебане, кеф ти испанци, кеф ти гфранцузи (бели натурални имъм претвит), кеф ти германци, кеф ти руснаци, кеф ти скандинаФци, кеф ти поляци и прочие. При толко ебателен нарот, и толко мъже за ебане, кой ви бие да се ебете с негри и арапи ма! И с цигани, ти остави негри и арапи, ами редовно си ебете и цигани! Вие луди ли сте, не цените ли семката си, преди само 100 години една жена фаната в изневера иле да не е дествена, се е самоубивала доброзорно ма! Това е било да се опази семката, народа, произхода, рода, важното, ценното! Вие го захвърлихте за една африканска паламарка, вие се сампопредлагъте, вие се ебете с животни, вие сте гнусни ма! Какво остана от целомъдрието на българката, от гордостта й, от ценното, което носи, като жена и майка! Вие се обърнахте мна проститутки, ебете се с негри и цигани, и даже се извиневъте че било расизъм да не се ебете, еми наеби и жирафа като си почнала да се отказвъш от расизъм ма! Ми наеби и кучето ма, ми то е расиЗко да не се ебеш с кучета ма! Пропаднахте, нищо човешко не ви остана, путаците ви меришът не негърска смерма, вие сте гнусни ма! Ако бех мъЖ, щеше да стана импотентен от вазе ма!

https://www.google.com/search?biw=1158&bih=850&tbm=isch&sa=1&ei=IX6LXcGKIMnWwQLP2oqgBA&q=quarteron+metisse&oq=quarteron+metisse&gs_l=img.1.0.0i30.19302.20887..22478...0.0..0.153.1099.0j8......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i30i19.ChMpnkLk2Tc Те ти тука да видиш как изглеждът квартерони, горния линк, показва картинки. Визуално, да се ограмотиш какво е квартерон. 1/4 черни гени, 3/4 бели - щото ако не са бели, тогава е друг виТ мелез. Некои от черните смески са страшно черни и не се наричет квартерони, имат си други определения. https://www.worldatlas.com/articles/which-eye-color-is-the-most-common-in-the-world.html Ето ти тука статистика колко хора и къде по света имат зелени очи (горния линк) където можеш да прочетеш: Green Eyes Only about 2% of the world's population has green eyes. Low levels of melanin, the presence of a yellowish pigment called lipochrome, and a blue shade caused by Rayleigh scattering of reflected light act together to result in green eye color. People with green eyes are found in Central, Western, and Northern Europe. Значи 2 % от световното население саму има зелени очи, и това е екклузивно в Европа, посочени са регионите, които имат (или доскоро имаха) компактно бело население. Ас никога не съм видела досега, за целио ми живот, никое негро со зелени очи иле светли. Просто не съм. А походих по света, и а Азия бех, и в Африка, и в Еропата походих. Е, дай ми негро со зелени очи, и ас да видим нещо ново де. Вие луди ли сте, на луди ли се правите? Науката е толкова ясна, нещата са болезнено изчислени, доказани и се знает...... Тука лъжете неграмотните цигани и циганки, и си мислите че моете да излъжете секиго - не, генетиката Е НАУКА МА! ГЕНЕТИКАТА НЕ Е ФЪРЛЕНЕ НА ШИКАЛКИ МА! Никое негро, даже квартерон, не мое да има зелени очи! фактите са факти и това е! А фотошопнатите пропаганди на команяги и зионисти за разисъм и прочие, да ни убеждавът да се мешаме расово с негри. това даже нема да го коментиръм! масово фотошопвът готографии на изрусени негри, с цветни лещи, да мамът идеоти кату вас, че имало негри со зелени очи, а вие вервате ли вервате! А на очите си не вервате, иди в Африка и виш какви очи имът негрите ма патко!

Масово напълниха нета с фотошопнати снимки на руси негри со светли очи. Който не верва как изглеждът негрите, да иде да види в Конго и КотдИвоар, в Чад и Судан. Вие сте луди, руси и светлооки негри, дам! с цветни леши и изрусени, мое би. Иле с перука...... Тъпи сте, и се ловите на пропагандата като мишки за сиренцето, нема по-тъпо от команягата, спукът му опорната точка за деня и нема нужда да мисли за леши и изрусенване при негрите! ПС: модната индустрия в черна Африка е 98% обслужва изсусеване и изправене на негъркса къдрава коса, избелване на кожа, и цветли лещи - та будалите кату вас да вервът, че имало руси негри со зелени очи ..... Дебили.....

Факт, Филип избегва сека среща с негърката, както и ''кралицата''. Снимката от кръщенето беше разнищена и доказана, че е фотошопната и фигурите откраднати от други снимки публично достъпни, и беха показани използваните снимки за фотошопването (процеса и трика у Фотошопа се нариче композитна фотография, наслагване на различни отрезани парчета в различно слоеве върху базов слой от интериора). А сега ги изгониха и в Африка. С еврейска мисия, кралицата е основен шеърхолдер в прочутите диамантени мини на Южна Африка, заедно с едни други евреи, Опенхаймер. На ви да читети, циганити: https://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Oppenheimer

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

https://www.google.com/search?biw=1158&bih=850&tbm=isch&sa=1&ei=IX6LXcGKIMnWwQLP2oqgBA&q=quarteron+metisse&oq=quarteron+metisse&gs_l=img.1.0.0i30.19302.20887..22478...0.0..0.153.1099.0j8......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i30i19.ChMpnkLk2Tc Те ти тука да видиш как изглеждът квартерони, горния линк, показва картинки. Визуално, да се ограмотиш какво е квартерон. 1/4 черни гени, 3/4 бели - щото ако не са бели, тогава е друг виТ мелез. Некои от черните смески са страшно черни и не се наричет квартерони, имат си други определения. https://www.worldatlas.com/articles/which-eye-color-is-the-most-common-in-the-world.html Ето ти тука статистика колко хора и къде по света имат зелени очи (горния линк) където можеш да прочетеш: Green Eyes Only about 2% of the world's population has green eyes. Low levels of melanin, the presence of a yellowish pigment called lipochrome, and a blue shade caused by Rayleigh scattering of reflected light act together to result in green eye color. People with green eyes are found in Central, Western, and Northern Europe. Значи 2 % от световното население саму има зелени очи, и това е екклузивно в Европа, посочени са регионите, които имат (или доскоро имаха) компактно бело население. Ас никога не съм видела досега, за целио ми живот, никое негро со зелени очи иле светли. Просто не съм. А походих по света, и а Азия бех, и в Африка, и в Еропата походих. Е, дай ми негро со зелени очи, и ас да видим нещо ново де. Вие луди ли сте, на луди ли се правите? Науката е толкова ясна, нещата са болезнено изчислени, доказани и се знает...... Тука лъжете неграмотните цигани и циганки, и си мислите че моете да излъжете секиго - не, генетиката Е НАУКА МА! ГЕНЕТИКАТА НЕ Е ФЪРЛЕНЕ НА ШИКАЛКИ МА! Никое негро, даже квартерон, не мое да има зелени очи! фактите са факти и това е! А фотошопнатите пропаганди на команяги и зионисти за разисъм и прочие, да ни убеждавът да се мешаме расово с негри. това даже нема да го коментиръм! масово фотошопвът готографии на изрусени негри, с цветни лещи, да мамът идеоти кату вас, че имало негри со зелени очи, а вие вервате ли вервате! А на очите си не вервате, иди в Африка и виш какви очи имът негрите ма патко!

IC, ти се нуждаеш от сериозна професионална помощ. Много сериозна и много професионална. Направо ме накара да ти съчувствам. Бебокът е много сладък. Одрал е кожата на Хари.

Избацал си е една злобарка, не го жали толко Хариту.

Безсмислено е да се лигавите, сички разбраха, че сурогатка го роди, а не негърката. Аман от дебили. Ше ми се прехласва тука пред гмо бебе, правено в епруветка по поръчка на бабата кралица. Кой знае какъв дзвер ке стане от него, а вие точите лиги, ебаси жалката история на царедворски лиготии и подмазвачество. Нема да се отучите от роПското и тфа ей.

Арчи е име кат за ... нещо, коет фърга къчове :)

Бебето изглежда добре,най после го показаха след голямото криене ,озадачаващи чернобели снимки ,е имаше и цветна на кръщенето.Изглежда дори по бяло от баща си,но е с тъмни очи и вероятно ще е с по тъмна коса.Хари този път има късмет ,че е бяло,но ако имат и друго не се знае кои гени ще надделеят.Бяха показани снимки на доста близнаци от бяла майка и цветнокож и обратно,като децета им бяха едното бяло със сини очи ,а другото цветнокожо и с тъмни очи.Изключенията винаги се срещат ,много рядко разбира се.Не може да се говори за сурогатна майка в този случай,беше видно че Меган е бременна,а и кралското семейство е било наясно,че може да има изненади.Но дали бременноста се дължи на ин витро оплождане или е естествена ,може само да се предлолага.Детето носи чертите и на двамата,тяхно си е.

Стига с твоето тролене ,изобщо не ни интересуват глупостите ти.Щом си вярваш твоя работа!На 37 години жена не е проблем да роди,ако е здрава!И стига с твоята фалшива бременост,вече дотегна с измишльотини.

Да види чернокожата рода

Какви гумени кореми, какви трансджендъри??? Пробвай да пишеш нормално и да се изказваш ясно!

Негарката не е на 37, а на 43, ако не и на 45. Аман от недоразбрале.

Показват бяло бебе а другото го крият в килера

Ко?

Видеха го веки. Синеоко е. На ви по-добри пукчъри, гъзниците очевидно не ебавът да ви осведомът коректно: https://www.msn.com/en-gb/news/royal-family/archie-meets-the-archbishop-meghan-markle-and-prince-harry-take-son-to-tea-with-veteran-anti-apartheid-campaigner-desmond-tutu-in-latest-engagement-of-south-africa-tour/ar-AAHONdn?ocid=spartanntp#image=AAHP4jw|1 Ако некой ми обесни как квартерон мое да е синеоко и червенокосо, ке му дам сутиена си пълен со златни наполеони. Да ми доде со генетичната линия и доказани пълни съвпадъци, и екологични извращения, за да се случи нещу теково. Со се днка-то на двамата родители и вариациите. Понеже нема текиви вариации, и това е доказано.

Маницъта ви куца и наклецъна да еба, на какво слагъте минуси долни азиятски цигани, на опазването на рода и народа си ли. Никой нароТ не е прокопсъл ако е дал жените си за ебане на куцо и сакато. Мрете, не ми е жал за вашия Содом и Гомор, то Господ ви е дигнал ръка, та ас ли.

Zдрави жени не носът гумени куреми и не им падът гумените куреми по време на публични меропреятия! Другото моеш да си го задържиш, и кейтката беше разобличен (трансжендера) и негърката. И Даяна направи интервю в което ноо ясно обесни еврейската генетична програма за размножавюне! Да си гледал интервюто, беше публикувано 1996, малко преди мсъртта й. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, цигани от Факултето, за инвитро чули, но за нищо друго не чули, тфа ей полжението, цигани неграмотни.

Роксано съвсем си изтрешяла!Напълнила си форума с простотии!Ходи се лекувай!Само гумени кореми ти са в главата, измислици,,като ,че ли бременността се познава само по корема!Има още много други признаци Досадна си!!

Питай генетиците ,какво задаваш глупави въпроси?Как може,как не може,е виждаш ,че може!И стига си лъгала с възрастта на Меган,скоро навърши 38 г. и изглежда на толкова,не на 43!