Арестуваха известна руска метъл група по време на концерт заради нацистки символи (видео)

Снимки от концерта, разпространявани в социалните мрежи, показват как силите на реда прекъсват събитието в залата и заповядват на публиката да легне на земята

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха известна руска метъл група по време на концерт заради нацистки символи (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак много "знаещи" шорошки тролове леят злоба, щом по поръчка се поднася поредното руско нещо за оплюване. Да де, ама трябва да се четат законите. И в РФ, и в Германия т.н. "Черно слънце" в началото на 19в. е станало нацистки символ. И като такъв е поставен извън закона. Как, защо - има писано, прочетете. Един малък откъс, да си подкрепя тезата - "Арийската митология и окултизма на нацизма поддържал и райхсфюрерът от СС Химлер. В централната зала на замъка Вевелсбург, който бил центърът на окултизма на СС, има мозайка, с изображение на Черното Слънце." В РФ има законодателство, има кой да го прилага и кой да отговаря за правилното му приложение. Нас това не ни касае. Ние трябва да оправим нашата си къща, преди да търсим карез друтиму...

Чекистка Русия – това е терор, шантаж, отвличания, убийства, провокации и БЛЪФ! Нищо не се е променило от 1917 година! Любимият трик на Путин е да преследва, убива, затваря. Смешната власт трови собствените си граждани и в същото време се гордее с това. ПУТЛРЕР НА НАРОВЕТЕ в ХАГА . Юрий Щекочихин 2003 г отравяне. Анна Политковская 2004 г разстрел... Литвиненко 2006 г отравяне. Владимир Карамурза. 2 отравяния - 2015г., 2018г Борис Немцов - разстрел... Сергей Магнитский – убит в затвора в 2009 Сергей и Юлия Скрипал 2018 Отравяне. Дмитрий Биков 2019 г отравяне. Петър Верзилов 2019 г отравяне. Емелян Гебрева 2019г отравяне. Алексей Навални 2020 г Отравяне.УБИЙСТВО. Пригожин, Уткин...бомба в самолета. Колко вече са убити и няма заведени наказателни дела, това доказва вината на злото краставо джудже СЕРИЯТА ОТ УБИИСТВА трябва логично да завърши с унищожаването на фашиста в бункера.

тази група от години подкрепя Путинизъмът. Този брадат путинист, на снимката, дори се е кандидатирал за кмет в московския район "Химки". Крыша Путина совсем поехала, блядь.

"Задържаните са на възраст 57, 19 и 42 години." Много интересно. Значи в групата са три поколения малоумници. От баща на син предават нацизма.

Още някой да не е убеден че корените на фашизма и истинския фашизъм са в русия. В древната земя на траките България подобни свастики няма ,българите нямат нищо общо с русите славяни и фашистките им вярвания.

Най-старата "свастика" в Света е в Кърджалийския археологически музей. От изключително скъпия и днес нефрит. 4 жабчета. НА ДЕВЕТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. Тогава не нацизъм няма, тогава няма още мулатската подраса семити, на Земята. Несебърската черква, неприпозтата от БПЦ, е ЦЯЛАТА В СВАСТИКИ. Строена през 13-ти век. Епископската базилика в Пловдив от 5-ти век е цялата в свастики. Седефените огромни 50 см ритуални чинии от Култура КАРАНОВО, Новозагорско, са на над 7000 г. С огромни свастики. "Свастиката" описваме Вярващите в Божият Син (ДионИсиус) когато се КРЪСТиме. Това е знака на Слънцето, което е символ на Синът. Кръста е статичния знак, "свастиката" е динамичният.

По тази логика да отиват и арестуват дядо ви Джийн и Пол.

С тези "славянски символи на слънцето" като пречупен кръст щяха да ги арестуват и в Германия.

Болна история. Гледах еся у тубата видео от 1995 г. нацистки кич та дрънка, пошло, развратно и безвкусно както само блядовете могат.

Чекистка Русия – това е терор, шантаж, отвличания, убийства, провокации и БЛЪФ! Нищо не се е променило от 1917 година! Любимият трик на Путин е да преследва, убива, затваря. Смешната власт трови собствените си граждани и в същото време се гордее с това. ПУТЛРЕР НА НАРОВЕТЕ в ХАГА . Юрий Щекочихин 2003 г отравяне. Анна Политковская 2004 г разстрел... Литвиненко 2006 г отравяне. Владимир Карамурза. 2 отравяния - 2015г., 2018г Борис Немцов - разстрел... Сергей Магнитский – убит в затвора в 2009 Сергей и Юлия Скрипал 2018 Отравяне. Дмитрий Биков 2019 г отравяне. Петър Верзилов 2019 г отравяне. Емелян Гебрева 2019г отравяне. Алексей Навални 2020 г Отравяне.УБИЙСТВО. Пригожин, Уткин...бомба в самолета. Колко вече са убити и няма заведени наказателни дела, това доказва вината на злото краставо джудже СЕРИЯТА ОТ УБИИСТВА трябва логично да завърши с унищожаването на фашиста в бункера.

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези в Рамщайн, които говореха за по-нататъшна демилтаризация и денацификация на ПИДЕРАШКЕ) Нацизъм = националсоциализъм, това е системата и формата на управление на държавата Точно това се случва в Русия сега Много хора бъркат нацизма с национализма, това са две различни неща

русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса.

Не е ясно кое е било по-лошо за руският човек - фашизмът или комунизма Разбира се, комунягите са били по-голямото зло за руснаците. За фашистите е било достатъчно да убият човешкото тяло, а комунистическите ватенки са искали още да убият и душата на човека. Комунизмът е в пъти по-опасен от фашизма - в своето лицемерие са надминали всички мислими и немислими граници. Комунистът е по-лош от фашиста. Фашистът не измъчва своите, а за комуниста да погуби и убие ближният си и съседа – това за него е свята цел. Моят дядо – инвалид от Втората световна война, в края на живота си, гледайки какви ги върши , диктаторът Путин и неговата клика, казваше: „ Може би щеше да е по-добре, ако германците бяха спечелили войната.“

как се убива безсмъртната душа? Тя може да изпитва болка и да се дисциплинира по този начин! Кой иначе ще се съгласи да се роди в Русия, в Сибир, в България или на някое друго такова по-сериозно място? Или и ти не знеш или не вярваш в това, което говориш, а само хвърляш думи в пространството, за да изглеждаш интересен и умен?

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

Ръководителят на тайната армия на Путин в Украйна , Сирия, Либия…ЧВК "Вагнер", не напразно взе името на любимия композитор на Хитлер. Той лично е участвал във военните действия, носейки стара немска каска, с рога и други фашистки атрибути и принадлежности. А смешния гном – диктатор путя, е окичил Вагнер с медали, и все още се осмелява да се обяви за главен „антифашист“.

"Полицията съобщава още, че е конфискувала "ТИШЪРТИ" и книги със забранени символи". Да ви и евроатлантизма!!! По три пъти на ден трябва да се излъчва "Криворазбраната цивилизация"! Родна реч омайна сладка.......стига да не се лее от устата на някоя патка!

Въййййй туй метълити много страшни и незаконни. Дай да ги арестуваме за да покажем нещо по новините и да наторим гъбките. Тишична ченгеджийка работа.

ОРКИ, Къде е славянският народ в този списък в Засрашке ? Какви „исконни , исторически“ земи търсят тези фашистки варвари в Украйна ? ДИВО АЗИАТСКО , МОГОЛСКО, ТЮРКСКО ПЛЕМЕ… 1. Република Адигея 2. Република Алтай 3. Република Башкортостан 4. Република Бурятия 5. Република Дагестан 6. Република Кабардино-Балкарская 7. Република Ингушетия 8. Република Калмьйкия 9. Република Карачаство-Черкеска 10. Република Карелия 11. Република Коми 12. Република Марии 13. Република Мордовия 14. Република Саха 15. Република Осетия 16. Република Татарстан 17. Република Тува 18. Република Удмуртия 19. Република Хакасия 20. Република Чечня 21. Република Чувашка youtube. com/shorts/yW2epvovqmA?feature=share /// Путлер е този който изпраща непалци, чеченци и разни други мюсолмани срещу славяните в Украйна.

гяур... Вие какви сте в Българистан, а? тюрки и цигани останахте.

Ей добре че са ги хванали! Иначе некви узбеки убиха 200 човека ама важното е че фанахме тия страшни металисти-нацисти!

Руснак бе осъден на 10 дни затвор, защото кръстил безжичната си мрежа вкъщи "Слава на Украйна" - бойния вик на украинските въоръжени сили. /// Седем години затвор за руски учен , само за произнасянето на думата „ВОЙНА“ Това е всичко което трябва да знаете за путинската фашистка държава ... Седях и слушах путин да говори за нацистите в продължение на осем минути“, каза Карлсън. Карлсън обясни, че нацизмът всъщност се отнася до националистическото движение от началото на 20-ти век в Германия. „Аз самият съм антинацист. Но през 2024 г. няма нацистко движение. Това е просто начин да се нарекат хората зли. Но да ги наричам [украинците] нацисти според мен е детинско“, каза журналистът. /// Кой започна войната ? Гледайте страхливите руски роби, не смеят дори да кажат истината.

Вариант «Слава Украине!» с ответом «Героям слава!» был принят в качестве организационного пароля-приветствия среди членов ОУН и УПА в начале Второй мировой войны[3][4][5][6]. Организа́ция украи́нских национали́стов (ОУН(б), ОУН-Б), или революционная ОУН (ОУН(р), ОУН-Р) (укр. Організація українських націоналістів) — одна из фракций Организации украинских националистов, возникшая в результате раскола в ОУН из-за внутреннего конфликта между возглавляемыми Андреем Мельником консервативными членами этой организации и радикальной молодёжью, которую возглавил Степан Бандера. О появлении в ОУН новой фракции — ОУН-Р — было заявлено 10 февраля 1940 года.[1] В апреле 1941 года движение провозгласило себя единственно верной ОУН. Украи́нская повстанческая армия, сокращённо УПА (укр. Українська повстанська армія) — подпольная украинская военная организация в период Второй мировой войны, вооружённое ответвление Организации украинских националистов[11][12]. Действовала с весны 1943 года на территориях, входивших в состав Генерал-губернаторства (Галиция — с конца 1943, Холмщина — с осени 1943), рейхскомиссариата Украина (Волынь — с конца марта 1943), и румынской Транснистрии (Заднестровья) (Северная Буковина — с лета 1944). Отдельные отряды также действовали на территории восточной Украины, на Донбассе и на Кубани.

русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. "Фашисты 21-го века будут называть себя антифошистами" - Уинстон Черчилль. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса.

ако разгледате всеки уникод фонт ще намерите тези символи, например във виетнамската азбука, има ги и в други азиатски азбуки, не са славянски, а са си знаци ползвани в цяла азия

русоробът - вид роб, отгледан чрез селекция, който изпитва удоволствие, когато бъде ограбен. Той искрено вярва, че не го ограбват и че живее добре, вярва и във величието... Бутилката в русофилските дирници влиуза все по-дълбока и по-широка, а русоробът се бие за Путлер.

А в Покрайна тези които ползват нацистки символи са смятани за герои…

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

Как е възмжно това в Нациска Русия - нали Медведев каза, че славянска Русия се бори с нацизма в ЕС и само при тях са най-праведните и уважаващи християнските ценности и семейство. Или са преминали незаконно границата от метъл бандата и са подставени украински войници....Сълза и смях в клоаката Ръша, не могат да се оправят, тръгнали да борят злото по света

35 годинки затвор за политическа дейност А ако бяха.разтрелели публиката като в Крокус Хол щяха да ги осъдят само по на 20

Пак сбърка. Глобили са ги. Глобили са ги жестоко: 1000 рубли! Направо са ги разорили.

В България, комунягите спираха концерти и арестуваха изпълнителите. Нищо ново под слънцето. На диктаторите първо им пречат артистите. Погледнато от другата страна тия корозия метала, са ебахти порно групата. На техните концерти ако няма поне 5-6 дибидюс голи момичета по сцената, начи не е имало концерт.

Нацистите арестували нацисти... явно не са били от правилните нацисти... руските нацисти - най изкукалите нацисти в мире...

Да викаш слама укрине с Биндерските фашисти. Мърши сороски промити.

А как са студентите в Колумбийският университет на Хилъри и Нюландовица. Май с избити зъбки. Да вееш нацистки символи при положение, че немски таннкове с кръстове убиват сънародниците ти е чисто САМОУБИЙСТВО. Мечтаната ви либерастия и двойни стандарти нямат край.

"демокрацията" не е за всеки!